Ay sal ya. Ne ugrasıcan. Onundeki maçlara bak. Yaşın kucukMerhaba arkadaşlar bir konuda çok muzdaribim size danışmak istedim. Yaz tatili için bir işe girdim beraber çalıştığım benden 5 yaş küçük bir kız var. Hep bir abisi olduğundan bahsediyordu ama ben ilişki istemediğim için umursamamıştım. Bir akşam babası ve abisi işten almaya geldi bizi ve beni eve bıraktılar. Abisini çok beğendim ve ertesi gün abisini beğendiğimi söyledim. O da haberim olmadan annesine bahsetmiş bu durumdan. Annesi beni beğendiği için olur konuşsunlar demiş ama bir problem var çocuk aşırı asosyal biri. Ben çok sıcakkanlı konuşkan biriyim ve çocuk benden 2 yaş küçükmüş ben 22 o 20 yaşında. Annesine saçmalama benden büyük demiş annesi de kıza abine söyle konuşsunlar en azından sen konuş demiş. Abisiyle arasi olmadığı için gidip konuşmamış. Başka bir akşam arkadasim annesiyle benim hakkımda konuşurken babası duymuş gülmüş falan demiş konuşsunlar olur. Yani ailesi beni bayağı beğenmiş. Ama çocuk asla yanaşmıyor. En sonunda babası kızına git abinin numarasını ver kız mesaj atsın demiş. Ben de çekinen biri olmadığım için gittim tanışmak istediğimi kısa ve net bir şekilde söyledim ama cevap bile vermedi. Zaten arkadaşım ben mesaj atmadan önce engeller demişti engellemedigini duyunca şaşırdı bile. Çocuğun bu zamana kadar sevgilisi olmamış birkaç tane arkadaşı var dışarı çıkmayan biri evden işe işten eve böyle bir hayatı var. Bana cevap vermemesi beni bayağı üzdü çünkü dediğim gibi çok hoşlandım çocuktan. Benden de fiziksel olarak büyük duruyor. Çocukla yüz yüze konuşma şansım yok dışarı zaten çıkmıyor çıksa bile muhafazakar bir ailesi var ben çekinirim yüz yüze konuşmaya çünkü muhakkak ailesi bilir. Çocuğun artı yönleri çok ama iletişim kuramıyorum. Lütfen yardımcı olun ne yapabilirim?
Ya zor beğenen biriyim ve cidden fiziksel olarak tam istediğim gibi biri ama haklısın aile yapılarımız çocuğun kendisi beni kendine çekmiştiAy sal ya. Ne ugrasıcan. Onundeki maçlara bak. Yaşın kucuk
Çoğu şeyiyle istediğim gibi biri asosyallik dışında. Bu zamanda sosyal medyası bile yok şansımı denemek istedim bir erkek arkadaşıma sordum çabala dedi bana. Çocuğun hiç ilişki tecrübesi olmaması çabalamama sebep oluyoryani cocuk istemedigini belirtmis zaten. neden pesinde kosmak istiyorsun ki
Asla ilişki istemiyormuşAsosyalden öte, normal gelmedi bana. Niye engelliyormuş ki
Tamam da direkt engellemek hiç normal gelmedi. O yaşta genç bir erkek için bi de... Bi de kız (siz) adım atıyor, anne baba çok istekli, kız kardeşi de onunla konuşmuyor. Bence sorunlu biriAsla ilişki istemiyormuş
Sorunlu biri olabilir ben tanışmadığım için bilmiyorum biraz sert bir çocuk olduğundan bahsetti arkadaşım. Düğünlere bile gitmezmiş kızlar görüp onu beğenirse diye.Tamam da direkt engellemek hiç normal gelmedi. O yaşta genç bir erkek için bi de... Bi de kız (siz) adım atıyor, anne baba çok istekli, kız kardeşi de onunla konuşmuyor. Bence sorunlu biri
Normal değil kesinlikle. Uzaklaş...Sorunlu biri olabilir ben tanışmadığım için bilmiyorum biraz sert bir çocuk olduğundan bahsetti arkadaşım. Düğünlere bile gitmezmiş kızlar görüp onu beğenirse diye.
