Ben de o hallerimin resmini atmak isterdim size. Alnıma patates bağlayıp tepeme ve enseme buz kalıbı bağlıyordum. Gerçi sonuç yine olmumsuz du ama...Merhabalar. Açıkçası migreni olanlar için açıklama yapmaya ihtiyacım yok diye düşünüyorum. Siz beni anlarsınız. Parol harici bir şey alamadığım şu dönemde ağrılarımı hafifletici ya da geçirecek ne önerirsiniz ? Kafama patates bağlayıp öyle yaşamayı düşünüyorum.
Yok çaresi yani? Ağlamak istiyorum ama ağlamıyorum çünkü ağrım artarsa diye.Ben de o hallerimin resmini atmak isterdim size. Alnıma patates bağlayıp tepeme ve enseme buz kalıbı bağlıyordum. Gerçi sonuç yine olmumsuz du ama...
Sizin tercihiniz miydi yoksa doktor mu kesti?Transfer sonrası ağrılarda ben parol da almadım. Bol su, meyve ve pozitif enerji ile yaklaşık 36 saat bu ağrıyı çekerek kendi kendime iyileşmeye çalıştım. İki transfer oldu ikisinde de çektim maalesef
Günlük mü aldınız magnezyumu?Magnezyummmmm
Doktor parol alabilrsin dedi fakat ben risk almayım dedim rahme tutunmasını engeller falan diye kendime kızarım sonra diye. Gerçi tutunmadı keşke alsaydım paroluSizin tercihiniz miydi yoksa doktor mu kesti?
Ok ben alayım o zaman sizin tecrübenize dayanarak :)) benim de ilk transfer olacak başıma ne gelecek bilmiyorumDoktor parol alabilrsin dedi fakat ben risk almayım dedim rahme tutunmasını engeller falan diye kendime kızarım sonra diye. Gerçi tutunmadı keşke alsaydım parolu
Günlük iki tane bile alınabilir. Ben bir dönem kullandım hormon ilaçları ve ciddi ciddi migrenle sınandım bir hafta kadar. Doktorum günde 2 magnezyum alabilirsin ancak ağrı kesici olmaz diyordu. Ocean ExtraMag önerebilirimGünlük mü aldınız magnezyumu?
Vicks krem var mentollü benim sakaklarima sürünce iyi geliyordu.Merhabalar. Açıkçası migreni olanlar için açıklama yapmaya ihtiyacım yok diye düşünüyorum. Siz beni anlarsınız. Parol harici bir şey alamadığım şu dönemde ağrılarımı hafifletici ya da geçirecek ne önerirsiniz ? Kafama patates bağlayıp öyle yaşamayı düşünüyorum.
Günlük iki tane bile alınabilir. Ben bir dönem kullandım hormon ilaçları ve ciddi ciddi migrenle sınandım bir hafta kadar. Doktorum günde 2 magnezyum alabilirsin ancak ağrı kesici olmaz diyordu. Ocean ExtraMag önerebilirim
hepsini deneyeceğim teşekür ederim öneriler içinVicks krem var mentollü benim sakaklarima sürünce iyi geliyordu.
Duş alırdım buz koyardım parol veya minoset kullanmama izin vardı. Tabi bunların hepsini migrenin geldiğini hisseder hissetmez yapmaya başlardm yoksa sonrasına fayda yok. Karanlık odama kapanır geçmesini beklerdimMerhabalar. Açıkçası migreni olanlar için açıklama yapmaya ihtiyacım yok diye düşünüyorum. Siz beni anlarsınız. Parol harici bir şey alamadığım şu dönemde ağrılarımı hafifletici ya da geçirecek ne önerirsiniz ? Kafama patates bağlayıp öyle yaşamayı düşünüyoru
KEsinlikle parolün işe yaraması için başında yakalamak lazımDuş alırdım buz koyardım parol veya minoset kullanmama izin vardı. Tabi bunların hepsini migrenin geldiğini hisseder hissetmez yapmaya başlardm yoksa sonrasına fayda yok. Karanlık odama kapanır geçmesini beklerdim
Öyle malesf. Paroldansa minoset daha etkili benceKEsinlikle parolün işe yaraması için başında yakalamak lazım
Hayırlısı ile olumlu sonuçlanır inşallahOk ben alayım o zaman sizin tecrübenize dayanarak :)) benim de ilk transfer olacak başıma ne gelecek bilmiyorum
Aa bir sorayım doktoruma kullanabilir miyim diye. Şimdi baktım minosetin içinde magnezyum var belki ondandırÖyle malesf. Paroldansa minoset daha etkili bence
İnşallah :) 10 gün sonra olacak diye tahmin ediyorum transfer. Progesteron takviyesini aynı heyecanla karşılamıyorum ama kesin baş ağrısı yapacakHayırlısı ile olumlu sonuçlanır inşallah