Hormon ilaçları ve migren (çocuğum olmadan ağrıdan gidicem herhalde)

Günlük iki tane bile alınabilir. Ben bir dönem kullandım hormon ilaçları ve ciddi ciddi migrenle sınandım bir hafta kadar. Doktorum günde 2 magnezyum alabilirsin ancak ağrı kesici olmaz diyordu. Ocean ExtraMag önerebilirim
Hemen aldırdım eşime. Günde bir tane yazıyor üstünde ama bilemedim iki tane alsam ne olur

Merhaba hangi ilaç migreninizi tetikledi acaba bende şuan kullanıyorum o yüzden soruyorum acaba stresten mi oldu
Estrofemden oldu diye düşünüyorum. Yan etkileri arasında baş ağrısı yazıyor ve bilimsel olarak kanıtlanmamak beraber migreni arttırdığı notu da düşülmüş prospektüsünde

Estrofemden oldu diye düşünüyorum. Yan etkileri arasında baş ağrısı yazıyor ve bilimsel olarak kanıtlanmamak beraber migreni arttırdığı notu da düşülmüş prospektüsünde
Anladım geçmiş olsun lavanta yağı falan koyun yakininiza uzanın karanlıkta bana çok iyi geliyor

Hemen aldırdım eşime. Günde bir tane yazıyor üstünde ama bilemedim iki tane alsam ne olur
Siz yine doktorunuza sorun ama ben şu an gebe olduğum halde bir dönem günde 2 tane içtim. Kramplarım fazlayken.

X