• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon ilaçları ve migren (çocuğum olmadan ağrıdan gidicem herhalde)

Günlük iki tane bile alınabilir. Ben bir dönem kullandım hormon ilaçları ve ciddi ciddi migrenle sınandım bir hafta kadar. Doktorum günde 2 magnezyum alabilirsin ancak ağrı kesici olmaz diyordu. Ocean ExtraMag önerebilirim
Hemen aldırdım eşime. Günde bir tane yazıyor üstünde ama bilemedim iki tane alsam ne olur

Merhaba hangi ilaç migreninizi tetikledi acaba bende şuan kullanıyorum o yüzden soruyorum acaba stresten mi oldu
Estrofemden oldu diye düşünüyorum. Yan etkileri arasında baş ağrısı yazıyor ve bilimsel olarak kanıtlanmamak beraber migreni arttırdığı notu da düşülmüş prospektüsünde

Estrofemden oldu diye düşünüyorum. Yan etkileri arasında baş ağrısı yazıyor ve bilimsel olarak kanıtlanmamak beraber migreni arttırdığı notu da düşülmüş prospektüsünde
Anladım geçmiş olsun lavanta yağı falan koyun yakininiza uzanın karanlıkta bana çok iyi geliyor

Hemen aldırdım eşime. Günde bir tane yazıyor üstünde ama bilemedim iki tane alsam ne olur
Siz yine doktorunuza sorun ama ben şu an gebe olduğum halde bir dönem günde 2 tane içtim. Kramplarım fazlayken.

Valla ben aşılamalar yaşadım tüp bebek sürecim zorlu geçti ohss falan oldum bu süreçte çok ağrı olduğunda normal etkili ağrı kesici kullandım parol falan kullanmadim bir işe yaramıyor. Hatta opu gününden birgün önce akşam 10 dan sonra bişey yiyip içmeyin denilmis ama ben o gece aşırı baş ağrısı ile uyanmistim uyku sersemi unutmusum içtim yattım sabah gittim bir güzel anestezi yedim, hastahanede aklıma geldi ama doktora bişey soylemedim iptal eder diye ama bişey de olmadı.

Merhabalar. Açıkçası migreni olanlar için açıklama yapmaya ihtiyacım yok diye düşünüyorum. Siz beni anlarsınız. Parol harici bir şey alamadığım şu dönemde ağrılarımı hafifletici ya da geçirecek ne önerirsiniz ? Kafama patates bağlayıp öyle yaşamayı düşünüyorum.
Merhaba. Migren taşı kullanmanızı öneririm ciddi anlamda yardımcı oluyor. Başınız ağrımaya başladığı anda sürün şakaklarınıza alnınıza yarım saat içinde hafifletiyor. Ben bi de buz jeli koyuyorum enseme o da iyi geliyor

Valla ben aşılamalar yaşadım tüp bebek sürecim zorlu geçti ohss falan oldum bu süreçte çok ağrı olduğunda normal etkili ağrı kesici kullandım parol falan kullanmadim bir işe yaramıyor. Hatta opu gününden birgün önce akşam 10 dan sonra bişey yiyip içmeyin denilmis ama ben o gece aşırı baş ağrısı ile uyanmistim uyku sersemi unutmusum içtim yattım sabah gittim bir güzel anestezi yedim, hastahanede aklıma geldi ama doktora bişey soylemedim iptal eder diye ama bişey de olmadı.
Opu dönemi ben de aldım ağrı kesici, yumurtalarım da güzel geldi çok şükür. Ama transfer öncesi biraz daha dikkat etmek istedim açıkçası. Özellikle bilgilendirme kağıdına yazmışlar parol harici içmeyin diye. İki kere mesaj atıp sordum hayır diyorlar. Hastahanede parolü damardan vermelerini önerdiler. Ama o zaten 1000 mg. Evde iki tane içince aynı şeye denk geliyor sadece hızı farklı

Merhaba. Migren taşı kullanmanızı öneririm ciddi anlamda yardımcı oluyor. Başınız ağrımaya başladığı anda sürün şakaklarınıza alnınıza yarım saat içinde hafifletiyor. Ben bi de buz jeli koyuyorum enseme o da iyi geliyor
Migren taşı duydum ama pek inandırıcı gelmedi. İlerlemiş atağa da iyi geliyor mu acaba?

Migren taşı duydum ama pek inandırıcı gelmedi. İlerlemiş atağa da iyi geliyor mu acaba?
Evet bana faydası oldu . Auralı migren var bende . Tedavideyim şu an . Tedaviden önce alternatif olarak denedim kullanıyorum da bana faydası oldu çok memnun kaldım .

Baktım kilo olarak iki tane almamda sakınca yok. Özellikle birkaç gün alacağım sabah akşam
Yani bence bir sakıncası yok sonra da günde 1’le devam edebilirsiniz. Gebelik oluşursa da o arada çok yararı olur bence.

Evet bana faydası oldu . Auralı migren var bende . Tedavideyim şu an . Tedaviden önce alternatif olarak denedim kullanıyorum da bana faydası oldu çok memnun kaldım .
Bende dideral işe yaramadı, topamax kullanamadım serseme çevirdi. Sibellium kronik migrenimi geçirdi ama 8 kilo falan aldım. Yine de pişman olduğumu söyleyemem. Hormon tedavisinden önce migrenim ayda 1-2 ye düşmüştü. Bir de doktorum kafama blokaj iğnesi yapmıştı.
Migren taşını araştıracağım, teşekkür ederim :)

Bende dideral işe yaramadı, topamax kullanamadım serseme çevirdi. Sibellium kronik migrenimi geçirdi ama 8 kilo falan aldım. Yine de pişman olduğumu söyleyemem. Hormon tedavisinden önce migrenim ayda 1-2 ye düşmüştü. Bir de doktorum kafama blokaj iğnesi yapmıştı.
Migren taşını araştıracağım, teşekkür ederim :)
Geçmiş olsun umarım faydasını görürsünüz ❤️

okaliptüs yağı kullanıyorum ben şakaklarıma ve alnıma sürüyorum bir de soğuk buz kalıbı başıma koyuyorum bir de migren bantları var onlar da bir süre de olsa rahatlatıyor ayakları sıcak suda bekletin diyorlar bir de bunu da deneyebilirsiniz

okaliptüs yağı kullanıyorum ben şakaklarıma ve alnıma sürüyorum bir de soğuk buz kalıbı başıma koyuyorum bir de migren bantları var onlar da bir süre de olsa rahatlatıyor ayakları sıcak suda bekletin diyorlar bir de bunu da deneyebilirsiniz
Bazı kokular beni daha kötü yapıyor, okaliptüs için emin olamadım o yüzden ama sıcak su meselesini ilk defa duydum fırsat vereceğim kendisine :)

Back