Hobi Paylaşım Alanımız(Deneyimlerimiz,Uğraşlarımız,Araştırmalrım ız,Yardmlaşmalarımız)

hosgeldin, bende kecelerle ilgileniyorum siparis bile aldim gecen ay bende o tirtirli makasin pesine düştüm ama senin gibi 40 lira fiyat duydum sonra annemin dikis kutusundan az yiyip kendime bir zigzag makasi alincaya kadar onun zigzag makasini ödünç aldim

cnm bence çok güzel olmuş hele ilk denemense sakın üzülme hepimiz birşeyleri boza boza güzel yapmasını öğrendikben ilk ahşap boyamayla başladım ilk başta benimde hatalarım oldu 3-4 tane pijamamı heba ettim tam boyadım kurusun diye bırakacakken kucağıma düşürdüm hoop yeniden boyadımgeçen günde cam boyama yaparken tabağı koltuğa düşürdüm allahtan çıktıyani demem o ki ufak tefek aksaklıklar hep olacaktır

gel cnm gel sende bendensinbende ahşap boyama cam boyama butik kurabiye keçe örgü kanvas tablo herşeyi yaptım bende benim gibi maymun iştahlı başka kimse yoktur diyordum evimde her türlü hobi için malzeme mevcut

bende çalıştığımız bir firmadan 50 tl fiyat aldım kestikçe kendi kendini biliyormuş banada pahalı gelmişti

İlkay keçelerle ilgili bir kaç örnek koyabilir misin yaptıklarından? Çok duydum ama ne yaptım ne gördüm merak ediyorum onu da:)

Yok canım ilk denemem değil beceriksizliğim tuttu biraz Aslında bu tepsiye başlarken aklımda bişey yoktu o yüzden deneye deneye yapmaya çalıştım. KAzıyorum şimdi her yerini aynı şekilde ama daha güzel pürüzsüz şekilde yapmaya çalışıcam bu sefer :) Bende neler batırdım ama çok zevk alıyorum bundan ya :)

Bu topik çok güzel yaptığınız paylaşımları okuyup öğrenmemiz için iyi olmuş

Zehra bende daldan dala atlıyorum sorma şeker hamuru için bir vakit bulamadım malzeme aldım hos denemedim mesela

Amerikan servisi bende yapmak istiyorum aldım çok güzel oluyor ama kolay örülür

Keçede deneme istiyorum ama bu şehir enerji emiyor resmen vakit bulamıyorum

gel cnm gel sende bendensinbende ahşap boyama cam boyama butik kurabiye keçe örgü kanvas tablo herşeyi yaptım bende benim gibi maymun iştahlı başka kimse yoktur diyordum evimde her türlü hobi için malzeme mevcut

Bunların dışında ahşap boyama, peçete dekupajı, evdeki bilimum kutuları ( fincan kutusu, dondurma kutusu ) süsleme, sepet giydirme gibi şeylere de el atmadım değil dondurma kutusundan kendime toka kutusu yaptım hala kullanıyorum.

Giziim dün akşam telefonuma kaydettiğim modelden örmeye başladım. Neye benzicek hiç bilmiyorum. Deneme amaçlı evdeki iplerden biriyle başladım

Bende bu topiğin takipçisi olacağım artıkk

Zehroş bende senin gibiyim, keçeye çok merak saldım bu ara ama amerikan serviste yapmak istiyorum

Birde etamin de çok zevkli aslında ondan da bir şeyler yapacağım fırsat bulabilirsem

Tubiim yaptığın etaminleri gördüm. Harika iş çıkarmışsın ellerine sağlık vallahi çok güzel olmuşlar
Amerikanlarıını bekliyorum dört gözle

Tubiim yaptığın etaminleri gördüm. Harika iş çıkarmışsın ellerine sağlık vallahi çok güzel olmuşlar
Amerikanlarıını bekliyorum dört gözle

Kuzum teşekkür ederiimm
etamin çok zevkli kesinlikle tavsiye ederim sana da

Ben şimdi KPSS için dershaneye başladım da o yüzden pek fırsat bulamıyorum ama haftada bir günü kendime ayıracağım

ben dün keçe aldım, tanesi (yarım metre galiba) 7 lira kızlar ve çok kalın pahalı geldi ve ne yapacağımı bilemedim, o kalınlığı ben nasıl keseyim güya yeğenime kapı süsü yapacaktım. nette daha mı ucuz keçeler? bir de çok tüy bırakıyor ya, ne yapacağım :26: nakış makasım hareket etmiyor artık birkaç keçe kesince :26:

Tatlım kaç mm acaba :26:
Benim aldığım kalın keçe 3 mm idi.. Kesimi falan da kolaydı ve tüy bırakmıyordu hiç. 100 x 100 ebatı da 10+kdv tl ye almıştım.
Birde falçatayla falan denesen kesmeyi belki işe yarar :26:

daha kesmeyi deneyecek kadar cesaretim yok ki evde bakayım ama 5 mm gibi duruyor. bu da tüy bırakmayacak gibi ama çok sert ya. benim önceki aldığım a4 ebatlarında, yumuşacık, ama tüy bırakıyor onlar da. örnek resmi bloğuma koyacağım inşallah. o zaman sana da söylerim, unutmazsam seninki daha mı uygunmuş ne, kazıklandım mı :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…