Hoşlandığım çocuk pas vermiyor

artı önü tam olarak nedir yüzünüze bakmıyor asosyal evden çıkmıyor mesajına cevap vermiyor saçmalık bırak koy dötüne.

Ben bu tarz konularda hiç çekinmeyen biriyim adım atmaktan çekinmem evet annesi de bu kız çok konuşkan benim oğlum öyle değil demiş ilerde hatırlayınca üzülür müyüm bilmiyorum

Ben bu tarz konularda hiç çekinmeyen biriyim adım atmaktan çekinmem evet annesi de bu kız çok konuşkan benim oğlum öyle değil demiş ilerde hatırlayınca üzülür müyüm bilmiyorum
Ay ben de çekinmem ya bu konularda. İçinde kalmamış en azından. Yazman vs iyi olmuş. Pişman olacağın bir şey yok yani. Asıl çabalamamaktan pişman olurdum ben de. Ama bence artık önüne bak. Bana da ailesinin ısrarı hoş gelmedi. Dediğin gibi nasipse zaten olur ama illa olur diye şartlama kendini işin içinde farklı şeyler de olabilir.

Ben de dediğin gibi kimse yok bu devirde diye düşünüyordum ama iyi insanlar illa var ve karşına çıkacak inan. Nasip bu işler biraz. Hakkında hayırlısı olsun

Damat olmasa iyi aile aslında. Gelinliği alın bence küçük ayrıntılara takılmayın.

Belki cinsel yönelimi fatklidir
Çok teşekkür ederim ben de pişman olmamak için yazdım, ilk defa birinden cevap alamayınca afalladım aslında ama buradan gelen cevaplar olsun çevrem olsun kendime geldim ve gerçekten istemediğini idrak ettim biraz zor oldu.. tek dediği şey benden büyük demesi yüzünden böyle oldu aslında

Sorunlu biri olabilir ben tanışmadığım için bilmiyorum biraz sert bir çocuk olduğundan bahsetti arkadaşım. Düğünlere bile gitmezmiş kızlar görüp onu beğenirse diye.
O neydi kız belki de gaydir. İstemiyorsa zorlama ya hu zorla mı sevgili olacaksın.

Yok zaten akışına bıraktım ben adım attım isterse adım atar istemezse atmaz elimden geleni yaptım
Yok hayatım ne adım atması. hormonlar tavan olması gerekn Bi yaş, o yaşta kızların ilgisini çekmek için kırk takla atması lazım, çocuk beğenmesinler diye dışarı çıkmıyor. Ya gaydır, ya ailesinin onay vermeyeceği biriyle birlikte onu gizliyordur, ya da ciddi psikolojik Bi hastalığı vardır. Aman uzak dur.

Tamam da direkt engellemek hiç normal gelmedi. O yaşta genç bir erkek için bi de... Bi de kız (siz) adım atıyor, anne baba çok istekli, kız kardeşi de onunla konuşmuyor. Bence sorunlu biri
Bence çocuk beğenmediğini açık açık söyledi. Kardeşi de konu sahibini üzmemek için saçma sapan şeyler söylüyor. 20 yaşında birinin ailesi neden konuşsunlar deyip dursun yaa genç adam ne isterse onu yapar. Bide muhafazakar aile yani. Evlilik çağına gelse ısrar ederler inanırım ama 20 yaşında çocuğa kimse konuşsunlar deyip durmaz.

17 yaşında, abisi ile arası iyi olmayan ama abisini size tavsiye eden arkadaşınız mı var?
İstemiyor işte çocuk yahu, ailecek çocuğa musallat olmuşlar. Böyle zorlamayla aşk mı olur allasen?
Zaten erginliğe erişmemiştir 20 yaşındaki bir erkek daha.

Hayır abisini bana tavsiye etmedi ben çok beğendiğim için adım attım

Beğenmemiş olabilir ama kardeşi çekinecek biri değil neyse onu söyleyecek biri.

Çok kendi halinde biri olduğunu söylüyorlar içine kapanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…