- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.880
- 63
- 30
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Şu an bu konuyu içerdeki odada annemin horuldaması eşliğinde okumam… Cidden sıkıntılı bir konu ya. Ben de çok rahatsız olurum. Hele bir de erkek horlaması daha da sıkıntılı.Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Ben ayrı uyuyorum bu konuda kimsenin kaprisini artistliğin çekemem. Hele calisicam bi de küçük bebekleOrda da şöyle bir durum var bebek mama yemiyor sadece emziriyorum o yüzden o uyansa bile bebeği ben alıyorum o tekrar dalıyor uykuya tabi ben yine uykusuz kalıyorum aslında ayrı uyuma olayı neden bu kadar tabu ben bunu anlamıyorum ayrı uyusak sorun yok aslında
O rahatsız olmuyo ki kararı o veremez bu ne egoistlik yaİşte o konuda da kıt kafalı kabul etmiyor yok eşler ayrı yatmamaliymis doğru değilmiş soğukluk girermis araya sanki böyle soğukluk girmiyor cinsellik konusuna girmek hiç istemiyorum 2 senedir cansel hayatımız yok zaten
Ne terapisi aldın? Ben kızıma dünya terapi aldırdım hiç ise yaramadiYani eşinizle konuşacaksınız, horlama yüzünden boşanmaktansa gecenin kalan kısmını ayrı ayrı geçirmeyi kabul edecek, etmeli yani. Siz de seslerle ilgili Bi terapi alabilirsiniz. Bekarken mutfakta damlayan musluk sesi bile tetiklerdi beni asla uyuyamazdım, saatin pillerini çıkarırdım her kaldığım yerde. Şimdi hiç Bi sese aldırış etmiyorum. Belki terapiyle biraz daha tolere edebilecek hale gelirsiniz. Bir de horlama konusuyla birlikte cinsellik meselesini de çözün ya hu. 2 sene ne demek.
8 yıl oldu ayrı yatıyoruz gayet o da mutlu bende yok olmuyor bazen bu odadan bile duyuyorum kararımdan bir kere daha emin oluyorumŞu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Birkaç kilo verse ve göbeği varsa eritse horlaması da azalır. Boyun pozisyonu dolayı da olabilir. Bir de yemek yeme zamanını daha erkene çekince gözlemleyin. Horlaması daha azalacaksa bunu denesin ki bence etkili olur.Kalp tansiyon sorunu yok alkol kullanmaz kilosu da çok fazla değil aslında
Horlayan insanların diğerlerinin yaşadıklarını hissettiklerini anladıkları pek yoktur hep abartıyorlar gözüyle bakarlar. Küçükken yazlıkta bazen teyzemle aynı odada kalırdım o da horlardı ama bunu kabul bile etmezdi cidden kötüBirkaç kilo verse ve göbeği varsa eritse horlaması da azalır. Boyun pozisyonu dolayı da olabilir. Bir de yemek yeme zamanını daha erkene çekince gözlemleyin. Horlaması daha azalacaksa bunu denesin ki bence etkili olur.
Kararınız net olsun. Horlama sesine artık dayanamadığınızı ve azalana kadar ayrı odalarda yatacağınızı söyleyin. Ayrı yatma olayının evliliği kötü etkilemeyeceğine dair uzman görüşü varsa onu da sunun. Horladıkça dürtebilirsiniz de yatakta. Belki kendi bu sefer ayrı odaya geçer. Horlama sesinin çok çıktığının farkında değilse ses kaydı veya video da alabilirsiniz. O sesin rahatsız edeceğini idrak edebilir bu şekilde.
Halam da kabul etmezdi. Biz de videoya çekmiştik. İzlettirdiğimizde biraz morarmıştı. Bir de birkaç kere horlamasına kalkınca uyanmıştı. Yumuşak damak varmış onda. Bel çevresinde de kilosu ve mide rahatsızlığı vardı. Burun ameliyatıyla biraz azalıp tekrardan artmıştı. Neyse ki halamla beraber aynı odada uyuma durumum devamlı olmadı.Horlayan insanların diğerlerinin yaşadıklarını hissettiklerini anladıkları pek yoktur hep abartıyorlar gözüyle bakarlar. Küçükken yazlıkta bazen teyzemle aynı odada kalırdım o da horlardı ama bunu kabul bile etmezdi cidden kötü
Zaten kalabalık ailede aynı odada kalmak. Travmatik çocukluğun sebebiHalam da kabul etmezdi. Biz de videoya çekmiştik. İzlettirdiğimizde biraz morarmıştı. Bir de birkaç kere horlamasına kalkınca uyanmıştı. Yumuşak damak varmış onda. Bel çevresinde de kilosu ve mide rahatsızlığı vardı. Burun ameliyatıyla biraz azalıp tekrardan artmıştı. Neyse ki halamla beraber aynı odada uyuma durumum devamlı olmadı.
Orda da şöyle bir durum var bebek mama yemiyor sadece emziriyorum o yüzden o uyansa bile bebeği ben alıyorum o tekrar dalıyor uykuya tabi ben yine uykusuz kalıyorum aslında ayrı uyuma olayı neden bu kadar tabu ben bunu anlamıyorum ayrı uyusak sorun yok aslında
Benim dedem ve babam çok horlardı. Özellikle yazın dedemin horlamasını mahalle duyardı. Eşim de horluyor ama bazı pozisyonlarda uyurken oluyor. Diğer odadan da duyuyorum ama sizin kadar hassas değilim. Bence boşanmak yerine evin en uzak odasını içten ses yalıtımı yaptırın (evde müzik studyosu kuran insanlar duvarlara yumurtalı kaplarıyla bile yapıyolar bunu) ve akşam biraz beraber oturup konuşup neyse artık zaman geçirdikten sonra uyumaya ayrılın. Beraber uyuma inadı nedir çok gereksiz. Biz de 11 senedir evliyiz Çoğu gece ayrı da uyuyoruz bişey olmuyor. Boşanmaktan iyidir her şekildeYa o kadar zor ki kimse de beni anlamıyor onun eşi de horluyormus zamanla insan alisiyormus yok olmuyor alışamıyorum
Eşinizin alerji sorunu olabilir mi ? Bende alerjik nirit var özellikle bahar aylarında ilaç almama rağmen çok feci coşuyor ve horluyorum. Gece burnumun içi şişiyor ve kapanıyor uykudayken. Eşim ben rahatsız olmuyorum diyor yanımda uyumaya devam ediyor ama ben kendi sesimden rahatsız olup yastığı yorganı alıp salona geçiyorum. Damlalarımı sıkıp bir on dakika burnum açıldıktan sonra tekrar uykuya geçiyorum. Alerji çözümsüz maalesef böyle bir sorunu olabilir miYok değil
Bende hamileyim eşimde horlar baya yüksek ben uyandırıp yan yatırınca susuyor kötü bi durum sabır gerektirir başka çare arayın boşanmadan derim doktora falan gidin belki çözümü vardırŞu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Gerçekten horlayan eş çekilmiyor, benim de tahammülüm yok bu konuda..Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?