Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım valla bide kapıları penceleri kapatıp uyuyordum anneme dedim heralde diyetle yeterli kadar beslenmeyin vücut güçsz düşüyor o yüzden de şifayı kapmal kolay oluyor dedim :) napalım canım bunada çok şükür :)Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
inşallah daha çok verirsin :)Merhaba ben 1 haftada 3.2 kg verdim :) bugün 2 haftanın 3 gününü bitirmiş bulunmaktayım :)
Teşekkürler canım cümleten inşallahinşallah daha çok verirsin :)
Kuzu bayram da giriyo araya.. .mecuren bayram da olsa dikkat edicez artık..İyi Akşamlarrr...
Bugünün raporu
Sabah: 2 dilim dil peyniri, 1 fincan yağ yakıcı çay :)
Öğle: bir sey yemedim
Akşam: 1 tabak kabak yemeği,2 kepek ekmeğinden peynirli sandiviç
EVET GERİYE KALAN... 17 GÜN İNŞALLAH... :)
Selam Fatmacim :) ayni gün baslamisiz diyete :) nasil gidiyor ne alemdesin?Yeni basladim bu diyete kızlar inşallah guzel sonuclar alirim
3. günüme basladim. sabah biraz spor yaptim yarim limonlu ilik su ictim. bu arada uyanir uyanmaz tartildim 50.9 olmusum. kahvaltimi da yaptim tatli tatli :) hadi bakalim kaldi
basta kac kilpydun kuzum
yaa gordum ne kadar kısa zamanda cabucak vermssin :) cok sanslısın bunyen cok iyi3. günüme basladim. sabah biraz spor yaptim yarim limonlu ilik su ictim. bu arada uyanir uyanmaz tartildim 50.9 olmusum. kahvaltimi da yaptim tatli tatli :) hadi bakalim kaldi 4 kilo..
sorun olacagini sanmiyorum. ben de marketten aldigim meyve suyunu ictim :) süper yaa beraber diyeti yapabilecegim biri oldu sonunda <3Kızlar bugun 1. gunum.. meyve suyunu dısardan aldım bi sakıncası olurmu?
eveett <3 birbirimizi motive edelim bozmamak icin kacamak yapmayalım amsn hasorun olacagini sanmiyorum. ben de marketten aldigim meyve suyunu ictim :) süper yaa beraber diyeti yapabilecegim biri oldu sonunda <3