Hoşlandığım kişiyi instagramdan eklemeli miyim?

YURDUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
98
Konya
Benden hoşlandığını düşündüğüm birisi var.Instagramdan eklesem tuhaf olur mu?

Tanışıyorsanız ekleyin tabii.
Biz eşimle ilk tanıştık, bir kaç kez grupla denk geldik baktım ekleyeceği yok ekledim. Sonra o da ilk mesajı attı, sinema buluşma yemek derken evlendik
Soruyu soran kisi benim yazamadim diger hesaptan,gerçekten bu cevabin cok mutlu etti beniPeki birsey soyledi mi ekledigine sevinmistir heralde.Bana hep bu kiz tav oldu diycekmis gibi geliyo o yuzden eklemedim.3. Kez gorustuk bi tedavi icin

Boyle islerde biraz bodozlama dalmak lazim. Baktiginiz dusundugunuz gibi değil salağa yatarsiniz. Instagramdan ekleyince ne oluyormus sanki oylesine ekledim evlenelim demedim ya gibisinden
Ya zaten niye ekledin diyecegini sanmiyorum demez öküz değilse

Soruyu soran kisi benim yazamadim diger hesaptan,gerçekten bu cevabin cok mutlu etti beniPeki birsey soyledi mi ekledigine sevinmistir heralde.Bana hep bu kiz tav oldu diycekmis gibi geliyo o yuzden eklemedim.3. Kez gorustuk bi tedavi icin
Yani şöyle biz önce bir doğumgününde denk geldik. Gecenin sonunda yanıma oturdu. Muhabbet açmaya fln çalıştı. Üç dört kere daha yine arkadaşlarla buluştuk. Fakat adam o adımı atamadı. Ben de sürümcemede iş sevmem. Nolcaksa belli olsun istedim. Sevindi tabii. Sinemaya davet etmişti bir hafta içinde
Ama benimki biraz relakstır. Tipik Türk erkeği gibi değildir. Yani bu tarz bir elektirk alıyorsan bekle.

İstek at geri takip atarsa kabul et en güzel hallerin ile hikâye at ucu açık olsun hikayene cevap yazarsa bu iş olur

Cok guzel bi tanisma olmus :)

Erkekler de Abaza demeyelim diye eklemiyor sonra olcak ilişkiler havada kalıyor. Eşimi de ben ekledim üstüne bi de fotosunu beğendim 3yıldır evliyiz böyle şeylerden çekinme bişey hissetmiyorsa en fazla bana yazıyor der varsın desin kaybınız ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…