Horlayan eşi bosayan var mi?

Ben böyle seyleri bu kadar problem edenlerin hayatlarinda aşamadiklari baska problemleri bilincli ya da bilicsiz bununla maskeledigi, sorunlarına bahsne gibi bunu uydurdugunu düşünüyorum. Uykusu olan insan uyur ya, rahatsiz olsa da bi süre sonra aşar. Aşamasa bile eşini seviyor olsa bunu bu kadar problem etmez. Bence. Eşinizi sevmiyorsunuz bence. Hayatinizdan genel anlamda mutlu degilsiniz ya da. Bunu bahane ediyorsunuz
Ben eşimi çok seviyorum o da beni çok sever. Çok şükür insanı yaşam problemleri dışında bir sorunumuz da olmaz. Ama bu insan üstü horlama olayı varya insan sevsede her şey yolunda olsa da bu problem sebebi ile karşılıklı problemler yaşayabiliyor. Örneğin ben çit sesinden uyuyan ve uyanınca yeniden dalamayan bir bireyim. Uykusuz kalınca da tüm gün sinir küpü olan bir bireyim. O nedenle horultu bence çok büyük bir problem. Biz aştık bu durumu o horlayip beni rahatsız ettiği gecelerde doğru kanepeye gidiyor. Ben yorumunuza istinaden her şey yolunda olsa da horultu problem olabiliyor diye size yorum yapmak istedim.
Konu sahibinde durum farklı tabi kendisi gidiyor ayrı odaya, ee bebegide var bir de farklı problemleri de (cinsellik ) varmış zaten.

Boşanılır bu sebeple bence sonuçta hayat kalitesini epey etkiler uykusuzluk.
Ayrı bir odada yatmak cözüm ama onu da kabul etmiyor eşiniz.
Yerinizde olsam o uyurken yatak odasına telefon kamerasını uygun bir yere kurardım 1 gece,kendi horlamasını duysun diye. Katlanılamaz halde horluyorsa neyin ısrari bu birlikte uyuyalım diye.

Cekilir cile degil gercekten bide ustune neden gittin neden yataklati ayiyiruz tavri cok bencilce. Benim esimde cok horluyor bir alet aldik su koyuyorsunux okjien veriyor hirlayanlar icin o takarsa, yastigi yuksek olursa ve yan yatarsa horlamiyor. Sizi cok iyi anliyorum zaten sabah kadar bebekler icin kalkiyoruz 10 dakikalik uyku bile cok kiymetli bizim icin asla tahammulum yok bu bencillige uykusuzluk insani sagligindan eder

Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Bu horlama kadar bela birşey yok gerçekten.çok aşırı yaygın erkeklerde ve evet bence boşanılacak kadar büyük bir sorun.bunun kadar beni gıcık eden başka bir durum daha yok.başlayacam sizin horlamaniza ya. Bir tarafı da düzgün olsun şu erkek milletinin be.

Cinsellik eşleri birbirine yakınlaştırır.
Yani sizin istememenizde normal gelmedi.
Siz istemiyorsunuz belki ama eşinizde öyleyse yine büyük problem.
Ayrıca horlama durumu için horlama mezlerleri var sanıyorum.
Ben daha çok cinselliğe takıldım.
Eşler gerçekten bazen farkında olmuyor.
Çocuk ev iş derken ama çok önemli.
Eee cinsellik de yoksa bu adam yatakları ayırmayıp, ne yapacakmış ? Amaç araya cinsel soğukluk girmemesi zaten bu tavsiyelerdeki.

"Cinselliği çözersiniz, bütün sorunlar hallolur.

Cinsellik olmadan evlilik; evlilik değil, evcilik" demişti Fatih Reşit Civelekoğlu diye bir psikolog.

Daha ne desin

Annemde horluyor. Bazen aynı odada yatmak zorunda kalıyoruz sabaha kadar tavanı izliyorum. Her gün hergün çekemem valla

Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Eşiniz uyurken onu videoya alın veya ses kaydı nasıl horladığını görsün. Annem horladığını asla kabul etmezdi videoya çektim şok oldu.Eşinizde gürültüsünü görüp ayrı yatmayı kabul edebilir zaten cinsellikte olmayınca ayrı yatıp iyice kopmak istemiyor galiba
Ameliyat belli ki başarılı olmamış başka bir doktora gitseniz belki düzelir.

ay anlıyorum. benimde bir eski flörtüm vardı, bir zaman geçtikten sonra ilk kez birarada uyumuştuk ve adam resmen uykusunda traktör sesi çıkarıyordu, öyle ufak tefek uğultu horlaması bile değil. Bence komşular bile bangır bangır duyuyordur. Tüm gece gözlerim cin gibi açık kalmıştım. Bide garip gelebilir ama soğudum bu nedenden ötürü 😅 ömür mü geçer böyle, bi daha beraber uyuyamam bunla diye.
Tıpta çaresi var mı bunun acaba? Horlama bazen burundan değil genizden geliyor sanki. Mesela onun öyleydi, ağzı açık uyuyordu ve ses boğazından geliyordu. Hiç çaresi yoksa da ne bileyim ne denir :/ normal zamanda mutlu iseniz, 11 yıllık eşiniz çocuklarınızın babası olduğu için alternatif ne yöntem olabilir ona bakmak lazım

