- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Edelimm :) iyiyim tatlım havalar nasıl :)))Kız kimse etmiyo ki iyiyiz sen nasılsın canım gel bizbize ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edelimm :) iyiyim tatlım havalar nasıl :)))Kız kimse etmiyo ki iyiyiz sen nasılsın canım gel bizbize ederiz
Hava kara bulutlu yine yağmur yağıyor sanki günahsız gibi gözlerime bakıyor oy oyy oyyEdelimm :) iyiyim tatlım havalar nasıl :)))
Yağmura soyundum ,yavaş yavaş yağar diye, damlalar da yüzmek gibisi yok ,yokluğun varlığın bir ,dünüm yok yarınımsın....lalalalallaalallalaHava kara bulutlu yine yağmur yağıyor sanki günahsız gibi gözlerime bakıyor oy oyy oyy
Melabaaa ,hoş geldinMirebba
Merhaba canım hgMirebba
Bu kimin duymadım sanki =))Yağmura soyundum ,yavaş yavaş yağar diye, damlalar da yüzmek gibisi yok ,yokluğun varlığın bir ,dünüm yok yarınımsın....lalalalallaalallala
Şebo "Şebnem Ferah ,bu aşk fazla sana sözleri " beğendin mi ?Bu kimin duymadım sanki =))
Ben dinlemiyorum pek sebnem ferah dinlerim ama sözler güzel canım=)Şebo "Şebnem Ferah ,bu aşk fazla sana sözleri " beğendin mi ?
hoşbulduk canım hayırlı olsun yeni topiğiniz bol sohbetleriniz olsunMelabaaa ,hoş geldin
Herkesin müzik kulağı farklı canım ,ben her telden dinlerim genel de :)Ben dinlemiyorum pek sebnem ferah dinlerim ama sözler güzel canım=)
Teşekkür ederimhoşbulduk canım hayırlı olsun yeni topiğiniz bol sohbetleriniz olsun
Bende ama genelde slow takılıyorum acıların kadiniyimmHerkesin müzik kulağı farklı canım ,ben her telden dinlerim genel de :)
Nacıların kadını niye kendini slowla kısıltıyorsun :))Bende ama genelde slow takılıyorum acıların kadiniyimm
Ruhuma slowlar hitap ediyorNacıların kadını niye kendini slowla kısıltıyorsun :))
Tesekkurler canim benim :)Dur ben şuraya tatlişkoları' mıda ekleyim, @nisankralicesi ,@Tatlicadi Meg , @colorfullifen ,@Ted1li ,@ABREKA , Bexy ,@chocolate19 ,@Kyohei14 ,aklıma gelemeyenler var tabi ki ama şimdilik bu kadar :)
Tamam canım ,geçmiş olsun hayır olur inşallahTesekkurler canim benim :)
Simdi doktorlarda ugrasiyorum bos kalinca gelirim sohbete :*
Amin canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Hayırlısına bizi razı etsin kızım biran önce sağlıgına kavuşsun insallahTamam canım ,geçmiş olsun hayır olur inşallah
İnşallah canım Rabbim en acilinden şifalar versin...Amin canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Hayırlısına bizi razı etsin kızım biran önce sağlıgına kavuşsun insallah