Hobi Paylaşım Alanımız(Deneyimlerimiz,Uğraşlarımız,Araştırmalrım ız,Yardmlaşmalarımız)

Tanıdım Çekirge Çok zıplıyordun sen hatırlıyorum

Gamze, desenli keçeyi nasıl yapıyorsun

söylemempiyasada araştırdım yapan yokgeçen gün geldi aklıma dur ilk denememin fotosunu atayım kuş kalıplarım vardı fazladan onun üzerinde denedim

ütü masamın üstünde çekmiştim

Son düzenleme:
evet ama cama dekupaj yaptığımızla aynı değil bu suya dayanıklı

canım kendinden desenli keçeler çıkmş; ama sanırım ithal ve kısıtlı sayıda. bu da bir alternatif. yakından nasıl durduğunu merak ettim. beynine sınır tanımadığın, bilineni aştığın ve bilinmeyeni denediğin için kocaman tebrikler

cnm facede desenli keçeler diye bir sayfa var ama bana pahalı geldi birkaç işte kullanmayı düşünüyorum cnm peçete halkası yaparken mesela bakalım deniyecem nasıl olacakaklımda çok şey var ama zamansızlıktan bir türlü yapamıyorum yapsamda yarım kalıyor

siz değerli mükemmel hamarat hatunlar ben bayramda çok müsait olacağım için ahşap boyamaya dahil oluyorum ve kriz sanırsam söylemişti bana sahra kırtasiyeden malzemelerimi aldım ahşap boyucam becerebilrsem görümceme ev hediyesi yapacağım

bayramda nişanlım şehir dışında madem görüşemicez ahşabımı boyarım evimde veeeee aldığım şeker hamurunuda yapacağım inşallah bu dediklerimi yaparım kızlar

yaaa size çok özeniyorum evli olmayan halim bu ise evli olunca ben buraya bile giremem vakit olmaz diye bile korkuyorum

kocaman nazarlık size

işte senin aklındaki şeyleri krizin yazısı özetlemiş ah gamzem ahhh cidden özendiriyorsun milleti gözlerim pörtlüyor yaptıklarını görünce

işte senin aklındaki şeyleri krizin yazısı özetlemiş ah gamzem ahhh cidden özendiriyorsun milleti gözlerim pörtlüyor yaptıklarını görünce

saolasın cnm benim
ben küçüklüğümden beri el işine çok meraklıyım annemden teğel yapmayı öğrenmiştim ve bebeklerime giysiler dikiyordum daha 6 yaşındayken el emeğine hep değer vermişimdir keşke bolca vaktim olsada daha fazla şey yapabilsem
lisedeki hocamı dinleyip bölüm değiştirmeliydim

bencede değiştirmeliymişsin, benimde babam süper maharetlidir bana ahşaptan uçak yapardı hem boyar hem oymayı çok sever onun bana küçüklüğümde yaptığı ahşaplara ufak dokunuşlarda bulunucam, nişanda nişan kavanozu yaptığımda çok mutlu olmuştu annem destek vermezken en büyük destekçim el emeğine babam oluyor benimde

o yüzden bayramın ilk gününde sonra boyama yaparken onada danışıcam

ay çok özendim cidden becerebilirsem sayenizde olacak canım, şeker hamuru kurabiyesinide kısmetse deniyeceğim çok merak sardım ama en heyecanlandıran ahşap olucak gibi

kızlar dün akşam sinirden öldüm öldüm dirildim yaptığım etamin vardı ya eltimin kızı onu bulmuş makasla kesmişaradım fotosunu çekip sizlere göstereyim diye 1 aylık emeğimdi o benim koltuğun altına atmış kayınvalidemlere göstermek için çıkarmıştım keşke çerçevesinden çıkardıktan sonra tekrar çerçevesine koysaydım kahvedir muhabbettir unutmuşum benim hatam aynısını tekrar yapacam çok güzel olmuştu

Cam boyamayı ben ortaokulda yapmıştım eğlenceliydi ama vitray boyalarını kullanmak biraz dikkat istiyor sanırım. Fotoğrafını ekler misin merak ettim.

Ne güzel olmuş bu tam nasıl yaptın diyecektim ki peçete dekupajı uygulamışsın. Bu peçetelerin bilinmedik ne özellikleri var ya her yere oluyolar

Kızlar tepsimin resmini koymuştum mahvoldu diye. Baya uğraşıp kazıdım tüm vernik ve boyayı baştan yapmaya başladım. Eskitme işi bitti sırada desenlerini yapmak kaldı ama kararsızım nasıl yapsam diye.

Şimdiki hali bu. Sizce tekrar çiçek mi yapayım? Bide ortasına mı koyayım küçük küçük he yerine mi serpiştireyim?

Oda karanlık olduğundan pek renkleri belirgin olmadı yavruağzı ile krem rengi ortası bişey oldu.

Son düzenleme:

çiçekleri küçük küçük kesmekten bıkmam dersen ara ara küçük çiçek koy cnm daha güzel durur

çiçekleri küçük küçük kesmekten bıkmam dersen ara ara küçük çiçek koy cnm daha güzel durur

Bi ara deli bigi çiçek kesiyodum peçeteden canım buruşmadılarsa ve renkleri uyarsa yeni kesmeme gerek kalmadan onları yapıştırırım. Peki sadece içine mi yapıştırsam yoksa dış tarafına da serpsem mi? Bu tepsiyle o kadar uğraştım ki kararsızlığım yüzünden artık son olsun istiyorum :)

bitirince eklerim canım bitirmedigim icin cekmemiştim daha :)

ortaokuldaki vitraylar gibi değil bu canım enamel boya kap kacak boyuyorum... internette denk gelmişsindir kavanozlar falan oluyor ya onlar gibi minik bir sürahi gibi bir şey boyadım şuan mesela

bence büyük bir gülü ortasına yapıştırıp, dış çerçevesine de minikleri serpebilirsin

Selam kızlar

Erkek arkadaşımın kardeşinin yardın doğum günü, bende kendim bişeyler hazırlamak istedim. Bunlar peçete dekupajından yaptığım bardak altlıkları kutusu tam hazır olmadığı için çekemedim.

Buda tepsimin son hali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…