Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sendemi bu diyeti yapıyorsun?yanlıs hatırlamıyorsam sadece et yiyerek zayıflıyordun.kilo verebildinmi ?bu arada sloganın süper mişdelikafadulden lopezlik yolunda ilerleme varmı:lepi:
arkadaslar bende bu diyeti uyguladım ama 3 gün ilk 2 gün cok iyiydi midem falan rahatlamıstı ama 3.günün aksamı cok acıktım ve ne bulduysam yedim nasıl aclıgımı bastırabilirm birde ne yapsam bu diyette devamlılık saglayabilirm (
arkadaşlar 4.gün 2,5 kilo verdim :) :hooray:
ohhh herkes güzel kilolar veriyor arkadaslar benim mayısın 2sine kadar 74 kilodAN 60 kiloya inmem lazım bu diyetle mümkün mü bu birde demek acıkınca salatalık falan yiyebiliyoruz bende öle yapıyım bari soda falan iciyim cok saolun hepiniz :):)
Selamlar bende başladım bu diyete hayırlısı bakalım..İsmim Ezgi 20 yaşında üni öğrencisiyim.
Bugün 1. gün
3 portakalı sıktım az önce hemencecik içtim suyunu vitaminleri kaçmasın bi yerlere diye :)
Boğazlarım kötü öksürüyorum bir şey yiyecek halde değilim sabah kendimi bu halde görünce hemen Hollywood Diyeti yapmalıyım dedim hazır iştahımda yokken :)
Bugünüm taze sıkılmış meyve suları içerek ve dinlenerek ve bilgisayar başında geçecek kısacası :)
Ama şimdilik bir kuaför ziyareti yapmam lazım malumunuz kadınsal durumlar :)
Görüşmek üzere,diyeti yapan herkese başarılar..
ohhh herkes güzel kilolar veriyor arkadaslar benim mayısın 2sine kadar 74 kilodAN 60 kiloya inmem lazım bu diyetle mümkün mü bu birde demek acıkınca salatalık falan yiyebiliyoruz bende öle yapıyım bari soda falan iciyim cok saolun hepiniz :):)
benimde hazirana kadar 30 kg vermem lazım. inat edersek zayıflaarız. ben daha önce diyet ve yürüyüsle 3 ayda 25 kg verdim. ama yanlış diyetti. midemi kücültmek yerine büyütmüsüm. sonra tekrar aldım. bu kez ebediyen zayıf kalacagım. kararlıyım:smiley-cool:
incilideniz sen 3 ayda 25 kıloyu hangı dıyetle wermıstın cok ıı bence 3 ayda 25 kılo super kaydirigubbakcemile5
canım benm boy 1,60 kilo 74 ile başlladm bu diyete. bugn bi hafta doldu 4 kilo verdim zemuszemus
ama ben yürüyş ve mekik çekiorum şuan 70 kiloyum :) yani hafatada 4 kilo ayda 16 kilo :lepi: