- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
uyku apnesi olabilir. uyku merkezine gitmeli...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşimi çok seviyorum o da beni çok sever. Çok şükür insanı yaşam problemleri dışında bir sorunumuz da olmaz. Ama bu insan üstü horlama olayı varya insan sevsede her şey yolunda olsa da bu problem sebebi ile karşılıklı problemler yaşayabiliyor. Örneğin ben çit sesinden uyuyan ve uyanınca yeniden dalamayan bir bireyim. Uykusuz kalınca da tüm gün sinir küpü olan bir bireyim. O nedenle horultu bence çok büyük bir problem. Biz aştık bu durumu o horlayip beni rahatsız ettiği gecelerde doğru kanepeye gidiyor. Ben yorumunuza istinaden her şey yolunda olsa da horultu problem olabiliyor diye size yorum yapmak istedim.Ben böyle seyleri bu kadar problem edenlerin hayatlarinda aşamadiklari baska problemleri bilincli ya da bilicsiz bununla maskeledigi, sorunlarına bahsne gibi bunu uydurdugunu düşünüyorum. Uykusu olan insan uyur ya, rahatsiz olsa da bi süre sonra aşar. Aşamasa bile eşini seviyor olsa bunu bu kadar problem etmez. Bence. Eşinizi sevmiyorsunuz bence. Hayatinizdan genel anlamda mutlu degilsiniz ya da. Bunu bahane ediyorsunuz
Bu horlama kadar bela birşey yok gerçekten.çok aşırı yaygın erkeklerde ve evet bence boşanılacak kadar büyük bir sorun.bunun kadar beni gıcık eden başka bir durum daha yok.başlayacam sizin horlamaniza ya. Bir tarafı da düzgün olsun şu erkek milletinin be.Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Eee cinsellik de yoksa bu adam yatakları ayırmayıp, ne yapacakmış ? Amaç araya cinsel soğukluk girmemesi zaten bu tavsiyelerdeki.Cinsellik eşleri birbirine yakınlaştırır.
Yani sizin istememenizde normal gelmedi.
Siz istemiyorsunuz belki ama eşinizde öyleyse yine büyük problem.
Ayrıca horlama durumu için horlama mezlerleri var sanıyorum.
Ben daha çok cinselliğe takıldım.
Eşler gerçekten bazen farkında olmuyor.
Çocuk ev iş derken ama çok önemli.
Eşiniz uyurken onu videoya alın veya ses kaydı nasıl horladığını görsün. Annem horladığını asla kabul etmezdi videoya çektim şok oldu.Eşinizde gürültüsünü görüp ayrı yatmayı kabul edebilir zaten cinsellikte olmayınca ayrı yatıp iyice kopmak istemiyor galibaŞu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Daha fenasini soyleyim. Esim sagolsun bu konuda tabikii sag duyulu ameliyatta oldu elinden geleni yapiyor . Kayinpederimde cok horluyor kayinvalidem aynen soyle cumleler kuruyor “ Baska odada yatmak , baska odaya gondermek ne demek ya da uyandirmak ne haddime “ ( yan cevirmek icin vs)Bu horlama kadar bela birşey yok gerçekten.çok aşırı yaygın erkeklerde ve evet bence boşanılacak kadar büyük bir sorun.bunun kadar beni gıcık eden başka bir durum daha yok.başlayacam sizin horlamaniza ya. Bir tarafı da düzgün olsun şu erkek milletinin be.
Madem cinsellikte yok ayrı yatmayı neden kabul etmiyor ki? Horultusunu size dinletmekten zevkmi alıyor? Eşiniz çok benci bir adam.Burnunda eğrilik vardı ameliyat oldu ama düzelmedi tek sıkıntı horlama değil cinsellikte yok 2 senedir ama ben takmıyorum cinselligi çünkü ben istemiyorum ama horlamaya artık dayanamıyorum
Size kesinlikle katılıyorum benim de en ufak seste irkilme ve uykuya dalamama problemim var evlendiğimisden beri ayrı uyuyoruz aramıza soğukluk falan girmedi cinsel hayatımız da gayet normal.Şimdi aksini söyledim 3 senedir ayrı yatan biri olarak.
Bence kesinlikle evliliği canlandırıyor, sevgili heyacanı katıyor.
Bu genellemeler herkes üzerinde geçerli olamaz ayrıca nasıl bu yargıya varılmış onu da araştırmak lazım, belki eskilerden kalma dişi kuş yuva meselesidir.
Ayrı uyku odaları, ayrı hobi alanları ve ortak paylaşım alanları olan çiftlerin evliliklerinin daima dinç kaldığına dair yeni makaleler var mesela çünkü evliyiz diye her şeye katlanmak zorunda değiliz.