Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bir türlü başlayamadım ama yarın başlıyorum artık bakalım 3 hafta bu diyetle ben kaç kilo verebiliyormuşum.. hiç bırakmayacağım 1 lokma birşey yemeyeceğim kaçamak yok günde 2 buçuk saat spor ve sonuçta ben mutlu bir insan olacağım inşallah...
dün bu diyete başladım...
67 den 60 a 20 günde indim ama 60 da takılıp kaldım :84:..
diyet ararkene bunu buldum ve başladım...
bu sabah tartıta çıktım veeee 58.6grm çıktım ....
güzel bir diyet bugun 2. günüm...
bir hafta yapıcam inşeallah...
ilk 20 gün hangi diyeti yaptın? merak ettim. sanırım ben de bir yerlerde takıldım. metabolizmada bir şaşkınlık yaratmak lazım
merhaba kızlar yokmu bu diyeti benimle yapacak olan bugün ılk günümdü güzel geçti çok minik kaçamaklarım oldu hadi bana arkadaş gelin birlikte yol alalım
son üç haftanın topic bekçisi ben varım
benim bu dördüncü haftam ama başa döndüm ve bugün ilk günümü bitirdim. ben buradayım, yoldaş olmaya hazırım
aynıyız seninle ozzamann eflatun yol arkadaşlıgı yapalım bırbırımıze destek olalaım hem burda yazısında daha ıyı motıve oluyor ınsann ben dayanamayıp bugun tartıldım ve dunku kılomla bugunku kılom arasında 1 kılo oynuyor biliyorumki bu su ve kaacamaklarıma ragmenn .peki sen 4 defa yapıyormussun toplam kaac kılo verdın vede haftada kac kılo ??
bu 4. haftam evet ama, ben ilk hafta 4.2 kilo verdim, 2.hafta regli haftamdı sadece 1 kilo verebildim, 3. hafta 1.3 kilo verdim. bu haftada dünden beri 500 gr vermişim. sabah tartıldım. ama o da açlıktan oluyor diye düşünüyorum. yani toplamda 3 haftada 7 kilo verdim. bu hafta kaç kilo vereceğim bilmiyorum. yalnız şöyle bir sorun var geçen hafta salı günü 91.5 idim, pazar sabahı 93 idim. yani gerçekten veriyor muyum yoksa bağırsakların boşalması ve su kaybı ile mi ilgisi var anlayamıyorum. bu hafta sonunda 88.5 görmezsem tartıda, diyeti revize etmeyi düşünüyorum. meyvesuyu günlerini çıkarıp sadece menüleri uygulayacağım. gastritim var ve midemde hafif yanmalar başladı.
ılk hafta su kaybı olustugu ıcın hangı dıyetı yaparsak yapalım daha cok kılo verılıyor sonralrda ıse yavaş yavaş aslında daha saglıklı gecen hafta basladım dıyete 2 kılo verdım gecen kış rejım yaptım ve 3 hafta içinde 10 kilo verdım daha devam edecektım fakat bayram gırdı araya istanbula gidince malesef birdaha kendımde o motıveyı goremedim ve rejimi bıraktım verigim kilolarıda aldım 4 kılosu harıç ve simidede pko oldugumu ogrendım 2 aydır 2 bebişi istiyoruz ve hem hamılelık ıcın hemde pko ıcın kılo vermem sart mecburum ALLAH ın izniyle vercem bu kiloları 60 inenen kadar devamm
ben hamileyken hiç kilo almamıştım. sonradan oldu ne olduysa, şimdi de kurtulmaya çalışıyorum. 3 haftada 10 kiloyu nasıl verdin? umarım istedin kiloyu verirsin ve 2. bebişi kucağına alırsın sağlıkla benim bir kızım var 20 aylık, ikinciyi yapmayı düşünmüyorum. bir tanesi yetiyor
nasıl geçti bugünün? zorlandın mı çok?