Bu horlama kadar bela birşey yok gerçekten.çok aşırı yaygın erkeklerde ve evet bence boşanılacak kadar büyük bir sorun.bunun kadar beni gıcık eden başka bir durum daha yok.başlayacam sizin horlamaniza ya. Bir tarafı da düzgün olsun şu erkek milletinin be.
Daha fenasini soyleyim. Esim sagolsun bu konuda tabikii sag duyulu ameliyatta oldu elinden geleni yapiyor . Kayinpederimde cok horluyor kayinvalidem aynen soyle cumleler kuruyor “ Baska odada yatmak , baska odaya gondermek ne demek ya da uyandirmak ne haddime “ ( yan cevirmek icin vs) 😳😂😂 gerçekten hayret etmiştim insanın kendi sağlığı ? Kendi uykusu kendi huzuru bu kadar mı önemsiz…
Avrupada yaşıyorum bu erkeği ilahlaştırıp kölesi olmaya çalışan kadın zihniyeti sadece canım ülkemde var gördüğüm kadarıyla inşallah düzelir.

su esler asla ayri yatmamali konusu sadece Turk milletine mi ozel merak ediyorum.

japon arkadasim var , cocuk da olmadigi halde ayri ayri yatak odalari duzenlediklerini ve durumun orada yaygin oldugunu soylemisti..

madem sorun sikinti var. odalar ayrilsin ne var? zorlama ve gerilmekten daha iyidir diye dusunuyorum..

umarim kendiniz icin en dogru karara varirsiniz..

Esinizin uyku apnesi olabilir. Takılan cihazla problem cozuluyor diye biliyorum. Ve daha onemlisi uyku apnesi sertlesme sorununa sebep olabiliyor, cinsrl sorunlarinizin temeli bile bu olabilir. Kesinlikle doktora gitmelisiniz bir bakmissiniz bu problem cozulunce o da cozulmus. Ben de sizinle ayni durumdayim bizimde cinsel problemlerimiz var eşim çok horlar. Kulak tıkacı takıyorum fakat yeterli olmuyor sesi kesmiyor. Size tavsiyem kesinlikle once doktora gitmelisiniz.

Burnunda eğrilik vardı ameliyat oldu ama düzelmedi tek sıkıntı horlama değil cinsellikte yok 2 senedir ama ben takmıyorum cinselligi çünkü ben istemiyorum ama horlamaya artık dayanamıyorum
Madem cinsellikte yok ayrı yatmayı neden kabul etmiyor ki? Horultusunu size dinletmekten zevkmi alıyor? Eşiniz çok benci bir adam.

Eşim cok yorgun geldigi geceler horluyor oda sırt ustu yatınca. Kalk yan yat diyprum geciyor horlaması😀 yani normal aslımda siz calısıyormusunz bilmiyorum ama ben tüm gun evde oturduysam cocukla yarım saat maekete ineyim ya da parka hem yoruluyorum hem acık hava bol oksijen derken eve gelnce pat dusup uyuyoruz o 1 saat yarım saatlik dısarı cıkmasında bile yorgunlyktan horluyorsam gunde 8 9 saat calıssam ne olur bilmem. Bunye zayıftır bilemedim. Benm ablamda agız şapırtmatmasına sinir olur evde 2 yaslıyla kala kala psikolojik olarak sapırdatma sesine hastalık olustu kızda. Simdi cocugu var şapırdatarak yiyor önceleri dayanmıyordu esi yedşryrdu cocugu kendisi kacıyordu odadan zamanla alıstı astı😞

Şimdi aksini söyledim 3 senedir ayrı yatan biri olarak.
Bence kesinlikle evliliği canlandırıyor, sevgili heyacanı katıyor.
Bu genellemeler herkes üzerinde geçerli olamaz ayrıca nasıl bu yargıya varılmış onu da araştırmak lazım, belki eskilerden kalma dişi kuş yuva meselesidir.
Ayrı uyku odaları, ayrı hobi alanları ve ortak paylaşım alanları olan çiftlerin evliliklerinin daima dinç kaldığına dair yeni makaleler var mesela çünkü evliyiz diye her şeye katlanmak zorunda değiliz.
Size kesinlikle katılıyorum benim de en ufak seste irkilme ve uykuya dalamama problemim var evlendiğimisden beri ayrı uyuyoruz aramıza soğukluk falan girmedi cinsel hayatımız da gayet normal.

Back
X