Y YURDUM Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2010 173 30 98 Konya 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi YURDUM #41 Kahlofrida .!.: Ekle tabiki, istemezse kabul etmez hatta hikayelerine falan cevap yazarsın olacaksa olur zaten devir değişti artık kızlar adım atıyor uslu kızlar sonuncu olur Genişletmek için tıkla... Kaybedecek birseyim yok da ne bileyim kaçan kovalanir derlermis ondan adim atamıyorum
Kahlofrida .!.: Ekle tabiki, istemezse kabul etmez hatta hikayelerine falan cevap yazarsın olacaksa olur zaten devir değişti artık kızlar adım atıyor uslu kızlar sonuncu olur Genişletmek için tıkla... Kaybedecek birseyim yok da ne bileyim kaçan kovalanir derlermis ondan adim atamıyorum
Kahlofrida Hayat kısa, Kahlo uçuyor......... Kayıtlı Üye 14 Kasım 2015 1.425 2.506 133 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi YURDUM #42 YURDUM .!.: Kaybedecek birseyim yok da ne bileyim kaçan kovalanir derlermis ondan adim atamıyorum Genişletmek için tıkla... Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokman lazım önce sonraki taktikler için yine burdayız
YURDUM .!.: Kaybedecek birseyim yok da ne bileyim kaçan kovalanir derlermis ondan adim atamıyorum Genişletmek için tıkla... Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokman lazım önce sonraki taktikler için yine burdayız
Asyam17 💮🌸🌸 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2019 1.456 988 63 30 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi YURDUM #43 Ekle
Y YURDUM Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2010 173 30 98 Konya 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi YURDUM #44 Kahlofrida .!.: Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokman lazım önce sonraki taktikler için yine burdayız Genişletmek için tıkla... Ozelden yazabilir miyim kısaca anlatayim
Kahlofrida .!.: Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokman lazım önce sonraki taktikler için yine burdayız Genişletmek için tıkla... Ozelden yazabilir miyim kısaca anlatayim
Kahlofrida Hayat kısa, Kahlo uçuyor......... Kayıtlı Üye 14 Kasım 2015 1.425 2.506 133 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi YURDUM #45 YURDUM .!.: Ozelden yazabilir miyim kısaca anlatayim Genişletmek için tıkla... Tabi yazabilirsin canım kendime pek faydam olmasa da bu konularda iddialıyım :)
YURDUM .!.: Ozelden yazabilir miyim kısaca anlatayim Genişletmek için tıkla... Tabi yazabilirsin canım kendime pek faydam olmasa da bu konularda iddialıyım :)
Y YURDUM Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2010 173 30 98 Konya 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi YURDUM #46 Kahlofrida .!.: Tabi yazabilirsin canım kendime pek faydam olmasa da bu konularda iddialıyım :) Genişletmek için tıkla... Tamam yazıyorum, tesekkur ederim :)
Kahlofrida .!.: Tabi yazabilirsin canım kendime pek faydam olmasa da bu konularda iddialıyım :) Genişletmek için tıkla... Tamam yazıyorum, tesekkur ederim :)