- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.548
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kız onun topigi var orda takiliyoduk ya görürse kızar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar nerde canım esinle gitmiyonuz muİyi bende karnımı doyurdum birazdan market alışverişine incem hc yemeklik yok evde
O nasil diyet yaaadHaahaha bende diyetteyim 3 dilim köy ekmeğine çemen sürdüm çay peynir zeytinler onu yedim uzerinede 3 dilim cevizli revani çok açıkmistim ,
Sen bi daha watsabin w sini bile ağzına alma yoksaSaçma sapan birşey :) whatsap =)
Yaaa ben anlamıyorumSen bi daha watsabin w sini bile ağzına alma yoksa
Yaaa ben anlamıyorum
O n
O nasil diyet yaaad
Neyi cnmBende onu düşünüyodum
Watsapa ilgili noldu da banlandi onu anlamadım..Neyi :)))
Şimdi jeton düştü guiding88 benim diyet listesi böyle evde ne var ne yok dibini görene kadar tıka basa yiyorsunBende onu düşünüyodum
Watsap grubu kuralim demişler bes gun ban yemislerWatsapa ilgili noldu da banlandi onu anlamadım..
Şimdi jeton düştü guiding88 benim diyet listesi böyle evde ne var ne yok dibini görene kadar tıka basa yiyorsun
Hadi yaaaWatsap grubu kuralim demişler bes gun ban yemisler
Tabiki almıyorum 88 kilo olmuşum daha nereme alayımKilo alda almıyorum de bayilayim
Maşallah bende arkamdan geliyorum canım 78 olmusumTabiki almıyorum 88 kilo olmuşum daha nereme alayım
Maşallah bende arkamdan geliyorum canım 78 olmusum
1.67Boy kac
Sen yine iyisin :)))
Senin kaç. canım ben çok belli etmiyorum yine oyle diyolar ama onbeş kilo fazlam varSen yine iyisin :)))