- 8 Ekim 2008
- 3.172
- 3
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim durumu biliyosunuz haber bekliyorum iş için..bakalım bugun belli olacak gibi olmadığı takdirde tabiki :enbuyukkk: ordayımmm
Arkadaşlar ben bir önceki buluşmanızda olamadığım için gidilecek yeri bilmiyorum. Sevabınıza bir tarif edermisiniz?? Gazi İlkokulundan nereye doğru geleceğim????
Umarım iş başvurun kabul olur. Bu daha önemli. Umarım bu yüzden buluşmaya gelemezsin..
arkadaşlar kahvaltıyla başlıcaz biz 11den itibaren orda olucaz..isteyen 12de 1 de gelebilir yalnız şu cuma mı cumartesi mi işini bi görüşsek...artık karara bağlasak herkes bi sadece cuma ya da cumartesi diye görüş belirtsin çoğunluğa uygun yapalım...
Tamam Ben Cumadan Gider Sizi Beklerim Orda :roflol:
Nasıl Olsa Ordada Adımız Çıkcak :1rolleyes::lepi:
slm kızlar acilen k valideme gitmem gerekti ilgilenemedim kusura bakmayın 4 gündür ondaydım ama zaten topik kendi işini hallediyor değil mi kaydirigubbakcemile3 eveet sanırm cuma saat 11 de başlayacak toplantı kahvaltı isteyen eder yok ben dayanamam o saate diyen yerde gelir öğleden sonra müsait olanlarda : biz kazığı çakıcaz nasılsa oraya geldiklerinde bizi bulurlaar
24 NıSAN CUMA ÜSKÜDAR ÇAYCISI
SAAT : BAŞLANGIÇ 11:00 BıTıŞ KOVULANA KADAR :roflol: