- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Kendime bir topik bulduum
Kıl testereyi elime en son ortaokulda almıştım sanırım... Tinnnn sesleri arasında kırılması en sinir bozucu şeydi
Geçtiğimiz sevgililer gününde şeker hamurlu kurabiye yaptım nişanlıma.. Görüntüsü kadar tadı da çok lezzetliydi ama iki günlük işi bir güne sığdırınca yaşadığım yorgunluktan dolayı ondan da caydım
Keçe bana çok zevkli geldi. Tırtıklı kesen bir makas alayım dedim. 30-40 TL dedilerDaha ucuzunu gören varsa söylesiiiin
Birde şu günlerde örgü amerikan servisi ilgimi çekiyor. En kısa zamanda onuda deniyeceğim.
Daldan dala atladığım için de hiçbir işte profesyonelleşemiceğimin farkındayım
Bu topik harika olmuuuuuuuuuuuuş
Gamzoşuuuum becerikli hatunummm sen bilirsinnn hemen sormalıyım şu çatlatma teknigi nedir nasıl yapılıo? bir de cama uygulayabilir miyim kuzum?
Bu arada kızlar benim uzun süredir üzerinde uğraştığım bir tepsi var, her seferinde tamam bitti derken bi yerini batırıyorum ve başa sarıyor. İç kısmında peçete dekupajı uyguladım dışına da dün mumla eskitme yaptım. Akşam verniğini sürdüm ama sabah baktım ki çooook kalın sürmüşüm sarı sarı duruyor vernik. Pamuğa tiner döküp silmeye başladım inceldi baya vernik ama tırnağım takıldı ve boyasını kazıttım. Eskitme gibi dursun bari diyip kazıttım bi kısmını ama yine olmadı yine olmadı. Bi çare bulun bana:26::26:
Eki Görüntüle 814647 Eki Görüntüle 814648
Kıl testereyi elime en son ortaokulda almıştım sanırım... Tinnnn sesleri arasında kırılması en sinir bozucu şeydi
Geçtiğimiz sevgililer gününde şeker hamurlu kurabiye yaptım nişanlıma.. Görüntüsü kadar tadı da çok lezzetliydi ama iki günlük işi bir güne sığdırınca yaşadığım yorgunluktan dolayı ondan da caydım
Keçe bana çok zevkli geldi. Tırtıklı kesen bir makas alayım dedim. 30-40 TL dedilerDaha ucuzunu gören varsa söylesiiiin
Birde şu günlerde örgü amerikan servisi ilgimi çekiyor. En kısa zamanda onuda deniyeceğim.
hosgeldin, bende kecelerle ilgileniyorumsiparis bile aldim gecen ay bende o tirtirli makasin pesine düştüm ama senin gibi 40 lira fiyat duydum sonra annemin dikis kutusundan az yiyip kendime bir zigzag makasi alincaya kadar onun zigzag makasini ödünç aldim
hosgeldin, bende kecelerle ilgileniyorumsiparis bile aldim gecen ay bende o tirtirli makasin pesine düştüm ama senin gibi 40 lira fiyat duydum sonra annemin dikis kutusundan az yiyip kendime bir zigzag makasi alincaya kadar onun zigzag makasini ödünç aldim
cnm bence çok güzel olmuş hele ilk denemense sakın üzülme hepimiz birşeyleri boza boza güzel yapmasını öğrendikben ilk ahşap boyamayla başladım ilk başta benimde hatalarım oldu 3-4 tane pijamamı heba ettim tam boyadım kurusun diye bırakacakken kucağıma düşürdüm hoop yeniden boyadım geçen günde cam boyama yaparken tabağı koltuğa düşürdüm allahtan çıktı yani demem o ki ufak tefek aksaklıklar hep olacaktır
gel cnm gel sende bendensinbende ahşap boyama cam boyama butik kurabiye keçe örgü kanvas tablo herşeyi yaptım bende benim gibi maymun iştahlı başka kimse yoktur diyordum evimde her türlü hobi için malzeme mevcut
Bu topik çok güzel yaptığınız paylaşımları okuyup öğrenmemiz için iyi olmuş
Zehra bende daldan dala atlıyorum sorma şeker hamuru için bir vakit bulamadım malzeme aldım hos denemedim mesela
Amerikan servisi bende yapmak istiyorum aldım çok güzel oluyor ama kolay örülür
Keçede deneme istiyorum ama bu şehir enerji emiyor resmen vakit bulamıyorum
Bende bu topiğin takipçisi olacağım artıkk
Zehroş bende senin gibiyim, keçeye çok merak saldım bu ara ama amerikan serviste yapmak istiyorum
Birde etamin de çok zevkli aslında ondan da bir şeyler yapacağım fırsat bulabilirsem
Tubiim yaptığın etaminleri gördüm. Harika iş çıkarmışsın ellerine sağlık vallahi çok güzel olmuşlar
Amerikanlarıını bekliyorum dört gözle
Kuzum teşekkür ederiimmetamin çok zevkli kesinlikle tavsiye ederim sana da
Ben şimdi KPSS için dershaneye başladım da o yüzden pek fırsat bulamıyorum ama haftada bir günü kendime ayıracağım
Kuzum keşke yapabilsem
Bende Aralık ayında SMMM kursuna başlamayı düşünüorum tatlım.
Canımm yapabilirsin bence hem öyle çok zaman almıyor etamin, bir günde bitirmiştim mesela ben o gördüğünü
aaa benimde etaminim bitti ama fotosunu çekmeyi unuttum:44::44:
ben dün keçe aldım, tanesi (yarım metre galiba) 7 lira kızlar ve çok kalınpahalı geldi ve ne yapacağımı bilemedim, o kalınlığı ben nasıl keseyim güya yeğenime kapı süsü yapacaktım. nette daha mı ucuz keçeler? bir de çok tüy bırakıyor ya, ne yapacağım :26: nakış makasım hareket etmiyor artık birkaç keçe kesince :26:
Tatlım kaç mm acaba :26:
Benim aldığım kalın keçe 3 mm idi.. Kesimi falan da kolaydı ve tüy bırakmıyordu hiç. 100 x 100 ebatı da 10+kdv tl ye almıştım.
Birde falçatayla falan denesen kesmeyi belki işe yarar :26: