- 25 Ağustos 2014
- 20.758
- 49.385
- 798
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Farkli fikirler almak istedin ama isine gelenlere guzelce cevap verip isine gelmeyenleri hakaret saymak iyi bi kafaymis.. Bi de cevap vermeye deger olanlar demissin, farkli fikirlere saygi duymayi bilmeden farkli fikirler almaya kalkmak daha da guzel bi kafaymis..Hepsini okuyorum sadece cevap vermeye deger olanlara geri donuyorum.
Isi umursamazliga veya rahatliga vurmuyorum. Farkli fikirler almak istedim, sahsima hakaret sayacagim seylerin olmadigini soyledim.
Katiliyorum..Bana gore ilk adimi atmasi gereken erkektir. Kadin secen degil secilen olmalidir. Cunku erkegin dogasinda av degil avci olmak vardir. Secilen olan erkekler genelde karsi tarafla uzun iliskiler yurutmezler cunku kolay olmustur. Oysa emek verilen seylerde kiymet bilindigi icin o iliski daha uzun surer, daha anlamlidir. Baska acidan bakmak gerekirse hareket eden spermdir, yumurta hep sabit kalir.
Ben ilk adimin ondan gelmesini tercih ederdim ya da ortak bir arkadas tarafindan tanistirilmayi. Eger biri bana dogum gunum bile olsa birseyler gonderse cok da kaale almazdim. Instagraminizda ekli ve ara sira begeniyorsa ilk adimi o atabilirdi. Ilk adimi sizin atmaniz cok mantikli degil. Adam dogum gunume kadar arastirmis ogrenmis diye dusunebilir. Siz dogumgununuzu kutlayarak onun sizi fark edecegini ve kapsama alanina sokacaginizi dusunebilirsiniz ama tam tersi de olabilir. Sizi basit gorup hakkinizda yanlis dusunebilir. Ben bu dogumgunu kutlamasinda Erosun oklarinin onun yuregine isabet edecegini dusunmuyorum aksine itici bir hareket olarak gorebilir.
Farkli fikirler almak istedin ama isine gelenlere guzelce cevap verip isine gelmeyenleri hakaret saymak iyi bi kafaymis.. Bi de cevap vermeye deger olanlar demissin, farkli fikirlere saygi duymayi bilmeden farkli fikirler almaya kalkmak daha da guzel bi kafaymis..
Dur ben de senin icin okumaya deger bi yorum yapayim o halde: gonder gonder, gondermeyip ne yapacaksin, bence o da sana karsi bos degil..
Romantik hikayenizi bölmek istemem ama artık CIA denen bir uygulama var, telefonunu arattığında kime ait olduğunu görebilir. Hatta yeni akıllı telefonlarda uygulamaya bile gerek kalmadan direkt kayıtlı olmayan telefonun sahibinin kim olduğunu gösteriyor.
Siz okudugunuzu anlayin bence ilk once.. Size hakaret edildigini varsaymissiniz demek istedim.. Her neyseHakaret? Hangi yazdigim hakaret? Farkli fikirlere de cevap verdim keske yazdiklarimi okusaydiniz atip tutmadan once.
Bir arkadaşım yaptı bunu, olumlu ya da olumsuz hiçbir geri dönüş olmadı. En azından bir teşekkür bekliyorduk doğrusu, bozulmuştukEğer bunu yaptıktan sonra bir tepki gelmezse ya da kötü bir tepki alırsam bu durumu takarım diyorsanız yapmayın. Riskli gibi ama neden olmasın diyorum, belki de çok güzel şeyler olur bilemeyiz. Burçlar üzerinden gidersek:)) Doğum günü 1 ay sonraysa burcu boğa, boğalar sağlamcıdır, kolay kolay riske girmezler ama lüksü severler, boğazlarına da düşkünler, bonnyfood fln hoşuna gider belki Venüs retrosu bitti, merkür retrosu da bitmiş olacak o zamana yani gökyüzü astrolojik açıdan uygundur
Ne kadar art niyetli iğrenç düşünceli insanlar varya. Size hediye göndereni yatağa atmak isteyebilirsiniz ama her insanın zihniyeti çürümüş değil kusura bakmayın. Sinirlerini geriyorsunuz insanın ya. Cahil cahil yorumlar!!
Konu sahibi arkadaşım bence düşüncen güzel ama direk yollama istersen. İnstagram da hikaye paylaşırsa, hikayesine mesaj gönder. Amaç laf atmak, muhabbet başlatmak. Bu bir ay sürecinde iyi giderse herşey yaparsın. Arkadaş olarak bile. Direk yapmak onu iş yerinde zor duruma sokabilir.
Çok tatlı hisler bunlar canım.
Ben olsam ağzım yandıgi için zamanında yapmam ama sen baya baya hoşlanıyosun.
Yap bence bunda kötü birsey yok.
İsim Soyisim yazacaksın eğer ilgilenirse sana döner. .
Bilmiyorum belki de büyük bi aşk doğar.
Tam tersi de olabilir seni hiç takmayada bilir.
Şayet biri bana böyle bişey yapsa çok heyecanlanirdim merak ederdim
Bence güzel bir adım .her defasında karşı atak beklememek gerek ...
