Umarım çok güzel etkilerini görürüz, güzel haberlerini bekliyorum.[/QUOTben de diyorum niye her tarafım tutuldu.Neyse 3 le devam edeyim bari
Etkisi olabilir ama iyiki öyle devam etmedin, daha farklı yan etkileri de olabilirdi hormonal olarak.
Hiç bir etkisini hissettin mi olumlu olarak biliyorum çok erken ama ..
Etkisi olabilir ama iyiki öyle devam etmedin, daha farklı yan etkileri de olabilirdi hormonal olarak.
Hiç bir etkisini hissettin mi olumlu olarak biliyorum çok erken ama ..
Henüz net bir şey hissedemedimSen?
Henüz net bir şey hissedemedimSen?
Pek bir şey hissetmedim inceliyorum ama kendimi.
Acaba uyku düzenimi düzeltmeden bol uyutuyor mu diye düşündüm.
Bugün film izlerken çok fazla uyuyup kalmışız.
Bakalım gece olacak.
Dün pek çalıştığım söylenemez.
Gündüz uyumuşum zaten baya, akşam oturdum biraz tekrar yaptım, bu haftaki notların bir kısmını temize çektim.
37 tane de kimya sorusu çözdüm.
Sonra elektrikler gitti, ben mum ışığında çalışacaktım aslında ama abartmak istemedim
Biraz da bahane gibi oldu, elektrikler gitti öğretmenim çalışamadım.
Biz de film izleyelim dedik, tam izliyoruz elektikler geliyor bırakıyoruz, ben masanın başına gidiyorum tekrar gidiyor.
4-5 kez aynı olay olunca en sonunda dışarı çıkalım dedik.
Geldiğimizde saat 01.30 falandı.
Ben de yattım uyudum.
Tibet yogasında problem olan yerde önce ağrı oluştuğu ile ilgili yorumlar okumuştum, mesela belin mi ağrıyor, önce ağrı kendini daha çok hissettirip sonra geçiyor veya sivilcelenme mi var önce daha çok çıkıyor sonra yok oluyor. Acaba diyorum benim uykum da böyle mi oluyor.İçimdeki tüm uykunun ortaya çıktığını hissediyorum.
Ben de dün 2:30 gibi yattım ve çok geç kalktımDers çalışmaya bile başlamadım henüz.Bu uyku problemim yüzünden 3-4 gündür ders çalışamıyorum zateen
Dün geçen hafta çalıştığım konulardan cumartesi tekrar edemediklerimi tekrar ettim.
Fotosentezin konu anlatımını ve soru çözümünü antibden dinledim.
Malum biyoloji benim için oldukça önemli, MF3 tercihi yapacağımdan.
Bu hafta hücre bölünmelerine çalışacağım, onun için de ön çalışma olsun diye onları da izledim, güzel oldu.
Behzat rasulinin de polinom videosuna başladım ama elektrikler gitti, bütün video başa aldı derken 20 dakikanın sonunda pes ederek başka bir güne erteledim.
Dün zaten maç günümüzdü, güzel bir stres atıp bol enerji depoladım bu hafta için.
Eki Görüntüle 804648
bu soruda bir hata mı var daha doğrusu cevabı şıklarda yok:s
Eki Görüntüle 804651
bu soruda da en küçük üç poz.tam sayı yazıyor orda eksik çekmisim bu da bir garip geldi:S
Eki Görüntüle 804652
bir de bu var
1-) Cevap 2069 olmalı fakat şıklarda bir yanlışlık var. 1034+1035=2069
2-) 144 bir sayının karesi olduğundan yanına karesi en küçük olan sayıları ilave edeceğiz. En küçük 3 değer içinde x=4, x=9, x=16 olur. Muhtemelen 5 i açık aralık yapacaklardı fakat basım hatası olduğu yada 4 9 ve 16 nın içinde olduğu en küçük aralık olduğu için doğru şık 4,25'dir.
3-) A sayısının rakamlarının toplamı 20.5=100 dür ve 100 ün 3 e bölümünden kalan 1
A sayısının son basamağında 5 olduğu için A sayısının 10 ile bölümünden kalan 5
A sayısında yan yana 20 tane 5 olduğu için +,- diye gruplandırdığımız da 11 ile bölümünden kalan 0 olacak ve şıklara baktığımızda 3 ile bölündüğünde 1 ,10 ile bölündüğünde 5,11 ile bölündüğünde 0 kalanını veren sayıyı buluyoruz.
Buradan da cevap 55 oluyor.
Anlamadığın yer olursa sorabilirsin.
anladım ama birinci soruyu bende senin gibi buldum şıklarda yok:S ikinci sorunun cevabını bende b buldum ama cevap e diyor.üçüncü soruda da sıklardan gidiliyor yani öyle mi baska yolu yok.şu ilk iki soru sıkıntılı:S
İlk soruda muhtemelen 2069 olacağına,2079 olmuştur.
2. sorunun şıkkı iyice saçma olmuş. Ama şıklar rahattır rahat ol, 3. soru için de bana en mantıklısı o geldi.
Kitaplarda yanlış şık falan ne yazık ki çok oluyor.
Hangi kitaptandı bu sorular ?
3. Soru için bir sayının kalanı asal çarpanlarının kalanı olduğundan ayırabildiğim kadar ayırıp şıklardan baktım. Zannetmiyorum ben başka bir yöntemi olduğunun bu sorunun.
karekök canım.sadece son sorunun cevabı doğru.onu hiç çözememistim ben.digerlerini de senin gibi yaptım hatta kaç defa baktım deliricektim az kalsın.iyi ki sormuşum şıklarda sorun var kesin yani.
Oluyor bazen şıklarda öyle uğraşıyorsun uğraşıyorsun çıkmıyor, anlamıyorum zaten o kadar uğraşılan kitaplarda, sınavlarda hata çıkıyor.
sınavda bile bir sürü hatalı soru oluyor.geçen senenin hatalı sorusu benim ilk sayfamdaydı hemde arka arkaya ikiside mat 2 den.düşün halimi kaç dk uğraştım ösym nin verdigi cevabı buldum ama iptal oldu.onun yüzünden kaç soruya bakamadım.nasıl hata yapıyorlar anlamıyorum yani.
Dün ilk önce Elektriksel Alan ve Yüklü taneciklere lys simetriden çalıştım, ondan sonra konu anlatım ve soru çözümü videolarını izledim ve lys simetrideki soruları çözdüm. 73 soru.
Ygs simetriden Hız problemi sorularını çözdüm.
Dün böyle geçti, dışarıda biraz fazla zaman geçirdik.
Bugünden itibaren de bu hafta yeni konu çalışmayacağım, geniş bir tekrar yapıp, soru çözeceğim bu hafta.
canım konu anlatımlarını nerden izliyorsun? bende fırsat buldukça izlemeyi düşünüyorum özellikle fizik ve kimyadan.bu arada bütün ygs lys konuların bitti miS:
canım konu anlatımlarını nerden izliyorsun? bende fırsat buldukça izlemeyi düşünüyorum özellikle fizik ve kimyadan.bu arada bütün ygs lys konuların bitti miS:
Canım ztv yi öneririm sana. 6 aylık 32tl ama bence çok güzel anlatmışlar (fiizik ve biyolojiyi biliyorum) telefondan da üye olabiliyorsun sms ile.Bende tl yükleyip yapıcam 1-2 güne.