Hobi Paylaşım Alanımız(Deneyimlerimiz,Uğraşlarımız,Araştırmalrım ız,Yardmlaşmalarımız)

tamam canım, evde deneme yapıcam pazar gününden sonra, inşallah. bebek gidiyor ya :KK31:
harfleri bekliyorum :KK16: ben bakındım ama bulamadım bir şey. işi bilmediğim yanlış yerlerde arıyorum galiba :44:

ilkay :KK16: evet başharflerimizin arasında bu kuş evi olabilir :KK16:
sitedeki kitaplar kitapyurdunda pahalı, şimdi baktım da.. hatta baya pahalı...
count değeri ipin kalınlığı oluyor sanırım, okuduğum kadarıyla:26:
sen nasıl öğrendin peki ilkay, sana da annen mi öğretti :KK5:

mail attım cnm :KK16::KK16: kriz aklıma senin sitende ki ev geldi onu çarpı işi olarak yapmakta hoş olurdu:KK16::KK16:

ama nasil :KK52: :KK17:
bonibon çok çok çok mutlu olur onu yaparsam :emir_bebek:
maili aldım, kaydettim. teşekkür ederim :KK17:
heveslendim ama yapamayacakmışım gibi geliyor, hadi hayırlısı

krizim birde o ipler altı kaylı oluyor 2 ye ya da 3e düşür onları ayırman lazım yani yoksa çok kalın oluyor hoş durmuyor hele çuvala yapacaksan kaba durabilir:26:

tamam canım, evde deneme yapıcam pazar gününden sonra, inşallah. bebek gidiyor ya :KK31:
harfleri bekliyorum :KK16: ben bakındım ama bulamadım bir şey. işi bilmediğim yanlış yerlerde arıyorum galiba :44:

ilkay :KK16: evet başharflerimizin arasında bu kuş evi olabilir :KK16:
sitedeki kitaplar kitapyurdunda pahalı, şimdi baktım da.. hatta baya pahalı...
count değeri ipin kalınlığı oluyor sanırım, okuduğum kadarıyla:26:
sen nasıl öğrendin peki ilkay, sana da annen mi öğretti :KK5:

evet annem ogretti kuzum bende gamze gibi seccadeyle basladim 2 tane seccade isledim ceyizime:KK16: suan disardayim, yarin yakindan fotolarini ceker sana mail atarim, karar verirsen yaparsin:KK34:

krizzzz :KK3:

isimlerinizi stencil olarak nasıl hazırlamıştın? sandalyelerine uyguladığın yazı stilin çok hoşuma gitmişti :KK31: şuan bu sorunun cevabına ihtiyacım var :KK1:

canım elimde şunların iki boyutundan var:

$buyuk_harf_yazi_sablonu_byk.jpg

permanent kalemle üzerlerinden geçiyorum, hepsi bu :KK16:

X