Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben çok açımmmm dayanıyorumm sabrediyorumm çünkü bi amacımm varr sabretmek zorundayımm
benimde 3. günüm..artık birşeyler yiyebiliyorum,ama midem okadar şiştiki patlıcak gibi sanki..o bile fazla geliyor =) tuhaf ama gerçek..şakkıdı
canım demiştim ya 2 gün meyvesuyu içtikten sonra insana 3.gün yedikleri çok geliyorgamyoncuiremsu
hb seda =)) başladım bugün diete çok azimliyim herhalde ki canım hiç bişe istemiyo meyve suyumu içiorum ama bugün yürüyüs yapamadım =(( bizde pazar günleri böle oluyo =))
ama egzersizimi yaptım 50 mekik 5 dakika sağ ve sol eğilmeler elimde pet şişeleri ile =)
sonra yarım mekikle dirseklerimi dizlerime vurma =) günlük 3 litre dewamlı içiorum zaten..bi de şu 5i bir yerde çaylarından aldım ondan içiyorum akşamları sirke =)))içim dışım bi acayip oldu ama azim lazım bakalım istediğim kiloya düşücekmiyim=))
hepinize başarılar diliorum ve inanıorum ki bi kadın istediği herşeyi yapar AMA HERŞEYİ
tesekkur ederim cevaplariniz icin a.s.
ben hap kullanmiyorum ama deri altina konunan bir cubuk misali onunla korunuyorum yan etkileri varmis
Öyle yaparım heralde ama 4,-5. gün ipin ucunu kaçırıyorum bende o yüzden bunu bitirebilirsem arkasından 3 günlük diyetler yapıcam..
Bugün tıka basa mercimekli köfte yedim,annem yaptı sölemesi ayıp ama çok vicdan azabı çekiorum:Saruboceq:
Ayy buyrun valla birlikte yiyek diyet sonrası
Valla mercimekli köftede annemin üzerine tanımam
süperdi..tek sorunum evde yaptığım egzersizler dışında spor yapamamam ( buna bir çözüm bulmam yaaa (