arkadaslar bende ilk 2 günü bitirdim yarın normal düzene gecicem ama brokoli ve brüksel lahanası yerine bol limonlu yeşil salata yiyebilirmiyim etkilermi kilo verişimi :??
Selam, Hollywod diyet listesini aşağıdaki YASAKLAR/SERBESTLERİ kullanarak modifiye edebilirsiniz... Yani brokoli, bürüksel lahanası yerine serbestlerde bulunan sebzeleri kullanabilirsiniz. Örneğin Mantar sevmiyorsanız iki yumurta ve domates ile menemen yapabilirsiniz. Mesala ben yoğurtsuz yaşayamam. Bu nedenle yemeklerin yanına bir iki kaşık mutlaka yağsız light yoğurt kullanıyorum. Sebzeleride serbest sebzelerden canımın istediğini seçerek değişik şeyler hazırlıyorum. Diğer türlü hep aynı (listedeki sebze menüsü yani) yenilirse diyet hem çekilmez olur, hemde değişik vitamin ve mineral almazsak vucud da müthiş bir defermasyon olur diye düşünüyorum..............
Bu arada ben brokoli, bürüksel lahanası, mantarı da seviyorum. Sebzenin hertürüne varım yani.....
Hollywood diyeti nin Yasakları
-Sebzeler: Patates, havuç, pirinç
- Meyveler: Muz, ananas
- İşlenmiş şeker
- İşlenmiş tüm beyaz un ürünleri, kek, bisküvi, beyaz ekmek, makarna
-Çikolatalar
- Bira
-Cornflakes
-Popcorn
- Bal
- Dondurma,Tatlı,Limonata, Kola
hollywood-diyetinin-serbestleri
Her Türlü balık ve et çeşitleri
-Sebzeler: Patlıcan, karnıbahar, enginar, fasulye, brokoli, bezelye, mantar, lahana, marul, yeşil biber, maydanoz, kuşkonmaz, ıspanak, tatlı patates, domates, salatalık, soğan
-Meyveler: Elma, , çilek, portakal armut, greyfurt, tatlı karpuz, kiraz, kiwi, limon, mandalina, mango, kavun, avokado, üzüm, şeftali
-Süt Ürünleri: Yağ, yoğurt, yumurta, peynir, süt, krema
-Doğal tahıllar
-Fındık
-Zeytinyağı
-Çikolata
-Meyvesuyu
-Kahve ve çay
verilen kiloların büyük bölümü yag kitlesi olması için; tam bir hafta yapamazsan deneme, başka diyete bak. 7 gün dolmazsa kilolar geri dönüyor, yaşadım bunu. Eger 7 günü doldurursan sorun çıkmıyor.
en az 1 ay diyetimi tekrarlayacağımturkbayragi. Zaten 1 ayın sonunda beden artık kiloyu sabitliyor.Hollywood diyeti nin Yasakları
-Sebzeler: Patates, havuç, pirinç
- Meyveler: Muz, ananas
- İşlenmiş şeker
- İşlenmiş tüm beyaz un ürünleri, kek, bisküvi, beyaz ekmek, makarna
-Çikolatalar
- Bira
-Cornflakes
-Popcorn
- Bal
- Dondurma,Tatlı,Limonata, Kola
hollywood-diyetinin-serbestleri
Her Türlü balık ve et çeşitleri
-Sebzeler: Patlıcan, karnıbahar, enginar, fasulye, brokoli, bezelye, mantar, lahana, marul, yeşil biber, maydanoz, kuşkonmaz, ıspanak, tatlı patates, domates, salatalık, soğan
-Meyveler: Elma, , çilek, portakal armut, greyfurt, tatlı karpuz, kiraz, kiwi, limon, mandalina, mango, kavun, avokado, üzüm, şeftali
-Süt Ürünleri: Yağ, yoğurt, yumurta, peynir, süt, krema
-Doğal tahıllar
-Fındık
-Zeytinyağı
-Çikolata
-Meyvesuyu
-Kahve ve çay
Canım ben bu diyetle kilo verdim halende devam ediyorum.Ben bir sakıncasını görmedim tam aksine verdiğim kiloların büyük bölümü yag kitlesi oldu. tam bir hafta yapamazsan deneme, başka diyete bak. 7 gün dolmazsa kilolar geri dönüyor, yaşadım bunu. Eger 7 günü doldurursan sorun çıkmıyor.
en az 1 ay diyetimi tekrar yapıcagım. Zaten 1 ayın sonunda beden artık kiloyu sabitliyor.