ya yaramasına yarıyo ama biraz zorluyo ama isteMerhaba kızlar bende bugün basladim bakalım işe yaricakmi bu dieti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya yaramasına yarıyo ama biraz zorluyo ama isteMerhaba kızlar bende bugün basladim bakalım işe yaricakmi bu dieti
canım noldu diyet?Kızlar ben de çok kilo aldım ve bu gün 83.2 kg'la başladım diyete. Başım resmen çatlıyo ama diyeti bozmamam lazım. Eşim 62 kilo ve 188 boyunda. Bense 163... Beni yanında gören herkes garip garip bakıyor. Doktor da bu gün depresyon tanısı koydu. Hep bu kilolar yüzünden. İnşallah zayıflarız hepimiiiiizzzz
ben devam ediyorum kuzum. ama tartılmıyorum. bugun 4. gunun yanlız ben hic spor yapmıyorm. sence genede etkisini gorurmuyum?kızlar devam eden sonuc alanların paylasabılırlermı acaba ?
ben 4 gun yaptim 2.5 kilo verdim,bu diyeti daha oncede yapmiştim 5 gunde 4 kilo vermiştim ozaman verdigim kiloyu uzun sure almadim,simdi baska bir diyeti uyguliycam.kızlar devam eden sonuc alanların paylasabılırlermı acaba ?
Inşallah istedigin kiloya ulaşirsin tatlim,bu diyetle sakin birakma.ben bugun basladım inş sonu güzel olur
SANIRIM BU GÜN 7. GÜNÜN DEVAM ETTİYSEN. NE YAPTIN KAÇ KİLO VERDİN. DEVAM EDECEKMİSİN. ÇOK MU SORU SORDUMben 4 gun yaptim 2.5 kilo verdim,bu diyeti daha oncede yapmiştim 5 gunde 4 kilo vermiştim ozaman verdigim kiloyu uzun sure almadim,simdi baska bir diyeti uyguliycam.