Horlayan eşi bosayan var mi?

Tek sorun horlamak ise, boşanmaktansa ayrı yatıp uyumak daha iyi.
Kulaklara tıkaç diyenler olmuş ama ömür boyu tıkaç ile uyuyamaz ki insan. Rahatsız edici. Bir günlük değil, bir aylık değil.
Eşinizin de ısrarı çok bencilce.
Bence dinlemeyin, ayrı yatın. Keyfinize bakın.

Biz de eşim büyük oğlanla ben bebeyle. Az büyüsün bunu da ona satacam çok özendim. 😂😂
Çok güzel bir şey, çoook.
Ve kendi gözlemimce ilişkiyi düzeltiyor ayrı yatmak.
Ya da ben kişisel alanıma düşkün bir insan olduğumdan iyi gelmiş olabilir.
Adam gözüme batmıyor, e o da çocuklarla uyuyacağını yatağın dolu olduğunu bildiğinden evde peşimde geziyor, her an güzel geçiyor.

Yatağımda tabletim dizim gece atıştırmalıklarım müziğim vs, üni dönemlerimde gibi takılıyorum.
Kafamın üzerinde dinozor stickerları, tavanda fosforlu yıldızlar ve mazallah düşerim diye yan korumalıkları, carslı nevresimi saymazsak çocuk yatağında hayatı buldum😂
Şiddetle tavsiye edilir.

Bende ağlıyorum inanın
İnanıyorum insan bir yerden sonra kopuyor zaten ben başımı alıp gitmek isterdim hatta yurtta soğuk kanepeli bi oda vardı kaç hafta orda kalmıştım rahat yatağımı bırakıp

Tek sorun horlamak ise, boşanmaktansa ayrı yatıp uyumak daha iyi.
Kulaklara tıkaç diyenler olmuş ama ömür boyu tıkaç ile uyuyamaz ki insan. Rahatsız edici. Bir günlük değil, bir aylık değil.
Eşinizin de ısrarı çok bencilce.
Bence dinlemeyin, ayrı yatın. Keyfinize bakın.
Haklısınız ama bir ömür ayrı da yatmaları evliliklerini olumsuz etkileyecek her iki türlü de olan kadına olacak sanırım.. malum ülkemizde kadınlar hep fedakar olmak zorunda Ya böyle bir algı var maalesef..

Pandemiden beri ayrı yatıyorum ben, sebebi çocuklar.
Normalde babalar yatağı terkeder, ben üçünüzle uyuyamam bıktım diye gittim ve aşırı mutluyum.
Gerçi montessori çocuk yatağındayım ama her şeye değer dayak yemeden, kavga dövüş itiş kakış olmadan uyumak.
Eşim de halinden mutlu olacak ki okula giden çocuklar hala onunla yatıyor ve gıkı çıkmıyor, ben oda alıştırması yaparken destek olmuyor.
Bıraktım koğuş gibi ne halleri varsa görsünler.
Yemişim tabuyu, uyuyamamak ne büyük çiledir insan ömründen neler götürür çeken bilir.
Gayet gitsin başka odaya yatsın kendisi, siz bebişinizle huzur içinde uyuyun.
Karşı taraf sorun etmiyorsa ve evliliğinizi olumsuz etkilemiyorsa iyi yapmışsınız. Biz de 2 ya yakındır ayrı uyuyoruz bebeğim olduğu için. Bazen eşim sitem ediyor bu duruma ama yapacak bir şey yok 🥳

Haklısınız ama bir ömür ayrı da yatmaları evliliklerini olumsuz etkileyecek her iki türlü de olan kadına olacak sanırım.. malum ülkemizde kadınlar hep fedakar olmak zorunda Ya böyle bir algı var maalesef..
Şimdi aksini söyledim 3 senedir ayrı yatan biri olarak.
Bence kesinlikle evliliği canlandırıyor, sevgili heyacanı katıyor.
Bu genellemeler herkes üzerinde geçerli olamaz ayrıca nasıl bu yargıya varılmış onu da araştırmak lazım, belki eskilerden kalma dişi kuş yuva meselesidir.
Ayrı uyku odaları, ayrı hobi alanları ve ortak paylaşım alanları olan çiftlerin evliliklerinin daima dinç kaldığına dair yeni makaleler var mesela çünkü evliyiz diye her şeye katlanmak zorunda değiliz.

