- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
aa mumla eskitmeyi bilmiyorum ben :/ Nasıl yapılıyo o? Eskitme boyası almıştım normal boya kuruduktan sonra onunla boyayıp bez yada sungerle silince çok güzel oluyo onu dene istersen.
bahsettiğin antiquin eskitme galiba :26:
mumla eskitmede zeminin en altını, alttan çıkmasını istediğin renge boyuyorsun. sonra mumluyorsun. üstü de daha açık renge boyayıp zımparayla kazıyorsun, parçaları dökülmüş gibi oluyor. ama ben beceremiyorum
bunu yapmaya çalışmıştım :26:
Ahşap boyamada mum ile eskitme tekniği nasıl uygulanır? / cevap.tv
bahsettiğin antiquin eskitme galiba :26:
mumla eskitmede zeminin en altını, alttan çıkmasını istediğin renge boyuyorsun. sonra mumluyorsun. üstü de daha açık renge boyayıp zımparayla kazıyorsun, parçaları dökülmüş gibi oluyor. ama ben beceremiyorum
bunu yapmaya çalışmıştım :26:
Ahşap boyamada mum ile eskitme tekniği nasıl uygulanır? / cevap.tv
ben ahşap boyamayi seviyorumda sonra o fircayi yikamayi sevmiyorumne kadar yikasamda kuruduktan sonra fircam sert kaliyor, siz nasil yikiyorsunuz kizlar :44:
günaydın
akrilik boya ve tiner
ilkay ben normal ılık suyla yıkıyorum, bazen bulaşık deterjanıyla da yıkıyorum. bir şey olmuyor :44:
ama tutkal sürdüğün fırçayı hemen yıkamak lazım, onu anladım geçenlerde. yoksa kısa süre sonra çöpe gidiyor :26:
GENELDE AHŞAP BOYAMADAN BAHSEDİLMİŞ AMA ORİGAMİ DİYE BİR ŞEY DE VAR.İHTİYACINIZ OLAN TEK ŞEY KAĞIT!HEM MALİYETSİZ,HEM DE İNANILMAZ BİR TERAPİ.TABİ SONRADAN DA DEĞİŞİK KAĞIT HEVESLERİ BAŞLIYOR AMA EN PAHALI NE KADAR OLABİLİR Kİ?İNTERNETTEN DİYAGRAMLARINA YA DA VİDEOLARINA BAKARAK KATLIYORSUNUZ KAĞITLARI VE ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÇIKIYOR ORTAYA.ÇOCUĞUNUZ VARSA BERABER DE YAPABİLECEĞİNİZ BİR ETKİNLİK.
origamiturk | Just another WordPress.com site (BİR ZAMANLAR AÇIP DA DEVAM ETTİREMEDİĞİM ORİGAMİ BLOĞUM)
ELİMDE ÇOK FAZLA SAYIDA DİYAGRAM VE VİDEO VAR,HER KONUDA YARDIMCI OLURUM İLGİLENENLERE...
GENELDE AHŞAP BOYAMADAN BAHSEDİLMİŞ AMA ORİGAMİ DİYE BİR ŞEY DE VAR.İHTİYACINIZ OLAN TEK ŞEY KAĞIT!HEM MALİYETSİZ,HEM DE İNANILMAZ BİR TERAPİ.TABİ SONRADAN DA DEĞİŞİK KAĞIT HEVESLERİ BAŞLIYOR AMA EN PAHALI NE KADAR OLABİLİR Kİ?İNTERNETTEN DİYAGRAMLARINA YA DA VİDEOLARINA BAKARAK KATLIYORSUNUZ KAĞITLARI VE ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÇIKIYOR ORTAYA.ÇOCUĞUNUZ VARSA BERABER DE YAPABİLECEĞİNİZ BİR ETKİNLİK.
origamiturk | Just another WordPress.com site (BİR ZAMANLAR AÇIP DA DEVAM ETTİREMEDİĞİM ORİGAMİ BLOĞUM)
ELİMDE ÇOK FAZLA SAYIDA DİYAGRAM VE VİDEO VAR,HER KONUDA YARDIMCI OLURUM İLGİLENENLERE...
Bu arada kızlar benim uzun süredir üzerinde uğraştığım bir tepsi var, her seferinde tamam bitti derken bi yerini batırıyorum ve başa sarıyor. İç kısmında peçete dekupajı uyguladım dışına da dün mumla eskitme yaptım. Akşam verniğini sürdüm ama sabah baktım ki çooook kalın sürmüşüm sarı sarı duruyor vernik. Pamuğa tiner döküp silmeye başladım inceldi baya vernik ama tırnağım takıldı ve boyasını kazıttım. Eskitme gibi dursun bari diyip kazıttım bi kısmını ama yine olmadı yine olmadı. Bi çare bulun bana:26::26:
Eki Görüntüle 814647 Eki Görüntüle 814648