- 20 Haziran 2011
- 8.788
- 16
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
selam kızlar size bir sorum var
dekopaj yapılan objeler yıkanabiliyor mu acaba?
kızlar
kapı önü ağırlıklarının içine ne koyuyorlar fikriniz var mı
nette bulamadım :26:
cnm kum olabilir:26:bende var ama içini açıp bakamam
bir blogda gördüm daha demin. yarısı kum yarısı elyafmış. ama hiç mi yıkanmıyor bu, sentetik kum falan mı var, onları mı kullanıyorlar acaba :44:
olabilir cnm çiçeklerin diplerine renkli taşlar kullanıyorlar ya onun gibi renkli kumlar oluyor belki onlardan koyuyorlardır:26:
Çok Zekice
kızlaar,
çarpı işi için gerekli alet edavatlar nelerdir? count değeri falan bir şeyler yazıyor :44:
bir de siz nasıl öğrendiniz, bana çok karışık geliyor
krizim ben yettim
etamn kumaşı alacaksın cnm ben kasnak kullanmıyorum ama yuvarlak bir kasmak alıcaksın ve muline iplik alacaksın hangi renk istiyorsan birde dikiş iğnesi lazım cnm
sen ne yapmak istiyorsun kafanda özel bişi var mı yoksa hazır etamin kitleri var onlardan alabilirsin yapacağın şey etamin üzerine çizilmiş olarak ipleriyle birlikte satılıyor
ben ilk seccade yaparak başladım etamine annem göstermişti çok kolay cnm tek zorluğu sayarak yapmak yoksa başka zorluğu yok
çuval bezine işlicem ama :26: baş harflerimizi işlemeyi düşünüyorum. ortaya da bir figür artık ne olursa.
malzemelerden sonra nasıl başlıcam peki
video, dergi? benim annem uzakta, o işlemeyi biliyordu, göstermedi ama... memlekete gittiğimde sormak en iyisi galiba.
netten öğrenemiyorum
yapacağım harfleri ve desenleri bulabileceğim bildiğin güzel siteler veya dergi var mı :44:
bu arada teşekkürler canım, 10 parmağında 10 marifet
siparişler ne alemde
saolasın cnm dur sana şablon ve video araştırayım özelden yazarım yada mail atarımcnm yapman gereken tek şey çarpı halinde yapacağın figürü ilerletme inan hiç zor değil ben sana yapılışını anlatan yazı falanda bulurum o yolu izleye izleye yaparsın
şiparişlerimi teslim ettim bile cnm şimdi bir tane daha var keçe işi yapıyorum onuda aralığa kadar yetiştirecem
süpersin
ben dün epey araştırdım ama pek bir şey bulamadım. anlayamadım yani..
ipliklerin count değeri falan oluyormuş :44:
bir goblen.com diye bir site buldum. alışveriş imkanı da var. ama fiyatlar piyasaya göre nasıl bilmiyorum.
bu tekniklerin hepsi kullanılıyor mu
elime alıp denemem lazım normal ipten :44:
süpersin
ben dün epey araştırdım ama pek bir şey bulamadım. anlayamadım yani..
ipliklerin count değeri falan oluyormuş :44:
bir goblen.com diye bir site buldum. alışveriş imkanı da var. ama fiyatlar piyasaya göre nasıl bilmiyorum.
cnm 1.ve 2. temel teknik diğerlerine bakma sen
bak bulduğum harf şablonlarını mail atacam sana
orda gördüğün herbir kutucuk bir tane çarpıya denk geliyor
kriz goblende fiyatlar normal.. muline iplikler benim çarşıdan aldıklarımla aynı fiyatta.. bende yakında ordan sipariş vermeyi düşünüyorum. sana bu aralar yaptığım çarpı işinin fotosunu göstereyim.. eğer kuş evini yapmak istersen sana şablonun fotosunu ve mulinelerin numaralarını dergiden çeker yollarımcount değeriyle falan ilgilenmedim ben hiç, nedir bilmiyorum :44:
Eki Görüntüle 868193