Hediyeyi pahalı alma da ,adam bir teşekkür edip gecerse ziyan olmasin
Emek verip çok güzel yazmışsınız okuyup bi parça birşeyler öğrenebilirdi halbuki.. Artık dediğiniz gibi göndersin ve "bir musibet bin nasihattan yeğdir" atasözümüzle öğrensin yazdıklarınızı..
Sagsen yazdiginizin hepsini okumadim.
Hepsini okudugumu yazdim, keske okusaydiniz.
hımm peki..
Yalnız konun muhteşem olmuş ne kadar sığ görüşlü bir bakış açısına sahipmiş kk bir kez daha gördük. Gerçi ben önceden test etmiştim sana da kısmetmiş :)
Kadın seçilen olmalı ne abi ya? Allah aşkına bu ne? Hediye gönderince sevişilecek kadın olmak kafası ne? Çantada keklik ne? Okuduklarıma inanmak istemiyorum. Eğer bir erkek hiç tanımadığı kadının iş yerine çiçek yollasaydı burada herkesin ayyyhhh ne romaağğğğnttiiğğk diye ağzının suyu akardı. Türk kadınları kendi kendilerini hiçbir zaman erkeklerle eşit görmeyecek. Ee nede olsa biz onların kaburgasından yaratılmışız!!
Ya iste bi sekilde karşısına çıkmak gercek hayatta tanışmak daha iyi olur bence :) ne bileyim yakin arkadasin falan yok mu ayarlayin bi seyler :)) tanıştıktan sonra hediyeyi gönderirsin:)Valla karışık durumlar varBen İstanbuldayım, Van'da öğretmen Abisi İstanbulda yaşıyor, az önce fotoğraf koymuş yaşadığım ilçeye 5 dakikalık yerde. Tatillerde burada sanırım
Saçmalardan seçmeler resmen :) Sonra da vay efendim erkekler kendilerini neden birşey sanıyor? Ben olsam bende sayarım yaw. Hediye alınca sevişme lüksüm varsa, her istediğimi seçme lüksüm varsa, bir de üstüne hediye aldığımla seks yapınca değeri düşen sadece karşımdaki kadınsa... Bende kendimi birşey sanarım. Daha çok kocam/sevgilim beni eziyor, aldatıyor ama çok seviyorum konularını okuruz. Malum pek seçenleri olmuyor ayrıldıklarında...Agzina saglik. Dedigin herseyin altina imzami atarim.
Habersiz, aniden bir hediye alsa heyecandan ölecek kadinlar gondereni sapik ilan edecegini soyledi burada. Yersen tabi :)
Bir uye erkegin avci olmasi GEREKTIGINI soyledi.
Av olmazsam erkenden yataga atilirmisim. Avci olursam daha gec : D Her turlu yataga atiliyorum yanii bu goruse gore
Bana gore ilk adimi atmasi gereken erkektir. Kadin secen degil secilen olmalidir. Cunku erkegin dogasinda av degil avci olmak vardir. Secilen olan erkekler genelde karsi tarafla uzun iliskiler yurutmezler cunku kolay olmustur. Oysa emek verilen seylerde kiymet bilindigi icin o iliski daha uzun surer, daha anlamlidir. Baska acidan bakmak gerekirse hareket eden spermdir, yumurta hep sabit kalir.
Ben ilk adimin ondan gelmesini tercih ederdim ya da ortak bir arkadas tarafindan tanistirilmayi. Eger biri bana dogum gunum bile olsa birseyler gonderse cok da kaale almazdim. Instagraminizda ekli ve ara sira begeniyorsa ilk adimi o atabilirdi. Ilk adimi sizin atmaniz cok mantikli degil. Adam dogum gunume kadar arastirmis ogrenmis diye dusunebilir. Siz dogumgununuzu kutlayarak onun sizi fark edecegini ve kapsama alanina sokacaginizi dusunebilirsiniz ama tam tersi de olabilir. Sizi basit gorup hakkinizda yanlis dusunebilir. Ben bu dogumgunu kutlamasinda Erosun oklarinin onun yuregine isabet edecegini dusunmuyorum aksine itici bir hareket olarak gorebilir.
Ya iste bi sekilde karşısına çıkmak gercek hayatta tanışmak daha iyi olur bence :) ne bileyim yakin arkadasin falan yok mu ayarlayin bi seyler :)) tanıştıktan sonra hediyeyi gönderirsin:)
Swarmdan takip edip gittigi yere gidip tesadüfen tanismis gibi yapamaz misinSwarmimda da var aslindaSuan egitim verdigi sehirde, mayis gunu Mayista. Dogum gununu kacirsam Istanbulda yakalayabilir miyim o var. Ay cok karisik isler Ortak arkadas hic yok maalesef.
Swarmdan takip edip gittigi yere gidip tesadüfen tanismis gibi yapamaz misin
Eee ne konustunuzAz once hikaye atmis instagrama ona ithafen mesaj attim bende. Geri donus yapti ama derste oldugu icin cok yazmak istemedim. Haha dedigini de yaparim ben benceAma dalavere olsun istemiyorum ya, cesurca gordum begendim tanismak istiyorum demek daha guzel ve kisa yoldan geliyor bana.
Eee ne konustunuzheycanlandim
Attigi hikayeye cevaben komik birsey yazdim. Oda geri dondu, gulustuk sonrasinda. Daha sonra iyi dersler diledim adam dersteymis tamdakisa kesmek zorunda kaldim.
Iyi iyi muhabbeti ilerlet ondan sonra hediye de yollarsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?