Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kararlıyım zaten ama çabuk vermem lazım.
:)onun için hollywood yapıyorum zaten cnm :))
benc çok dert edecek bir şey yok. vücudun direnç gösteriyordur. zaten ben ne zaman diyet yapsam her gün kiloda eksilme görmem. bu bir haftanın nasıl bir etkisi var ise 7 gün sonra ilk düşüş oluyor. suyu az içiyor olabilirsin, vücudun su tutuyor olabilir. havalar birden ısındı ödemin olmuş olabilir. mesela iki gün önce 3 kilo az çıkıyordum. bir gün uyandım 3 kilo almış görünüyorum. herhalde almadım diyorum, ödem oluştu vücudumda diye farz ediyorum. kocaman bir göbeğim var iki gündür. ama bugün benim ilk günüm olduğu için sürekli sıvı almaktan bir kilo gitmiş görünüyor. bence pes etme
Kızlar meyveleri taze mi sıkıyorsunuz ? Hazır meyvesularını alamıyor muyuz ? Birde her çeşit meyveden yiyebilir miyim ?
arkadaslar ben yarın basllayacagım .. benım le baslamak ısteyen varmı
arkadaslar ben yarın basllayacagım .. benım le baslamak ısteyen varmı
yine benden başka yazan yok
1/2'deyim ben bugün. yani ikinci haftanın birinci günü. yalnız meyva suyu günüm geçen hafta kadar zor gelmedi bu sefer. hem de geçen hafta gece 23'e kadar meyva suyu içmiştim ve kendimi gün boyu daha zorlanmış hissetmiştim. bugün ise son meyva suyunu akşam 18.00'da içtim. kısacası yemek saatlerine alışmış vücudum sanırım. geçen hafta ilk iki gün akşamüstü bir şeyler atıştırmaya çok alışık olduğum için akşamüstü çok acıkıyordum. ama bugün yalnızca akşamyemeği saatinde arandım biraz.
ve gelelim ilk haftanın sonucuna geçen pazartesi sabah tartıldığımda 98 kiloydum.
bu sabah tartıldığım da 93.8 idim. yani 1 haftada tam 4.2 kilo vermişim. :90:
bugün allahın izniyle başladım. şuana kadar güzel gidiyor. regl dönemine gereceğimin şişkinliğini saymazsak 57,7 kilo ile başladım. aslında çok kilolu değilim ama boyum kısa boy da 157cm...
meyve suyunu evde sıkmaya çalışıyorum, bu diyeti bugünler de yapan varsa yazışalım...
Merhaba arkadaşlar
Bende hayırlısıyla bugun başladım. Şu anda 70 kiloyum. Daha öcede başlamıştım ama yarım kaldı malesef. Bu sefer kesin uyucam söz verdim kendime:) Şu 10 kiloyu bi verebilsem. ben %100 hazır meyve sularından tüketiyorum. Evde hazırlamak zor geliyor açıkçası. Geçen sene bu aylarda 85 kiloydum ve yazın sonunda 75 kiloydum. açıkçası çok sıkı bi diyet yapmadım ama çok yüzdüm. Sporlada desteklemek gerekiyor diye düsünüyorum. bugun yürüyüşede başlıyorum. yani biraz zor olucak belki çünkü cidden acıktım ama en azında bı 20 dk da olsa dolanıcam. 3 günden itibaren sıkı bir yürüyüşe başlamayı düşünüyorum. Birbirimize destek olarak başaracağımıza inanıyorum. Ben en çok hafta sonları zorlanıyorum çünkü dışarda oluyorum genellikle ama bu sefer çok hırslıyım. olmadı sabahtan hazırlıcam aksam yemeğımı alıcam yanıma.