• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım kişiyi instagramdan eklemeli miyim?

Ya zaten niye ekledin diyecegini sanmiyorum demez öküz değilse 😂
Demez. Zaten amac kafasinda baloncuklar oluşturmak. Bing bingggg şeklinde :D Bu kiz beni niye ekledi ki simdi. Nerden dustum aklina diye sorarken bir bakmissin sen onun aklindasin. ;)

Ben eşime evlenme teklif etmiş insanım. Ne sorucam foruma ekliyim mi diye. Hemen eklerdim.🤣 Ucunda ölüm mü var. Olacağı varsa olur yoksa da işine baksın zaten 😂 içinde mi kalsın yani. Ekle gitsin 😂

Senden gerçekten zannettiğin gibi hoşlansaydı ilk o eklerdi bence. Sen birşey yapma o yüzden.

ben ekledim. Hatta üzerine mesaj bile attım.

Sevgili olduk . Sonu güzel bitmedi ama olsun sorun onu eklemem değildi.
Yani demem o ki ekleyin gitsin :)

ben ekledim. Hatta üzerine mesaj bile attım.

Sevgili olduk . Sonu güzel bitmedi ama olsun sorun onu eklemem değildi.
Yani demem o ki ekleyin gitsin :)
Benimde daha once ekleyip sevgili olduklarim oldu aslinda haklisin ya cok dusundum bu konuyu sacma salak

Benden hoşlandığını düşündüğüm birisi var.Instagramdan eklesem tuhaf olur mu?
Ekle tanısan çok seversin yaz 😄😄😄 geçenlerde tv de kadının biri anlatıyordu evlenme hikayesini belki tutar seninki de 😅

Benim eşim beni ekledi sonuçta evli ve hamileyim. Ne çıkacağını sonunun nereye varacağını bilemezsin:anneadayı::KK200:

Ekle tabiki, istemezse kabul etmez hatta hikayelerine falan cevap yazarsın olacaksa olur zaten devir değişti artık kızlar adım atıyor uslu kızlar sonuncu olur 😁

O seni tanıyor mu?

Back