Orda da şöyle bir durum var bebek mama yemiyor sadece emziriyorum o yüzden o uyansa bile bebeği ben alıyorum o tekrar dalıyor uykuya tabi ben yine uykusuz kalıyorum aslında ayrı uyuma olayı neden bu kadar tabu ben bunu anlamıyorum ayrı uyusak sorun yok aslında
Ayrı uyumak bence en çok erkekleri etkiliyor onlar olaya duygusal zaten bakmıyorlar genelde hatta cinsellik açısından bakıyorlar.

ayrı uyumak demek temasın olmaması demek bu da istediklerine ulaşamamaları demek böyle böyle uzayıp gidiyor sonra bir bakıyorsun tribe girmişler. Hepsi tabii ki böyle değildir ama bence geneli bu şekilde

Malesef daha önemli sorunları var evliliklerinde. Konu sahibi onu pek ı umursamıyor ama asıl evliliği bitirecek konu o.

Ayrı uyumak bence en çok erkekleri etkiliyor onlar olaya duygusal zaten bakmıyorlar genelde hatta cinsellik açısından bakıyorlar.

ayrı uyumak demek temasın olmaması demek bu da istediklerine ulaşamamaları demek böyle böyle uzayıp gidiyor sonra bir bakıyorsun tribe girmişler. Hepsi tabii ki böyle değildir ama bence geneli bu şekilde
Valla çocuk olunca zaten istediğin zaman olmuyor. Biz randevulaşıyoruz. 😂😂 Yani olacakla öleceğin önüne pek geçilmiyor, deli deliyi mekkede sevişgen sevişgeni dakikada buluyor. 😂😂

Valla çocuk olunca zaten istediğin zaman olmuyor. Biz randevulaşıyoruz. 😂😂 Yani olacakla öleceğin önüne pek geçilmiyor, deli deliyi mekkede sevişgen sevişgeni dakikada buluyor. 😂😂
Hahaha koptum şuan 😃 ben randevularımı hep aksatıyorum bazen işime geliyor sanırım 😅

çok üzüldüm :KK43: evlenmeden önce test sürüşü yapmış mıydınız?

bu arada bu kişiyle ten uyumu da yoksa ayrılmayı düşünüyor musunuz? yaşıtımsınız neredeyse 36 yaşında hayatın baharında ev arkadaşı gibi evlilik olur mu?

horlama en küçük sorun bence şuan…
Test sürüşü bir kaç defa oldu ama onunda benimde ilk deneyimimizdi o hep çok heyecanlıydı erken bosalmayi heyecanına bagliyordu bende daha önce hiç yaşamamıştım o yüzden olabilir diyordum. Ayrılmayı bazen düşünüyorum bazende artık cinsellik falan istemiyorum benden talep etmediği sürece sorun yok diye düşünüyorum

Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Tedavi olmuyor mu eşiniz ?

İşte o konuda da kıt kafalı kabul etmiyor yok eşler ayrı yatmamaliymis doğru değilmiş soğukluk girermis araya sanki böyle soğukluk girmiyor cinsellik konusuna girmek hiç istemiyorum 2 senedir cansel hayatımız yok zaten
Çok zor birşey senin yaşadığın bir gün fena patlarsın ..
Hem cinsellik yok hem de soğukluk olmasın diye ayrı yatmıyorsunuz .. çok tezat
Çok zor
Ayrı yat başka çaren yok , eğer aynı evde ayrı yatmanıza izin vermezse , ayrı evlerde ayrı yatacaksınız zaten ,Bunu dailer bence ,
Senin yaşadıklarını ben de yaşadım ayrıldık el kadar bebekle

Back
X