Herhangi birini istemediğini söylemiş. Babası git konuş dediğinde benim derdim o kızla değil ben kimseyle konuşmak istemiyorum demişSeni istemiyor. Zorlama.
Pas vermediği için içimde garip bir hırs yaptım nasıl cevap vermez diye ama haklısınNormal değil kesinlikle. Uzaklaş...
Merhaba arkadaşlar bir konuda çok muzdaribim size danışmak istedim. Yaz tatili için bir işe girdim beraber çalıştığım benden 5 yaş küçük bir kız var. Hep bir abisi olduğundan bahsediyordu ama ben ilişki istemediğim için umursamamıştım. Bir akşam babası ve abisi işten almaya geldi bizi ve beni eve bıraktılar. Abisini çok beğendim ve ertesi gün abisini beğendiğimi söyledim. O da haberim olmadan annesine bahsetmiş bu durumdan. Annesi beni beğendiği için olur konuşsunlar demiş ama bir problem var çocuk aşırı asosyal biri. Ben çok sıcakkanlı konuşkan biriyim ve çocuk benden 2 yaş küçükmüş ben 22 o 20 yaşında. Annesine saçmalama benden büyük demiş annesi de kıza abine söyle konuşsunlar en azından sen konuş demiş. Abisiyle arasi olmadığı için gidip konuşmamış. Başka bir akşam arkadasim annesiyle benim hakkımda konuşurken babası duymuş gülmüş falan demiş konuşsunlar olur. Yani ailesi beni bayağı beğenmiş. Ama çocuk asla yanaşmıyor. En sonunda babası kızına git abinin numarasını ver kız mesaj atsın demiş. Ben de çekinen biri olmadığım için gittim tanışmak istediğimi kısa ve net bir şekilde söyledim ama cevap bile vermedi. Zaten arkadaşım ben mesaj atmadan önce engeller demişti engellemedigini duyunca şaşırdı bile. Çocuğun bu zamana kadar sevgilisi olmamış birkaç tane arkadaşı var dışarı çıkmayan biri evden işe işten eve böyle bir hayatı var. Bana cevap vermemesi beni bayağı üzdü çünkü dediğim gibi çok hoşlandım çocuktan. Benden de fiziksel olarak büyük duruyor. Çocukla yüz yüze konuşma şansım yok dışarı zaten çıkmıyor çıksa bile muhafazakar bir ailesi var ben çekinirim yüz yüze konuşmaya çünkü muhakkak ailesi bilir. Çocuğun artı yönleri çok ama iletişim kuramıyorum. Lütfen yardımcı olun ne yapabilirim?
Çocuk sizi beğenmemiş olabilir ama bana daha çok hiç kız arkadaşı olmamış yönelimi farklı geldi.sanki ailesi bu durumu biliyor ve kamufle için kız arıyor gibi geldi.20 yaşındaki genç delikanlı için kız bulunmaz sanki biran önce olayı kapatıp çocuğun bu durumunu düzeltmek istiyorlar paniğe kapilmislarMerhaba arkadaşlar bir konuda çok muzdaribim size danışmak istedim. Yaz tatili için bir işe girdim beraber çalıştığım benden 5 yaş küçük bir kız var. Hep bir abisi olduğundan bahsediyordu ama ben ilişki istemediğim için umursamamıştım. Bir akşam babası ve abisi işten almaya geldi bizi ve beni eve bıraktılar. Abisini çok beğendim ve ertesi gün abisini beğendiğimi söyledim. O da haberim olmadan annesine bahsetmiş bu durumdan. Annesi beni beğendiği için olur konuşsunlar demiş ama bir problem var çocuk aşırı asosyal biri. Ben çok sıcakkanlı konuşkan biriyim ve çocuk benden 2 yaş küçükmüş ben 22 o 20 yaşında. Annesine saçmalama benden büyük demiş annesi de kıza abine söyle konuşsunlar en azından sen konuş demiş. Abisiyle arasi olmadığı için gidip konuşmamış. Başka bir akşam arkadasim annesiyle benim hakkımda