- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
söylemempiyasada araştırdım yapan yok geçen gün geldi aklıma dur ilk denememin fotosunu atayım kuş kalıplarım vardı fazladan onun üzerinde denedim
ütü masamın üstünde çekmiştim
Eki Görüntüle 819595
dekupaj yaptın
papia peçeteyle hem de
dekupaj yaptın
papia peçeteyle hem de
evet ama cama dekupaj yaptığımızla aynı değil bu suya dayanıklı
canım kendinden desenli keçeler çıkmş; ama sanırım ithal ve kısıtlı sayıda. bu da bir alternatif. yakından nasıl durduğunu merak ettim. beynine sınır tanımadığın, bilineni aştığın ve bilinmeyeni denediğin için kocaman tebrikler
cnm facede desenli keçeler diye bir sayfa var ama bana pahalı geldibirkaç işte kullanmayı düşünüyorum cnm peçete halkası yaparken mesela bakalım deniyecem nasıl olacak aklımda çok şey var ama zamansızlıktan bir türlü yapamıyorum yapsamda yarım kalıyor
işte senin aklındaki şeyleri krizin yazısı özetlemiş ah gamzem ahhh cidden özendiriyorsun milleti gözlerim pörtlüyor yaptıklarını görünce
saolasın cnm benim
ben küçüklüğümden beri el işine çok meraklıyım annemden teğel yapmayı öğrenmiştim ve bebeklerime giysiler dikiyordum daha 6 yaşındaykenel emeğine hep değer vermişimdir keşke bolca vaktim olsada daha fazla şey yapabilsem
lisedeki hocamı dinleyip bölüm değiştirmeliydim
Gamzoş sen şımarabilirsin canım hak ediyorsun
Ben de cam boyamaya başladım hatta bitirdim dekopajını yapıyorum ilk denememdi
bunu catlatmıcam ama sonrakini çatlatasım varben bir araştırayım o zaman o svıyı
söylemempiyasada araştırdım yapan yok geçen gün geldi aklıma dur ilk denememin fotosunu atayım kuş kalıplarım vardı fazladan onun üzerinde denedim
ütü masamın üstünde çekmiştim
Eki Görüntüle 819595
Kızlar tepsimin resmini koymuştum mahvoldu diye. Baya uğraşıp kazıdım tüm vernik ve boyayı baştan yapmaya başladım. Eskitme işi bitti sırada desenlerini yapmak kaldı ama kararsızım nasıl yapsam diye.
Şimdiki hali bu. Sizce tekrar çiçek mi yapayım? Bide ortasına mı koyayım küçük küçük he yerine mi serpiştireyim?Eki Görüntüle 820796 Eki Görüntüle 820797
Oda karanlık olduğundan pek renkleri belirgin olmadı yavruağzı ile krem rengi ortası bişey oldu.
çiçekleri küçük küçük kesmekten bıkmam dersen ara ara küçük çiçek koy cnm daha güzel durur
Cam boyamayı ben ortaokulda yapmıştım eğlenceliydi ama vitray boyalarını kullanmak biraz dikkat istiyor sanırım. Fotoğrafını ekler misin merak ettim.
Ne güzel olmuş bu tam nasıl yaptın diyecektim ki peçete dekupajı uygulamışsın. Bu peçetelerin bilinmedik ne özellikleri var ya her yere oluyolar
Kızlar tepsimin resmini koymuştum mahvoldu diye. Baya uğraşıp kazıdım tüm vernik ve boyayı baştan yapmaya başladım. Eskitme işi bitti sırada desenlerini yapmak kaldı ama kararsızım nasıl yapsam diye.
Şimdiki hali bu. Sizce tekrar çiçek mi yapayım? Bide ortasına mı koyayım küçük küçük he yerine mi serpiştireyim?Eki Görüntüle 820796 Eki Görüntüle 820797
Oda karanlık olduğundan pek renkleri belirgin olmadı yavruağzı ile krem rengi ortası bişey oldu.
çok güzel bir hediyebu kadar geniş alanda peçete dekupaj da her yiğidin harcı değildir, tebrikler