- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Herkese hayırlı Cumalar.
Kayahan'nın en sevdiklerimden . Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.Yaşı çok da yoktu.Bana huysuz bir adam gibi gelirdi ama şarkıları güzeldi.Benim de en sevdiğim bu şarkısı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese hayırlı Cumalar.
Kayahan'nın en sevdiklerimden . Allah rahmet eylesin.
Bende de herşey yolunda abla.
Film nasıldı beğendin mi?Kardeşim gitti fena değildi dedi.Umarım ağlamamışındır.
Benim de var öyle etiketi üsünde duran kıyafetlerim.Mağazada beğeniyorum evde bir iki kilo versem daha iyi olur diyip kenara kaldırıyorum.Tabi kaldırış o kaldırış.Mağazadaki aynalar hileli mi acaba?
Bugün burası çok soğuktu.Yarın güneşliymiş.Bu sene iyi kış oldu.Çok sıcak da olmasın.Geçen yaz çok bunalmıştık.
Kızların nasıl abla?Onlar napıyor?
Filiz ortalarda yok.O da terketti burayı.Vefasızlar.
Allah rahmet eylesin.Yaşı çok da yoktu.Bana huysuz bir adam gibi gelirdi ama şarkıları güzeldi.Benim de en sevdiğim bu şarkısı.
Günler çok çabuk geçiyor abla.Bir bakmışsın pazartesi bir bakmışsın pazar.İyi olmana sevindim Aslı'cımGünler nasıl geçiyor değil mi ? yine geldik hafta başına.
Filmi çok beğendim.Bir dönemin haksız yere bitip giden hayatlardan sadece biriydi. Cansel çok iyiydi. Oğlunu canlandıran oyuncuyu da çok beğendim.Sera Tokdemir'in kirpikleri dışında , özel yaşlandırılmış halini de beğendim.Bütünüyle acılı duygulanmamak elde değildi Aslı'cım .Düşünsene sadece bir kitap uğruna tutuklanıp hayatını kaybediyorsun saçma sapan bir neden uğruna ...Ardından babasının iadeyi itibarını almaya ant içmiş , bu nedenle avukat olmuş bir evladın verdiği mücadelede ki her sözü .. nasıl üzülüp ağlamazsın
daha ilk sahnelerde Cansel( İsmail'in) tutuklanışından ölüşüne kadar yaşananlar , sonrası ailenin özellikle oğlu Ahmet'in babasını aklama çabaları .. Ben çok etkilendim. Güzel bir iş çıkmış ortaya.Umarım gişesi de iyi olur.
Yok aynalar değil hileli olan kendi adıma benim bünyede var hilelik Daha doğrusu hep denir ya kışın kilo alıyor insanlar diye . Bence bütün suç kış ta Niyeymiş Aslı'cım kilolara kış kış deyip aldığımız cicilerimizi giyeceğiz . Öyle kaldırıp bir yere koymak yok . Dünyanın parasını verdik sonuçta .
Bu yaz da benim işler kesat. Yazlıkta bir ay falan kalabilirsem ne ala.
Kızlar da iyi . Küçük geçtiğimiz iki hafta sınavları vardı . Büyükte tez hazırlıyor. Sene sonu yüksek mimar olur inşallah.
Evet çok farkındayım Aslı'cım . Yalnız Filiz değil ki Emel'im de terki diyar etti . Geçen bir hayli dertlendim bir şeyler yazmak istedim bu konuda.
İşleri yoğundur hadi yine susayım dedim. Ama böyle olmamalı gerçekten çok üzülüyorum.
Abla özel mesajını sen söyleyince farkettim.Günaydın Aslı'cım Yeni bir hafta hepimiz için hayırlara vesile olsun.
Beni Unutma.... Ne çok severim bu şarkıyı ,şu an aldı götürdü çok uzaklara..
Sera Tokdemir yeni tanıştığımız bir yüz.Tecrübesi az tabi .Ama Kertenkele de fena değil ben beğeniyorum .
Eniştenle bakıyoruz . Eylenceli dizi.
Gazlara gelelim lütfen gelelim Aslı'cım atalım şu kışın üzerimizdeki yükünü Yoksa kendi adıma menopoz falan durumlar çok vahim.
Zaman nedir ki Aslı'cım tüketmekte üstüne yok.Tüm yaşananlar daha dün gibi. Geçen Emel'le konuştuK aynı şeyleri..
Bu arada Emel'cim de çok üzdü beni.Dedim bu kadar kendini kaptırma sen iyi ol ki anneciğin kediciklerin ve dahi sokak köpeklerin iyi olsun.Kendisine ayırdığı bir saniyesi yok .Hepten adamış kendini . Kendimce nasihatler ettim umarım bi işe yaramıştır.
Ramazanda kesin buradayım . Çünkü ufaklığın finalleri Temmuz 15 'e kadar sürecekmiş. Ağustos bir ay boyunca hastanede staj yapacak. Bırakıp gitmekte içime sinmez.İşte bi 15 gün hafta sonları falan bir ayı zor buluruz .
Sana özelden mesaj atmıştım görmedin herhalde.
Neyse yine bozmayalım.Gittiği yere kadar . Şurda kimimiz var birbirimizden başka.
Emel'im de inşallah ferahlar , Filizcik'te işleri bitince gelir.
Ne diyim Aslı'cım hiç birinize kıyamıyorum işte.
Abla özel mesajını sen söyleyince farkettim.
Kertenkele dizisini pek çözemedim.Komedi galiba biraz.Ben o gece Güllerin Savaşı`nı seyrediyorum.Bu ara çok ekşınlı.
Emel niye bu kadar üzüyor kendini.Annesi iyileşmemiş mi?Hayvan sevgisini onun kadar anlayamıyorum.Çünkü evde hiç bakmadık.Ama ondan büyük insan acısı var ve hiçbir acıya benzemez.Hayatın bir düzeni var.İstemesek de yaşayacak olanı yaşıyoruz.Önce Emel iyi olacak ki herkese yetebilsin.Umarım düzene girer hayatı.
Gazlara gelelim ama ben bugün yine götürdüm pastaları.Arkadaşım geldi bugün.Şimdi o yerken yememek ayıp olmazmıydı.Menapozda benim bildiğim her yanın yanıyor abla.İç iç suları zayıfla işte ne güzel.
Ramazanda burada olmana sevindim desem.Çok kalıyordun çünkü. Ama şimdi o evin keyfini kim sürecek. Yaz uzun sürerse yine gidersiniz.Kızların büyük abla kendi başlarının çaresine bakarlar.
Gel abla çayır çimene gidelim.Havalar da açıyor yavaş yavaş.
Ne kadar değişik bir fanatiklikk..Manisa Cocuk filmleri Festivalinde #CanselElcin..
Sunuculuk yapmış bizim delüğanlıya bak sen .