- 27 Temmuz 2013
- 30
- 4
ahahaha aynen deli hirs yaptim artik diyet falan yapmak istemiorum bu son olsun tam olsun. sonra saglikli saglikli beslenirim zaten :)bu yaz o bikini giyilecekk !!! :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha aynen deli hirs yaptim artik diyet falan yapmak istemiorum bu son olsun tam olsun. sonra saglikli saglikli beslenirim zaten :)bu yaz o bikini giyilecekk !!! :)
ufak bi tencerede camasır yumusatıcısı kaynat tatlım. o her kokuyu alırya kizlar bu arada az önce girdm eve ve evim hala haslanmis brokoli kokuyo!! bütün cam pencere de acikti sabahtan beri!! nasil gecicek bu koku? tavsiyesi olan var mi?
tamamdir direkt yapiyorum cok mersiii <3 :)ufak bi tencerede camasır yumusatıcısı kaynat tatlım. o her kokuyu alır
rica bebis <3tamamdir direkt yapiyorum cok mersiii <3 :)
aç gidiyo yarın kahvaltı var dayanmam gerek uff. hedef 48 kg :)kizlar bu sabah ben biraz kötü oldm. dün biraz abartmisim sanirim sporu bir dilim kepek ekmegi arasina 2 dilim peynir roka ve havuc koydum onu yedim sonra geri uyudum. simdi uyandim sabah kahvaltisini ve ögle yemegini bir arada yapcam ve salataya bir de yumurta eklicem. sanirim arada saglikli kacamaklar yapcam ben yaaa.. bu arada sabah tartldim 50.3300 gr daha gitmis
sizin nasil gidio??
benimde çok zor geçiyo şuan canım okadar çikolata istiyoki çıldırcam ve sadece3.gündeyimkizlar bu sabah ben biraz kötü oldm. dün biraz abartmisim sanirim sporu bir dilim kepek ekmegi arasina 2 dilim peynir roka ve havuc koydum onu yedim sonra geri uyudum. simdi uyandim sabah kahvaltisini ve ögle yemegini bir arada yapcam ve salataya bir de yumurta eklicem. sanirim arada saglikli kacamaklar yapcam ben yaaa.. bu arada sabah tartldim 50.3300 gr daha gitmis
sizin nasil gidio??
yaa bugün benim de canim hamburger cektii heryerden hamburger pizza patates kokulari geliodu bide tatli istegim hic gecmio zaten ama aksam balik ve brokoli vardi menüde oturdum onlari yedim.. bide bgn bi cafe latte ictim ihihihikızlar canım asırı hamburgee istiyo ya ufffff :'( :\
afyet olsun cicim kilo durumunda varmı degisiklikyaa bugün benim de canim hamburger cektii heryerden hamburger pizza patates kokulari geliodu bide tatli istegim hic gecmio zaten ama aksam balik ve brokoli vardi menüde oturdum onlari yedim.. bide bgn bi cafe latte ictim ihihihi
bu sabah tartildim 50.3 ciktim dünden bugüne 300 gram vermisim sende degisiklik var mi ? nasil gidiyo? bide kacinci günündeydin sen?afyet olsun cicim kilo durumunda varmı degisiklik
benimde 4.günüm bitek akşam bozucam yumurta yemeyerekbugun 3. gun kuzum. suan kahvaltıyı hazırlıyorum. 1 yumurta,domates,peynir,salatalık oglen icinyon balıklı yesil salata uygunmudur sence? bu arada ben tartılmaya kprkuyorum
ben cok zor kilo veriyorum ya umarım bu sefer verebilirim.. bosa gitmesin emeklerimiz hepimizinbenimde 4.günüm bitek akşam bozucam yumurta yemeyerek
bendeki tartı bozuk o yüzden tartılmadan gidiyorum bende bence korkuyosan bi kaç gün sonra tartıl , çıkan sayıda böyle tatlı bi süpriz olur
hayir gram tuz kullanmiyorumkızlaar size bisey sorcam, yediklerinize tuz atıyomusunuz?
her oglen yesil salata yiyomusun? ben yarn salata yerine tuzsuz ayran iceyim dedim nasıl fikir sence dhayir gram tuz kullanmiyorum
aynen direkt uyuyorum diyete. ne varsa onu yiyorum ama eger cok halsiz düsersem saglikli kacamaklar yapiyorum (bi yumurta veya bi dilim kepek ekmegi arasi peynir roka falan. ayran da olabilir bence sonucta kilo yapan bisey degil hatta yogurt saglikli baya ve tok tutuyoher oglen yesil salata yiyomusun? ben yarn salata yerine tuzsuz ayran iceyim dedim nasıl fikir sence d