- 27 Kasım 2018
- 492
- 267
- 35
-
- Konu Sahibi Pinkrose14141
bence deBence kibarca red etmiş.
Şaka yapıyorsunuz galiba ?
İnanamıyorum ya dizilerdeki gibi olmuş resmenYo gayet de boyle oldu. Kimse gormedi ki
İnanamıyorum ya dizilerdeki gibi olmuş resmen
Keşke yaşasaydım ama ben de yaşayamayacağım. Ablaların dediği gibi reddedildim buna inandırmalıyım kendimi. Sizin sonu kötü olmuş ya üzüldüm. Şimdi nasılsınız pekiSonra asistanlardan biriyle sevgili oldu evlendi kanadaya gitti biz dizilerdeki gibi bi ask falan yasamadik :) umarim sen yaşarsın.
Keşke yaşasaydım ama ben de yaşayamayacağım. Ablaların dediği gibi reddedildim buna inandırmalıyım kendimi. Sizin sonu kötü olmuş ya üzüldüm. Şimdi nasılsınız peki
Ýoo normal davranın hiçbişey olmamış gibi davranın en doğrusu bu inanın diğer türlü çok çocukça gelir adama tamamen o kapı kapanır. Umitlendirmek istemem ama zamanla olmayacak bisey değil siz ağır davranın bisey yok gibi yapın eskisi gibi samimi muhabbete girmezsiniz olur biter.Açmam da görünce nasıl davranayım bilmiyorum selam bile vermemeyi düşünüyorum ama herşeyden önce çok sevdiğim bir insan
Aynen öyle yapacağım. Bir daha açarsam ısrar ediyormuş gibi olur.Siz utanacak birşey yapmadınız.Aranızda hiçbirşey olmamış gibi davranın.Bu konuyu tekrar açmayın
Bak canim benim universitede bi hocamin asistani vardi. Kulaklari cinlasin cok iyi bi adamdi. Benim sevgilim vardi o zamanlar. Benden 5 yas buyuktu derslerimize girerdi surekli benle ilgilenirdi falan. Bu sinifinda dikkatini cekmeye baslamisti artik. Bende son siniftim. Bigun bana hayatinda biri var mi dedi. Zaten surekli takipteydi beni. O zamanlar boyle vatsap insta nerdeeee:)) Neyse bende evet var dedim. Neyse ben seninle ilgili bisey planlamiyodum zaten dedi. Cok alindi. Basindan sormaliydi ama olup olmadigini o onun hatasıydı. Her neyse de.. Niyeti olan belli ediyor yani. Benden red cevabi alio sevgilim oldugunu ogrenincede dayanamadi terk etti turkiyeyi.simdi kanadada. Docent olmus sanirim.Aynen öyle yapacağım. Bir daha açarsam ısrar ediyormuş gibi olur.