- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ee ne diyelim gercek yasin 47yse aramizda 27 yas varAbla demeye basladılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee ne diyelim gercek yasin 47yse aramizda 27 yas varAbla demeye basladılar
Ana deEe ne diyelim gercek yasin 47yse aramizda 27 yas var
Oh oh iyi ettin canima deysin kiymetimi bilmiyo bu color:) Şaka diyesim gelme di cıkkkk ;-)
Sen de canımsın ,hey yavrum hey Colorayzn yarin ellere gelin oldu :)))
Yok yea alınmadımAlınmadın değil mi ? Canım
Gerci abla desem sorun olmaz kesin benden buyuksundur 47 yasinda olmana gerek yok ablacuuummmAna de
Sadece ü nün noktalari yok twety azicik gozumu actim da baktim simdi telden dilayi duzgun yazamiyorum hizli yazinca.af buyurTrollomuyom trollüyom
Yuppii :)) sevindim alınmadığınaYok yea alınmadım
Sadece şaka yaptım Biliyorumda niye kızdın şimdiSadece ü nün noktalari yok twety azicik gozumu actim da baktim simdi telden dilayi duzgun yazamiyorum hizli yazinca.af buyur
Yok yea alınmadım
O öpücük benim içinEee niye iki tane patlatdın :))
Yok gı kizdigim uykusuzum yahu birde telde emoji koymak zor geliyorda )Sadece şaka yaptım Biliyorumda niye kızdın şimdi
Ordan saçımı başımı yolacan gibi geldiYok gı kizdigim uykusuzum yahu birde telde emoji koymak zor geliyorda )
Emoji koymayinca sert gibi geliyo yazilanlar degil miYok gı kizdigim uykusuzum yahu birde telde emoji koymak zor geliyorda )
Yok kız bilir de ,dışa veremiy duygularını açık da kalıp ceyaran yapıyor :))Oh oh iyi ettin canima deysin kiymetimi bilmiyo bu color
Hahaha yok yok simdilik sac bas yolma anladigim kadariyla o is bdv de oluyomus )Ordan saçımı başımı yolacan gibi geldi
Ben almıyımHahaha yok yok simdilik sac bas yolma anladigim kadariyla o is bdv de oluyomus )
Üzgün üye mod onSen de canımsın ,hey yavrum hey Colorayzn yarin ellere gelin oldu :)))
yarismaya berden katiliosun :)Bu arada Ben 27 yasımdayım evliyim çocugum yok