- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Seni anlarim benim eşimde cok horlardi aksam önce ben uykuya dalardim o sonra uyurdu gece horlamasina uyanirdim dürterdim genelde sirt üstü yatinca horluyor ama bir ameliyat gecirdi ondan sonra horlamasi cok azaldi .doktora tekrardan bir danişin .horlama icin yuva bozmayin derim sevgi varsaŞu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Vallahi kendinizi bu kader sevmenize bayıldım .Muhteşemde bi özgüven .Eşine bağlı ama bağımlı olmayan kadınlara da ayrı hayranım .Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Valla ben çok iyi anlarım. Uykum aşırı hafiftir çıt çıksa uyanırım eşim acayip ötesi horlar hele bahar dönemi alerjisi azınca. çok basit gibi görünse de uykusuz kalmak hele de çıkan o ses işkence gibi. Ama blr arkadaşın dediği gibi bir cihaz duymuştum ben deYa o kadar zor ki kimse de beni anlamıyor onun eşi de horluyormus zamanla insan alisiyormus yok olmuyor alışamıyorum
Eğer benim eşim gibiyse kendini parçalasa uyanmaz . İki çocuk büyüttüm bir kere bile seslenip dürttüğümde kalkmadı. Çoğu kere aşırı çimdik atarım da canını çok yakarım öyle kalkarHorladıkça uyandırın. Niye sadece siz uykusuz kalıyorsunuz? O da uykusuz kalsın. En geç 3. gece ayrı yatmayı kabul eder.
hahahahha kahkaha attımHorlama sesine dayanamıyorum asla uyuyamam. Yanında biri horluyorsa her horladığında kendisini uyandırır ve gözlerinin içine bakarak “HORLUYORSUN” derimbinlerce kez uykularını bölerek aslında bir nevi kendilerini tedavi ediyorum. Uykumu bölenin uykusunu bölerim. Olmazsa yastıkla boğmaya çalışırım. O sırada uyanıp karşı koyuyorlar zaten.
Odanızı ayırın gitsin. Cidden hasta olursunuz birkaç sene içinde.
GüEl bi KBB doktoru bulup horlama cerrahisi olsun sadece burundan kaynaklanmıyor ki. Damak düşüklüğü küçük dil hepsi opere oluyorŞu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Buna rağmen,hangi kafayla ayrı yatmayalim diyor?İşte o konuda da kıt kafalı kabul etmiyor yok eşler ayrı yatmamaliymis doğru değilmiş soğukluk girermis araya sanki böyle soğukluk girmiyor cinsellik konusuna girmek hiç istemiyorum 2 senedir cansel hayatımız yok zaten
Ben biraz az uyuyunca sinir hastası gibi her şeye gıcık ölüyorum.Buna rağmen,hangi kafayla ayrı yatmayalim diyor?
Bazı durumlarda ayrı yatmak, evliliğe sekte vurmaz,siz yakında akıl sağlığınızı kaybedersiniz.Hic uyumamak,sağlıklı sessiz ortamda uyumamak çok büyük sorun.Ben çıldırırdım.......
Yattigim yer sessiz ve karanlık değilse tüm gün Hulk gibi geziyorumBen biraz az uyuyunca sinir hastası gibi her şeye gıcık ölüyorum.
Cinsellik 2 senedir yok zaten o duruma alıştım artık çünkü ben istemiyorum cinselligi ama ayrı uyuma konusunda sizin dediğiniz gibi yapıyorum o uyuyunca gidiyorum başka oda ya bu seferde günlerce suratını çekiyorum niye yanından ayrilmisim diye
Canım benim ya. Allah yardımcın olsun. Uykusuzluk büyük problem. Ben hakim olsam ikna olurdumŞu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?