Öncelikle yorumunuz içim teşekkür ederim. Evet araştırma görevlisi bahsettiğim kişi ve buradaki tüm araştırma görevlisi olan hocalarımdan özür dilemek isterim asistan şekilde ifade ettiğim için
Konuya dönecek olursak, üslubunuzu biraz ağır olarak yersiz buldum çünkü ne beni de ne de şahsi geçen kişiyi tanımıyorsunuz. Başlığı da “ilişki” şeklinde açarak ben de yanlış bir yere sürüklenecek şekilde açmışım. Ben sadece içten içe ilgi duydum ve aşık değilim ki olamam böyle bir mesafe durumu söz konusu iken.
Şahsi geçen kişi de işinde yıllardır deneyimli hocalar kadar iyi ve öğrencilerle yeri gelince samimi bir ortam yaratan ama kesinlikle hem sınıfta hem de birebir de mesafeli bir hoca. Asla laubali, mavi boncuk dağıtan yada öğrenciler benim peşimde koşsun havalarında biri değil, bu tarz yorumları okurken gözümde canlandıramadım hiçbir şekilde şahsi geçen kişiyi
Ben de nerede ne yapması gerekiğini bilen biriyim ve ve uygunsuz bulduğumu zaten en üstte belirtmiştim ve öyle bir durumda olası riskleri zaten farkındayım. Kendimi zor bir duruma sokmam. İlgimi de yansıtmayı istemiyorum zaten.
Bahsettiğim bakışa anı biraz beklemediğim şekildeydi, o yüzden içimi dökmek istedim. O an sırf ilgi duyduğum için bana farklı geldiğini düşünmüyorum. Zaten sizlere sorum da, o anı anlatmaya çalıştığım kadarıyla “bu kişinin bir şekilde ilgimi anlaması buna yönelik fark ettim gülümsemesi midir sizce yoksa ben de onun ilgisini çekmiş olabileceğim için olmuş bir gülümseme midir” şeklinde idi.
Tabi haklı olarak kimse burada yazılanlarla kesin bir şey diyemez sadece uzaktan olabileceği kadar yorumlarınızı dinlemek istedim. Bir adım atmayacağını farkındayım zaten ama hepimiz insanız yani ki yaş farkımız çok az, belki sempatik tatlı gelmişimdir vs bir şekilde içten içe hoşlanmış olabileceği ihtimalini yok saymıyor bence. Bu demek değilki gizli aşk yaşayacağız.