• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Horlayan eşi bosayan var mi?

Aranızdaki cinsellik bittiği için eşiniz birlikte uyumaya bu kadar anlam yüklüyor sanırım. Aranızdaki bağı bu şekilde korumak istiyor.

Yoksa ben ayrı uyumanın ilişkiyi zedelediğini düşünmüyorum.

Yani uykusuzluk vs. zordur eminim ama sadece horlama benim için boşanma sebebi olmazdı. Ama sizin evliliğinizde başka sorunlar da var ve çözüm aramayı bırakmışsınız karşılıklı.

Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Bence sizin eşinize tahammülünüz kalmamış. Bence de durumda boşanmak en iyisi. Hakkınızda hayırlısı olsun

Babam horluyordu bir uyku merkezine gitti orada uyuyup baktılar uyku apnesi teşhisi koydular. Geceleri cihaza bağlı uyuyor hiç horlamıyor.
Ben de horluyorum. Burnumdan ameliyat oldum. Düzeldi geri başladı. Doktora gittim yeniden ameliyat gerekiyormuş.
Alerji hapı içip burun spreyi sıkarsam hiç horlamıyormuşum. Ama alerji hapları uyku yapıyor. İsterseniz bu seçeneği bir deneyin.

Eşinizin burnunda bir sorun mu var acaba ameliyat olsa belki düzelir..

Yani şimdi hiç sorun yoksa sadece adam horluyor diye de boşanılmaz ne bileyim ek başka sorunlar varsa tamam da yazık değil mi 😅 sağlık bu da…

Merhaba sorununuz aslında eşinizin horlaması değil biten cinsellik ve sevgisizlik. Ama horlama için öncelikle uyku merkezi ve apne açısından değerlendirilmesi gerekir. Horlama apareyini hiç duydunuz mu bilmiyorum ama araştırın derim. Ciddi anlamda hayat kalitesini yükseltiyor. İsterseniz size özelden bir dr arkadaşın adını verebilirim.

Kocama şükr ettim meğer ne çok şükür sebebi varmış uykusu hem.hafiftt hemde hiç sesini duymadim 5 senedir ama eminim.cok zor benim arkadaşımn kocası da horluyor senlerdir ayrı uyuyorlar yani onunda küçük bebeği var uyku kalitesi çok önemli

uyku kliğine gittiniz mi hiç. eşinizi bir gece orada uyumasını sağlayıp gece uykurken neden horladığına ilişkin bazı testler yapıyorlar cihaz kullananları duymuştum bence uzman bir yardım alın.

Benimki sizin kadar olmasada horlar pozisyonunu değiştirdiğinde düzelir ara ara beni rahatsız ettiği olmuştur çocuktan önce yatak ayırmadık ama çocuktan sonra ayırdık şuan ben çocukla yatıyorum çok huzurluyum istediğimiz zamanda beraber yatıyoruz aramızda çok iyi eşim horluyo diye boşanacakmıyım onun elinde olan bir şey değil ki ilk zamanlar bende çok sinirlenirdim ama bu yüzden boşanmayı hiç düşünmedim cünkü oğlumda ara ara horluyo o zaman onuda atayim :)))

Dur yav bosama adami. Sundan al. Ilk basta sert ama 5 10 dk sonra isindikca kulaginda yumusuyor. Mis gibi uyursun. Ben yillardir kullaniyorum memnunum.
SmartSelect_20230424_102915_Chrome.webp

Bence boşanın çünkü durum sadece horlama değil gibi . Uykusuzluk insanı mutsuz ve tahamülsüz yapıyor çünkü.

Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.

Bunun muhakkak bir tedavisi vardir bir arastirsaniz derim. Baska sorunlariniz varsa bilemem ama bu cozulmeyecek bir konu degil bence.

İşte o konuda da kıt kafalı kabul etmiyor yok eşler ayrı yatmamaliymis doğru değilmiş soğukluk girermis araya sanki böyle soğukluk girmiyor cinsellik konusuna girmek hiç istemiyorum 2 senedir cansel hayatımız yok zaten
Eşiniz aşırı bencil ve merhametsiz size karşı. Hem bebek bakıyorsunuz, hem çalışıyorsunuz, hem uykusuz kalıyorsunuz ama tek derdi ayrı yatmamaniz mı?

Sorun horlamayı geçmiş adam sizi zerre umursamıyor.

İşte o konuda da kıt kafalı kabul etmiyor yok eşler ayrı yatmamaliymis doğru değilmiş soğukluk girermis araya sanki böyle soğukluk girmiyor cinsellik konusuna girmek hiç istemiyorum 2 senedir cansel hayatımız yok zaten
Bu ayrı bir mesele ve horlama konusundan daha önemli bence

Benimki de çok horluyor ameliyat oldu yine horluyor ayrıca uyku apnesi var herkes bu kadar sesi nasıl uyuduğuma şaşırıyor horlama değil kükreme benimki.
Yan yattığı zamanda horluyor mu eğer sadece sırtüstü yattığında başlıyorsa pijamasına pinpon topu dikmeyi deneyin doktor eşime öyle söylemişti

Ben hem eşimin horlama sesinden hem üst komşumun gorguzlugu yüzünden deliksiz uykuya hasretim. Allah yardımcımız olsun 😣

Back
X