Hoşlandığım çocuk pas vermiyor

Maşallah diyelim gerçekten ve çocuğun önü de parlak babası ona bir yer açmayı düşünüyormuş mesleğiyle alakalı

Maşallah diyelim gerçekten ve çocuğun önü de parlak babası ona bir yer açmayı düşünüyormuş mesleğiyle alakalı
Geleceğini, tipini falan geçtim, benim hayata karşı o kadar umudum kaybolmuştu ki. Yani gerçekten çok kötü durumdaydım ama sizin bahsettiğiniz çocuğun karakterini okuyunca azıcık, kırıntı da olsa umut geldi bana. Yorumları okuyunca, sorunlu morunlu denildiğini görünce o umut kırıntısı da gitti tabi. Toplum adına geçmiş olsun diyorum. Yanlış kişileri yücelttik, emin olun.

Çocuk açık ve net bir şekilde istemediğini belirtmiş. Çok bile zorlamışsın. Anlamadım ilk defa mı yakışıklı bir erkek gördün de bu kadar ısrarcısın. Mesaja cevap bile vermemiş. Daha fazla zorlamak çok kötü gözükür bence. Başka erkek mi yok elbet istediğin gibi birini bulursun bu kadar ısrar ederek kötü bir duruma düşersin <3

Hayır bütün eski sevgililerim yakışıklıydı flört ettiğim insanlar dahil, sadece bunun enerjisi beni kendine çekti. Akışına bıraktım zaten her şey olacağına varır

Hayır bütün eski sevgililerim yakışıklıydı flört ettiğim insanlar dahil, sadece bunun enerjisi beni kendine çekti. Akışına bıraktım zaten her şey olacağına varır
Hayatım bu akışına bırakmış halin mi az kalmış çocuğu kaçıracaksın wşxöwğxöwşxös bu çocuk da bir garip zaten boşver bunu<33

birine bu kadar ısrar etmek ters tepiyo ya. en basiti kendimizden düşünelim. biri var ama biz istemiyoruz bunu dile getiriyoruz. ama karşı taraf ısrar ediyo ya da ailemiz bi tanısan seversn modunda oluyo ve bu gerçekten itici bi durum. olcağı varsa bile olmuyo bazen. ki zaten ben bu gibi durumlarda her zaman erkeğin adım atmasından yanayım. adım atmayacak kadar pasif birinin elinden tutamam kusura bakmasınlar.

Bunu çok sonradan ben de düşündüm ve olacagi varsa da kendimden ittim dedim ve öyle de oldu sağlık olsun

Rezil olmussun valla belki de cocuk gay

annesi babası konuya dahil oldu maalesef bu benim de isteyeceğim bir şey değildi. Çocuğa ulaşabileceğim herhangi bir yer yoktu
Bir kiz bu derece kendini kucuk dusurur mu ya. Ya da fazla ozguvenin var senin begendigin herkesin de sebi begenecegini dusunuyorsun. Senin durumuna dusmek istemezdim dogrusu

Bir kiz bu derece kendini kucuk dusurur mu ya. Ya da fazla ozguvenin var senin begendigin herkesin de sebi begenecegini dusunuyorsun. Senin durumuna dusmek istemezdim dogrusu
Evet özgüvenliyim sizin bu yazdığınız da özgüvenimi azaltmayacak derece bir özgüven. Düştüğüm bir durum yok, keşke insanlar şansını deneyecek kadar özgüvenli olsaydı

Evet özgüvenliyim sizin bu yazdığınız da özgüvenimi azaltmayacak derece bir özgüven. Düştüğüm bir durum yok, keşke insanlar şansını deneyecek kadar özgüvenli olsaydı
Ozguvebi vardir bence ama herkesin sizi begenmesi gerekiyor diye bisey yok. Sonra da kosarsiniz iste erkegin pesinden

Seni istemeyen biri için ne desek boş asosyallik ayrı seninle flört etmek istememek ayrı demekki seninle enerjisi tutmamış uzatma önüne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…