- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Artık diğer başlığı sabote etmeyeceğım, ne güzel ne güzel
Hayırlı uğurlu olsun
Kıl testerede mi kalmıştıkÇok zormuş yahu, kelebek vidası, demir kollu olması gereken kendisi, kaliteli bıçağı
Kıl testere almayı düşünenler boru kolluları almayınız, öyle yazıyor nette
evet anlamayan insan için çok zor ama böylesi en güzeli kendi çabalarımızla öğreniyoruz çoğu şeyieğitim şart tabiki ama biz kendi kendimizi eğitiyoruz boru kol derken neyi kastediyorlar cnm u şeklinde oluyor onları biliyorum ben:44:
u şeklinde oluyor ama o u'yu kimi boru gibi içi boş şeyden yapıyor kimi de demir (hatta lama demir de diyorlarrmş:26:) yapıyor. ikincisi daha kaliteliymiş tabi ki
Bende bi hobi edinmek istiyorum, fazla yorucu olmayan, malzemeleri çok pahalı olmayan, yaparken huzur duyabileceğim rahatlayabileceğim bişi arıyorum ama henüz bulamadım...
Bende bi hobi edinmek istiyorum, fazla yorucu olmayan, malzemeleri çok pahalı olmayan, yaparken huzur duyabileceğim rahatlayabileceğim bişi arıyorum ama henüz bulamadım...
kendi hobilerimin fiyatlarından örnekler vereyim
mesela ince keçenin metresi 5 tl civarı kalın keçe 10 tl 1 metre keçeden dünya model çıkartabilirsiniz.zaten yanında alacağınız makasları ve ipleri başka şeylerde de kullanma imkanınız var
Ahşap boyama ve cam boyama için kullanılan boyaların en ucuzu 4,5 tl civarında ahşap objelerin en ucuzu 2,5-3 tl cam objelerde kullanacağın şeye bağlı kavanoz kullanacaksan paşabahçede 3 lü takım 22 tl gibi bir fiyat
etamin yapacaksan etamin kumaşının metresi 10-15 tl arası ipleri 1 tl dikiş iğnesi takım olarak 1,5 lira
bence hepsini dene cnm el yatkınlığına ve alacağın huzura göre hangisini yapmak isterseniz o konuda ilerleyebilirsiniz.
Ben ahşap ve cam boyamayı seçtim
keçeyi bende yapmak istiyorum ama bişey bilmiyorum kursada gıdemem calışıyorum nasıl öğrwnıcwm offf
yaptıklarımızı tabi ki paylaşabiliriz, bence de iyi fikir
heves ve iştah gelmesi açısından
hoşgeldiniz hanımlar
merhaba hanımlarhoşgeldiniz
Çok güzel bir topik olmuş, çok faydalanabileceğimi düşünüyorum
Kendi hobilerime gelince ahşap boyama yapıyorum inanılmaz zevk alıyorum :) Ancak kendime göre kurs bulamadım o yüzden internetten aldığım bilgilerle yapmaya çalışıyorum.
Bir kaç haftaya da çini boyama kursuna başlıyorum. Çini konusunda pek bir bilgim yok merakla bekliyorum :)
ben dün bir kez daha ahşap boyamada mumla eskitme yapılarak tahta parçaları yapılıyor ya :44: onu yaptım ve ikinci kez başarısız oldum. daha da yapmam. eskitmenin dozunu ayarlayamıyorum