- 6 Nisan 2013
- 280
- 16
Cansel'in şu kıyafeti de taaaaaaaaaaaa KK sonrası. Hiç kompleksi yok bu delüğanlının. Bu yanı çok hoşuma gidiyor. Şu bluz ve pantolonla defalarca poz vermişliği var.#BizimHikayemiz
Buradayım abla.Herkese günaydın.
Hayırdır Aslı'cım nerelerdesin ?
Beğendim güzel şarkıymış abla.Ben de bunu beğeniyorum bu ara.
Birşey yazmadık tabi.Ne yazalım kendi kendimize.Ülen, o kadar uğrayamadım. Kimse bişey yazmamış.
Mukaddesim, eniştem ameliyat olmadı mı hala? Kapalı MR'a ben de giremiyorum. Sırf o yüzden boynuma, belime baktıramıyorum. Zaten evdeki canı sağ olasıcalardan bağa da sıra geleceği yok. O kapalı alanda duramama olayına klostrofobi diyorlar. Bende fena.
Filiztoşum, 8 saniyeye gittin mi. Çok övdüler. Merak ettim, ama gidemiyorum ki bu evin hallerinden. Bari delüğanlının filmine gidebilsem. Gidip Youtube'a bakayım fragmanlarına.
Aslıtoşum, yaştan kaç yıl bekleyeceksin? Kış bitmeden işe girme zati. Ev güzel ya. Sabahın köründe kalk, işe git. Gerçi senin eski yerin iyiydi. Bir başınaydın gördüğüm kadarıyla. Hakkında hayırlısı. Yeniden ev döşeyen ablanla mı ilgili sorun?
Emel sen de ben gibisin.Sinirlendiğim birşey olunca ben de ilgili mercilere başvuruyorum.Sokakta baktığım köpekleri 4 gün üst üste bulamadım. Hastalanınca da mama götürmeye gidemedim. Komşulara sordum görüyor musunuz diye. Onlar da görememişler. Belediye toplattı galiba dedik. İyice öyle olduğuna kanaat getirdik. Bir hırsla Belediye başkanına mesaj attım. Saydım, döktüm. Sizden de ancak bu beklenir. Hele Keçiören vs. gibi bazı belediyelerin hayvanlar için yaptıkları güzellikler, sizin belediyeniz için ütopya vs. cinsinden laflar ettim. İntizarlar ettim. Dün bir baktım köpeklerin hepsi burada.Ama olsun. B u konuda bir hassasiyet olduğunu bilsin de, hayvanları toplatacağı varsa da toplatmasın. Yeni doğum yapmış lohusa, halsiz mecalsiz köpekleri uyuşturucu iğneyle yakalayıp, kamyona atıyorlar. Yavrularını da çöp poşetine. Işid işkencesi gibi. İnsana yapsalar, adı vahşet olur.
Ablamla ilgili sorun demişsin ya. Aman önemli deeel.Son cümleyi anlayamadım.Sorun mu var dedim.
beni en iyi iki büyük kedisi olan Mukaddesim anlar. Evlattan farkı yok bunların. Bir daha hayatımda kedi falan istemiyom. İç acısı bunlar. Allah bilmiş de çocuk vermemiş bağa. Kesin kafayı bozardım.
Ablamla ilgili sorun demişsin ya. Aman önemli deeel.
Ben hakkımı çok ararım. Bir gün başım belaya girecek Allah muhafaza.
12 yıl hooop diye geçer merak etme. Tanıştığımızdan beri 9 yıl oldu baksana.
Ülen, o kadar uğrayamadım. Kimse bişey yazmamış.
Mukaddesim, eniştem ameliyat olmadı mı hala? Kapalı MR'a ben de giremiyorum. Sırf o yüzden boynuma, belime baktıramıyorum. Zaten evdeki canı sağ olasıcalardan bağa da sıra geleceği yok. O kapalı alanda duramama olayına klostrofobi diyorlar. Bende fena.
Hacım hatlarda bi karışıklık varablamla ilgili sorun var diyen benimmm. Aslı!cık değil.
/QUOTE]
Buradayım abla.Nasılsın?
Röportajın o kısmını ben de ekleyecektim ama tabletten bir türlü kopyalayamamıştım.Sen başarmışsın:))
Beğendim güzel şarkıymış abla.Ben de bunu beğeniyorum bu ara.
Geçen resimlerine baktım duygularım yeniden kıpraştı.Bu resmi imza yapacaktım kuçültemedim. Eki Görüntüle 1441249