- 19 Nisan 2014
- 4.509
- 13.256
- 498
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Ay evet yazdığımdan sanki terapi almışım ondan sonra geçmiş gibi anlaşılıyor. Terapi almadım ben Valla evlendiğimde kendiliğinden geçti. Derdim kocaymış.Ne terapisi aldın? Ben kızıma dünya terapi aldırdım hiç ise yaramadi
Bence sizin eşinize tahammülünüz kalmamış. Bence de durumda boşanmak en iyisi. Hakkınızda hayırlısı olsunŞu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Küçük bebeği varmış. Onu emziriyormuş. Sesini duyamam diyor.Dur yav bosama adami. Sundan al. Ilk basta sert ama 5 10 dk sonra isindikca kulaginda yumusuyor. Mis gibi uyursun. Ben yillardir kullaniyorum memnunum.Eki Görüntüle 3237391
Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Eşiniz aşırı bencil ve merhametsiz size karşı. Hem bebek bakıyorsunuz, hem çalışıyorsunuz, hem uykusuz kalıyorsunuz ama tek derdi ayrı yatmamaniz mı?İşte o konuda da kıt kafalı kabul etmiyor yok eşler ayrı yatmamaliymis doğru değilmiş soğukluk girermis araya sanki böyle soğukluk girmiyor cinsellik konusuna girmek hiç istemiyorum 2 senedir cansel hayatımız yok zaten
Bu ayrı bir mesele ve horlama konusundan daha önemli benceİşte o konuda da kıt kafalı kabul etmiyor yok eşler ayrı yatmamaliymis doğru değilmiş soğukluk girermis araya sanki böyle soğukluk girmiyor cinsellik konusuna girmek hiç istemiyorum 2 senedir cansel hayatımız yok zaten
Benimki de çok horluyor ameliyat oldu yine horluyor ayrıca uyku apnesi var herkes bu kadar sesi nasıl uyuduğuma şaşırıyor horlama değil kükreme benimki.Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
O soğukluk zaten girmiş aranıza desenizeİşte o konuda da kıt kafalı kabul etmiyor yok eşler ayrı yatmamaliymis doğru değilmiş soğukluk girermis araya sanki böyle soğukluk girmiyor cinsellik konusuna girmek hiç istemiyorum 2 senedir cansel hayatımız yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?