- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.224
- 548
- 36
Bilmiyorum canim ya eve hapsoldugumuz icin buyuk ihtimalle. Her gun ayni seyleri yapmak insani sasirtici bir sekilde yoruyor.Neden ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canim ya eve hapsoldugumuz icin buyuk ihtimalle. Her gun ayni seyleri yapmak insani sasirtici bir sekilde yoruyor.Neden ki ?
Canlı dersler çok zorluyordur. Üstüne iki çocuk. Allah yardımcımız olsun. Çok özledim eski günlerimiziBilmiyorum canim ya eve hapsoldugumuz icin buyuk ihtimalle. Her gun ayni seyleri yapmak insani sasirtici bir sekilde yoruyor.
Serbestce disarda dolasmak ne buyuk nimetmis.Canlı dersler çok zorluyordur. Üstüne iki çocuk. Allah yardımcımız olsun. Çok özledim eski günlerimizi
Keyifli okumalar kukrimBende şimdi yeni kitabıma başlıyorum .
Ferhad Fâni/ Gülsima Ağlama Ne Olursun
Aslında ne kadar sıradan istekler bunlar. Şimdi ne kadar lüks geliyor bizeSerbestce disarda dolasmak ne buyuk nimetmis.
Canli dersler cok yorucu cidden. Sinifta ders anlatmayi ozluyorum
Dizisi var canım 2. Sezon onayı alamadıdistopya severler için cesur yeni dünya ve fahrenheit 451 i de öneririm. hatta cesur yeni dünyanın dizisi çıkıyordu en son.
1984 ve Hayvan Çiftliğidistopya severler için cesur yeni dünya ve fahrenheit 451 i de öneririm. hatta cesur yeni dünyanın dizisi çıkıyordu en son.
nasıldı ilk sezonDizisi var canım 2. Sezon onayı alamadı
okuma listemde ikisi de1984 ve Hayvan Çiftliği
İkisini de okudum. Hayvan Çiftliği hızlı okunuyor diğeri daha ağır ama çok çarpıcı. Bu iki kitaptan sonra yazarın bütün kitaplarını okumak istedimokuma listemde ikisi de
İlk bölümler kötüydü sonra açılır gibi oldu sonra tamamen saçmaladı. Zaten 9 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam.Ben joseph morgan hatrına izledimnasıldı ilk sezon
Damızlık Kızın Öyküsü;
Distopya tarzı bir roman olarak çıkıyor karşımıza. Zamanın birinde kadınların haklarının tamamen elinden alınması, sınıflara ayrılması üzerine bir kitap. Doğurganlığı olanlar damızlık olarak üst sınıf ailelere, yaşlı olanlar ev hizmetlisi, doğurganlığı olmayanlar ise çeşitli tesislere gönderiliyor.
İnsanı duyguların tamamen yasaklandığı ortamda insanların nasıl da bu duruma alıştıklarını hayretle okuyacaksınız.
Distopya tarzı sevenleri tatmin edecek güzel bir kitap
1984 seri mi? sanki öyle bir şey hatırlıyorum.İkisini de okudum. Hayvan Çiftliği hızlı okunuyor diğeri daha ağır ama çok çarpıcı. Bu iki kitaptan sonra yazarın bütün kitaplarını okumak istedim
kitap efsaneydi diziyi neden batırmışlar ya ☹İlk bölümler kötüydü sonra açılır gibi oldu sonra tamamen saçmaladı. Zaten 9 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam.Ben joseph morgan hatrına izledim
Diziyi görünce kitabı sipariş vermeyi planlamıştım diziden sonra vazgeçtim gerçekten iyi mi kitapkitap efsaneydi diziyi neden batırmışlar ya ☹