Hobi Paylaşım Alanımız(Deneyimlerimiz,Uğraşlarımız,Araştırmalrım ız,Yardmlaşmalarımız)

krizz ben kalın keçenin metresini 10 tlye almıştım:KK31:gerçi baya oldu ama zam geldiğini sanmıyorum:KK31:

bu arada yeni bişi geldi aklıma desenli keçe yapıcam:KK9::KK9: bakalım muvaffak olabilecem mi:KK31:

desenli keçeler çıkmış zaten canım :44:

https://www.perabulvari.com/Campaign/Products.aspx?CampaignID=4012

gamze :KK52: insanlara bak, bunlara bu kadar parayı veriyorlar :KK52:
senin kavanozlarının ne eksiği var :44:

biliyorum cnm var ama çok pahalı ben kendim yapacam:KK9::KK9:
cnm atölye beyaz bir duayendir:KK16:keşke onlarla çalışma imkanım olsa:KK31:bizde şansmı var cnm satalı para kazanalım millet nasıl satıyor şaşıyorum ben yapayım 10-15 tane diyorum ya hiç satamazsam elimde patlar valla:KK53::KK53:hem ben 3 tanesini 60a bırakırım:KK9::KK9:

biliyorum cnm var ama çok pahalı ben kendim yapacam:KK9::KK9:
cnm atölye beyaz bir duayendir:KK16:keşke onlarla çalışma imkanım olsa:KK31:bizde şansmı var cnm satalı para kazanalım millet nasıl satıyor şaşıyorum ben yapayım 10-15 tane diyorum ya hiç satamazsam elimde patlar valla:KK53::KK53:hem ben 3 tanesini 60a bırakırım:KK9::KK9:

bence emeksensin'De dükkan açmalısın :KK34:

ben dün keçe aldım, tanesi (yarım metre galiba) 7 lira kızlar ve çok kalın :KK30: pahalı geldi ve ne yapacağımı bilemedim, o kalınlığı ben nasıl keseyim :KK30: güya yeğenime kapı süsü yapacaktım. nette daha mı ucuz keçeler? bir de çok tüy bırakıyor ya, ne yapacağım :26: nakış makasım hareket etmiyor artık birkaç keçe kesince :26:

kriz ben burda kalın keçeyi 3 liraya alıyorum çarşıdan 50*50 boyutu .. ama kaç milim bilmiyorum .. nakış makasıyla asla kesemezsin bence normal orta boy makaslar olur ya onlarla kesmeyi dene .. ayrıca, kalın keçeyle harf yazman imkansız :26: en azından küçük yazamazsın:44:

ne kadar büyü kazık yemişim :KK5::KK5: zaten dedim kasıma kadar daha bir şey almam diye.. resmen yatırım yapıyorum ya :KK47:

öyle düşünme, sonuçta orası uzak bi şehir, ulaşım ücreti falan derken o sebeple pahalı olmuştur :KK31: sen ince keçe alabilirsen bi tanede ince keçe al, kalın keçeyi zemin olarak kullanır ince keçeyle harflerini yazarsın olur mu :KK31:

bu arada uzun zamandır bloguma bişey koyamadım :26: bilgisayarım daha cumartesi geldi servisten .. işten ayrılıktan sonrada bilgisayarsız kaldım .. bugün bi post yayınlayacağım inşallah :KK31:

Selam kızlar:KK3:
Hayırlı olsun topiğiniz
Bende ufak tefekte olsa bişeylerle uğraşmayı seviyorum

Eki Görüntüle 818119 $578962_4400825373329_351270474_n.jpg

Keçeyi de çok duydum ama henüz kendim denemedim

kızlar keçeye baktım, 3 mm.
inceden var İlkay, merakla bekliyorum :KK55: Senin keçelerini çok seviyorum :KK17:

Çekirgee, bunları nasıl yaptın :26:

inceden var İlkay, merakla bekliyorum :KK55: Senin keçelerini çok seviyorum :KK17:

bugünkü paylaşımım keçelerle ilgili değil, bir DIY projesi yaptım kriz :KK16: çok mutlu oldum, severek yaptım :KK16: eşimde "aferin benim karıma, hiç bişeyi atmaz" dedi ama sanki inceden bi gönderme yaptı :KK60:

Kriz merhaba beni tanıdın mı :KK1:

Kaleme yazı, rafya ( pastane süsü ) ve iple yapılıyo, her harfin şekline göre değişkenlik gösteriyo. Yazı bitince de ipi yakıyosun açılmasın diye

Bebek bezi pastası için, bez alıyosun rulo yapıp pasta şeklini veriyorsun, arzuya göre birkaç kat olabilir
Bebeğin cinsiyetine göre renk belirleyip kurdela ile bağlıyosun sıkı bi şekilde
En üstü de tülle kaplayıp süslüyosun :KK16:

Gamzoş sen şımarabilirsin canım hak ediyorsun :KK9:

Ben de cam boyamaya başladım hatta bitirdim dekopajını yapıyorum ilk denememdi :KK16:
bunu catlatmıcam ama sonrakini çatlatasım var :KK9::KK9: ben bir araştırayım o zaman o svıyı :KK31:

X