Hormon ilaçları ve migren (çocuğum olmadan ağrıdan gidicem herhalde)

Hemen aldırdım eşime. Günde bir tane yazıyor üstünde ama bilemedim iki tane alsam ne olur

Merhaba hangi ilaç migreninizi tetikledi acaba bende şuan kullanıyorum o yüzden soruyorum acaba stresten mi oldu
Estrofemden oldu diye düşünüyorum. Yan etkileri arasında baş ağrısı yazıyor ve bilimsel olarak kanıtlanmamak beraber migreni arttırdığı notu da düşülmüş prospektüsünde

Estrofemden oldu diye düşünüyorum. Yan etkileri arasında baş ağrısı yazıyor ve bilimsel olarak kanıtlanmamak beraber migreni arttırdığı notu da düşülmüş prospektüsünde
Anladım geçmiş olsun lavanta yağı falan koyun yakininiza uzanın karanlıkta bana çok iyi geliyor

Hemen aldırdım eşime. Günde bir tane yazıyor üstünde ama bilemedim iki tane alsam ne olur
Siz yine doktorunuza sorun ama ben şu an gebe olduğum halde bir dönem günde 2 tane içtim. Kramplarım fazlayken.

Valla ben aşılamalar yaşadım tüp bebek sürecim zorlu geçti ohss falan oldum bu süreçte çok ağrı olduğunda normal etkili ağrı kesici kullandım parol falan kullanmadim bir işe yaramıyor. Hatta opu gününden birgün önce akşam 10 dan sonra bişey yiyip içmeyin denilmis ama ben o gece aşırı baş ağrısı ile uyanmistim uyku sersemi unutmusum içtim yattım sabah gittim bir güzel anestezi yedim, hastahanede aklıma geldi ama doktora bişey soylemedim iptal eder diye ama bişey de olmadı.

Merhaba. Migren taşı kullanmanızı öneririm ciddi anlamda yardımcı oluyor. Başınız ağrımaya başladığı anda sürün şakaklarınıza alnınıza yarım saat içinde hafifletiyor. Ben bi de buz jeli koyuyorum enseme o da iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…