Hoşlandığımmm Beyyyyy :)

Hepsini okuyorum sadece cevap vermeye deger olanlara geri donuyorum.



Isi umursamazliga veya rahatliga vurmuyorum. Farkli fikirler almak istedim, sahsima hakaret sayacagim seylerin olmadigini soyledim.
Farkli fikirler almak istedin ama isine gelenlere guzelce cevap verip isine gelmeyenleri hakaret saymak iyi bi kafaymis.. Bi de cevap vermeye deger olanlar demissin, farkli fikirlere saygi duymayi bilmeden farkli fikirler almaya kalkmak daha da guzel bi kafaymis..
Dur ben de senin icin okumaya deger bi yorum yapayim o halde: gonder gonder, gondermeyip ne yapacaksin, bence o da sana karsi bos degil..
 
Katiliyorum..
Ayrica belki de adamin gonlunde biri var, gorustugu biri var ama sosyal medyada renk vermiyor.. Simdilerde cogu kisi pek cok seyi ortada yasadigi icin, foto filan gormeyince hemen yalniz oldugu kanısına varılıyor.. Hayatinda biri varsa iyice sinir bozucu bi durum olacak üstüne.. Haddini aşmanın bi türü de bu iste.. Bilip bilmeden davranmak..
Hem filmlerde oluyor o cocugun sakar kizin safliklarina vurulmasi, hediyelerden etkilenmesi vs..
 

Hakaret? Hangi yazdigim hakaret? Farkli fikirlere de cevap verdim keske yazdiklarimi okusaydiniz atip tutmadan once.
 

amanın ben bunu ilk defa duyuyorum :)
 

Haha tesekkur ederim, 1 ay zamanim var daha her turlu ihtimali dusunup gonderecegim. Sonuclari nereye goturecekse beni ona gore karar verecegim :)


Kisi kendinden bilir isi cunku canim. Insanlar kendinden baskasina hep basit kadin lafini yapistirmaya, asagilamaya calisiyor nedense. Ya kendi yasadi ya da yardim edeyim derken tuhaflasiyor. Guzel bir sohbettten sonea gonderecegim muhtemelen :)


Herseyy mumkuunnn gozukuyor, yavas yavas sirayla gitmem lazim gibi gozukuyor.

Bence güzel bir adım .her defasında karşı atak beklememek gerek ...
Hediyeyi pahalı alma da ,adam bir teşekkür edip gecerse ziyan olmasin

Bonnyfood aklimda vardi :) valla o yazsin diye diye hepsini evlendirdim


Hepsini okudugumu yazdim, keske okusaydiniz.
 
Yalnız konun muhteşem olmuş ne kadar sığ görüşlü bir bakış açısına sahipmiş kk bir kez daha gördük. Gerçi ben önceden test etmiştim sana da kısmetmiş :)
Kadın seçilen olmalı ne abi ya? Allah aşkına bu ne? Hediye gönderince sevişilecek kadın olmak kafası ne? Çantada keklik ne? Okuduklarıma inanmak istemiyorum. Eğer bir erkek hiç tanımadığı kadının iş yerine çiçek yollasaydı burada herkesin ayyyhhh ne romaağğğğnttiiğğk diye ağzının suyu akardı. Türk kadınları kendi kendilerini hiçbir zaman erkeklerle eşit görmeyecek. Ee nede olsa biz onların kaburgasından yaratılmışız!!
 

Agzina saglik. Dedigin herseyin altina imzami atarim.

Habersiz, aniden bir hediye alsa heyecandan ölecek kadinlar gondereni sapik ilan edecegini soyledi burada. Yersen tabi :)

Bir uye erkegin avci olmasi GEREKTIGINI soyledi.

Av olmazsam erkenden yataga atilirmisim. Avci olursam daha gec : D Her turlu yataga atiliyorum yanii bu goruse gore
 
Valla karışık durumlar var Ben İstanbuldayım, Van'da öğretmen Abisi İstanbulda yaşıyor, az önce fotoğraf koymuş yaşadığım ilçeye 5 dakikalık yerde. Tatillerde burada sanırım
Ya iste bi sekilde karşısına çıkmak gercek hayatta tanışmak daha iyi olur bence :) ne bileyim yakin arkadasin falan yok mu ayarlayin bi seyler :)) tanıştıktan sonra hediyeyi gönderirsin:)
 
Saçmalardan seçmeler resmen :) Sonra da vay efendim erkekler kendilerini neden birşey sanıyor? Ben olsam bende sayarım yaw. Hediye alınca sevişme lüksüm varsa, her istediğimi seçme lüksüm varsa, bir de üstüne hediye aldığımla seks yapınca değeri düşen sadece karşımdaki kadınsa... Bende kendimi birşey sanarım. Daha çok kocam/sevgilim beni eziyor, aldatıyor ama çok seviyorum konularını okuruz. Malum pek seçenleri olmuyor ayrıldıklarında...
 

Soylediklerinize kismen katiliyorum kismen katilmiyorum.
Konu sahibi direkt hediye yollarsa adam onun basit biri oldugunu düşünebilir bu olasi bi sey. Neden olası bi sey? Çünkü bizim erkeklerimiz sığ düşünceli, basit ve fesat düşünceli. Kadının tamamen iyi niyetten hoslantidan dolayi yaptığı biseyi "şuna bak ne rahat ne basit allah bilir kac kisiye boyle yapmıştır" diye düşünecek potansiyele sahip geri kafalilar. Bu yuzden direkt hediye göndermemeli.

Ama kadının secilen olmasi gerektigine katilmiyorum. Biz mal değiliz oldu olacak sıraya dizilelim süslenip püslenip, onlar da gelip icimizden beğendiğini alsinlar.
Neden ben secilen taraf oluyormusum? Gayet seçen tarafta olabilirim. Ki zamanin da öyle de yaptım, simdi evleniyoruz.

Ama işte size katildigim nokta şu ki; ilk adımı atmak kötü bi sey değilken bazi erkekler maalesef ki ilk adımı atan kadını basit görebiliyorlar, ama görmeyen erkekler de var. Karsidakinin kişiliğini bilemedigimiz icin konu sahibinin temkinli olmasinda fayda var.
 
Ya iste bi sekilde karşısına çıkmak gercek hayatta tanışmak daha iyi olur bence :) ne bileyim yakin arkadasin falan yok mu ayarlayin bi seyler :)) tanıştıktan sonra hediyeyi gönderirsin:)

Swarmimda da var aslinda Suan egitim verdigi sehirde, mayis gunu Mayista. Dogum gununu kacirsam Istanbulda yakalayabilir miyim o var. Ay cok karisik isler Ortak arkadas hic yok maalesef.
 
Swarmdan takip edip gittigi yere gidip tesadüfen tanismis gibi yapamaz misin

Az once hikaye atmis instagrama ona ithafen mesaj attim bende. Geri donus yapti ama derste oldugu icin cok yazmak istemedim. Haha dedigini de yaparim ben bence Ama dalavere olsun istemiyorum ya, cesurca gordum begendim tanismak istiyorum demek daha guzel ve kisa yoldan geliyor bana.
 
Eee ne konustunuz heycanlandim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…