yeri tarif ediyorum kızlar işte burasııı :roflol:
arkadaŞlar 24 nİsan vuma gÜnÜ buluŞuyrz....aman ben unuttum cumartesİ sanıyodum sİzİ cumartesİ gttİm bekledİm demesİn kmseler...
hatunlar kayınvalidem perşembe gününden ankaraya gidiyor...kızımı anneme bırakayım desem cuma günleri annem genelde babamın dükkanda oluyor...kızıımla geleyim desem ben oturamıcam hiç...ya şimdik bana söyleyin ben ne edeyimm
Hoşgeldin bahar dimek allah artırsın ne diyim :roflol: her sebepten bir buluşma ohhh :roflol:
al gel kızı hepberaber bakarız aşkolsun alışığız biz buluşmalarda zaten mıncırılmaktan yorgun düşüp uyuyo çoğuhatunlar kayınvalidem perşembe gününden ankaraya gidiyor...kızımı anneme bırakayım desem cuma günleri annem genelde babamın dükkanda oluyor...kızıımla geleyim desem ben oturamıcam hiç...ya şimdik bana söyleyin ben ne edeyimm
Hoşgeldin bahar dimek allah artırsın ne diyim :roflol: her sebepten bir buluşma ohhh :roflol:
slmlar merhaba benimde haberim oldu
burcu ablanın sayesinde ve geldim
benide eklermisiniz listeye inş bi aksilik çıkmazsa bende ordayım :)
bekliyoruz cnm inş. bu sefer tanışırız kaydirigubbakcemile5
Ben de varım yupppiiiiii.....:lepi:hepinizi çok özlemiştim zaten....Şeniz
burcu ablacım saol.. buluşmayı biliyorum tarih ve yer olarak.. ama saat konusunu bilmiyordum.. eğer bir aksilik çıkmazsa yine ordayımhihoyyythihoyyythihoyyyt
tüliiny cnm hadi inş bir aksilik
çıkmazsa bende orda olucam belki bu defa karşılaşırızŞeniz