Kızlar mesajı okuyorsanız girip hemen oy verin.Bu gece son.
- Oylama Vakti ! En tarz üyemizi seçiyoruz..
- Oylamaya katılmak için aşağıdaki linke tıklayınız..
En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği
Kızlar mesajı okuyorsanız girip hemen oy verin.Bu gece son.
O makineler de çok dar ama adam haklı.Emardı galiba adı.Annem birgün çektirirken içinde uyuyakalmıştı. Yırtığı azsa çabuk toparlanır.Sen ona iyi bakar çabuk iyilestirirsin abla.
Ben de cuma günü arkadaşımla doktora gittim.Efor testi vardı benimle gel dedi.Tam efora çıkacak korkudan tansiyonu onyediye çıktı.Korkacak ne varsa onda.Git acilde tansiyonunu düşürsünler dediler.Gittik bir dil altı verdiler düştü.Teste girdi birşey çıkmadı.Psikiyatriye git dedi ona. Baktım hiç hasta yok ben de göründüm doktora.Son zamanlara kalbim hızlı atıyor gibiydi.Bizde de kalp sorunu var ya baktırayım dedim.Kalbin iyi stresten oluyordur dedi.Bir baskı hissediyorum yıllardır birşey bulamıyorlar.
Hayırdır abla niye o kadar yoğundun?Aslı'cım maalesef yetişemedim.Bu aralar öyle yoğundum ki siteye bile giremedim.
Yarım olanları hiç duymamıştım.Fırın gibi olanları biliyorum.Ben hiç çektirmedim.Ama solaryuma girmiştim aynı öyledir sanırım:))Evet canım Emar. Bazı yerlerde yarım olanları var ama doktor onların sağlıklı olmadığını söylemiş.
İllaki fırın gibi olanlarına girelecek yani.Aslında ben de çok korkarım binbir duayla geçiştirmeye çalışırım her dafasında.
Yapma ya uyuya mı kalmış .Bundan sonrakilerde anneni aklıma getireyim bari.
Yavrucuğum efordan değilde sonucun ne çıkacağı korkusu.
Çok şükür sende de bir şey çıkmamış.Allah hepimize iyilik güzellik versin inşallah.
Hayırdır abla niye o kadar yoğundun?
Yarım olanları hiç duymamıştım.Fırın gibi olanları biliyorum.Ben hiç çektirmedim.Ama solaryuma girmiştim aynı öyledir sanırım:))
Evet annem uyuyakalmış.Rahat buldu herhalde.Güzel dileklerine aminn diyorum.
Video değil resim eklemişsin abla.Cansel iki filmle birden görücüye çıkıyor.İnşallah seyircisi de iyi olur.Dergi kapağındaki resmi de enteresan.Bakim nette var mı söyleşi.
Memurdan farkın yokmuş mesai açısından yazık benim Filiztoşuma.Emelcim Aslim hakli ben ozelde oldugum icin sabah 9 aksam 6 okuldayim cumartesileri de bazen yarim bazen tam gun okuldayiz.yaz tatili somestr desen kirpa bice kus kadar tatil veriyorlar.parasindan hic bahsetmiyorum bile.
o senin dedigin devlette.ben de sozlemeli ogrt. yaparken cok rahattim.parasi da cok az degildi.bi sigorta sorundu iste.anlayacagin sigorta derdine calisiyoruz.