konuşurken babası duymuş gülmüş falan demiş konuşsunlar olur. Yani ailesi beni bayağı beğenmiş. Ama çocuk asla yanaşmıyor. En sonunda babası kızına git abinin numarasını ver kız mesaj atsın demiş. Ben de çekinen biri olmadığım için gittim tanışmak istediğimi kısa ve net bir şekilde söyledim ama cevap bile vermedi. Zaten arkadaşım ben mesaj atmadan önce engeller demişti engellemedigini duyunca şaşırdı bile. Çocuğun bu zamana kadar sevgilisi olmamış birkaç tane arkadaşı var dışarı çıkmayan biri evden işe işten eve böyle bir hayatı var. Bana cevap vermemesi beni bayağı üzdü çünkü dediğim gibi çok hoşlandım çocuktan. Benden de fiziksel olarak büyük duruyor. Çocukla yüz yüze konuşma şansım yok dışarı zaten çıkmıyor çıksa bile muhafazakar bir ailesi var ben çekinirim yüz yüze konuşmaya çünkü muhakkak ailesi bilir. Çocuğun artı yönleri çok ama iletişim kuramıyorum. Lütfen yardımcı olun ne yapabilirim?
İşte sizde onun için kimselerden birisiniz ve kimseyi istemiyor yani SİZİDE istemiyor.Herhangi birini istemediğini söylemiş. Babası git konuş dediğinde benim derdim o kızla değil ben kimseyle konuşmak istemiyorum demiş
Anani babani da al istemeye gidin, bi o kalmis cunkuMerhaba arkadaşlar bir konuda çok muzdaribim size danışmak istedim. Yaz tatili için bir işe girdim beraber çalıştığım benden 5 yaş küçük bir kız var. Hep bir abisi olduğundan bahsediyordu ama ben ilişki istemediğim için umursamamıştım. Bir akşam babası ve abisi işten almaya geldi bizi ve beni eve bıraktılar. Abisini çok beğendim ve ertesi gün abisini beğendiğimi söyledim. O da haberim olmadan annesine bahsetmiş bu durumdan. Annesi beni beğendiği için olur konuşsunlar demiş ama bir problem var çocuk aşırı asosyal biri. Ben çok sıcakkanlı konuşkan biriyim ve çocuk benden 2 yaş küçükmüş ben 22 o 20 yaşında. Annesine saçmalama benden büyük demiş annesi de kıza abine söyle konuşsunlar en azından sen konuş demiş. Abisiyle arasi olmadığı için gidip konuşmamış. Başka bir akşam arkadasim annesiyle benim hakkımda konuşurken babası duymuş gülmüş falan demiş konuşsunlar olur. Yani ailesi beni bayağı beğenmiş. Ama çocuk asla yanaşmıyor. En sonunda babası kızına git abinin numarasını ver kız mesaj atsın demiş. Ben de çekinen biri olmadığım için gittim tanışmak istediğimi kısa ve net bir şekilde söyledim ama cevap bile vermedi. Zaten arkadaşım ben mesaj atmadan önce engeller demişti engellemedigini duyunca şaşırdı bile. Çocuğun bu zamana kadar sevgilisi olmamış birkaç tane arkadaşı var dışarı çıkmayan biri evden işe işten eve böyle bir hayatı var. Bana cevap vermemesi beni bayağı üzdü çünkü dediğim gibi çok hoşlandım çocuktan. Benden de fiziksel olarak büyük duruyor. Çocukla yüz yüze konuşma şansım yok dışarı zaten çıkmıyor çıksa bile muhafazakar bir ailesi var ben çekinirim yüz yüze konuşmaya çünkü muhakkak ailesi bilir. Çocuğun artı yönleri çok ama iletişim kuramıyorum. Lütfen yardımcı olun ne yapabilirim?
Sorunlu biri olabilir ben tanışmadığım için bilmiyorum biraz sert bir çocuk olduğundan bahsetti arkadaşım. Düğünlere bile gitmezmiş kızlar görüp onu beğenirse diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?