hm22'nin YGS - LYS günlüğü

neyse dur bakalım orta yolu buluruz belki:) ikimizde araştıralım.

Ben eğitim vip'i arayıp fiyat almak istiyorum bakırköydeydi sanırım burası.OLmadı internetteki ilanları deneyeceğim.Başka seçeneğim yok:/ Yine de araştıralım tabi. Belki ikimiz için de ulaşımı çok zor olmayan bir yer buluruz (tek veasit olan) o zaman olabilir..Birşey bulursan beni de haberdar et canım.

tamam canım.arkadaşlarıma falan da sorarım ben.

Hangi siteydi hatırlamıyorum ama internetten kamera aracılığı ile soru çözümü yapanlar vardı bir sitede, fiyatlar da makuldü diye hatırlıyorum. Böyle bir şey düşünmez misiniz ?

Bu geometri beni çok üzüyor, istediğim seviyeyi bırakın orta bir seviyede bile hissetmiyorum kendimi.

Hangi siteydi hatırlamıyorum ama internetten kamera aracılığı ile soru çözümü yapanlar vardı bir sitede, fiyatlar da makuldü diye hatırlıyorum. Böyle bir şey düşünmez misiniz ?

İnekle.com u diyorsun sen.Orada öğrenciler var ama iyi üniversitelerden tabi.Aslında onları da denemeyi düşünüyordum bir ara.Çözebilirler mi acaba istediğim seviyede bilemiyorum ki.

Son düzenleme:
İnekle.com u diyorsun sen.Orada öğrenciler var ama iyi üniversitelerden tabi.Aslında onları da denemeyi düşünüyordum bir ara.Çözebilirler mi acaba istediğim seviyede bilemiyorum ki.

Çok bilmiyorum ama memnunlar mı diye öyle bir görmüştüm ..

Karekökten çalışmıyor musun?

Hayır simetriden çalıştım önce, konular bitti, soru çözüyorum şimdi ama formülün soruları çok zor da olabilir bilmiyorum ki.

Dün 1 tane deneme çözdüm.
Biyolojiden sınavın yaprak testlerinden 95 soru çözdüm.
Biyolojide pek yanlışım çıkmıyor zaten de eleyerek doğruyu bulsam da bazı şıklardaki şeyleri bilmeyince onları da araştırdım.
Bu yöntem çok işe yarıyor tavsiye ederim.
Sonrasında bütün biyoloji notlarımı tekrar ettim.
Geometriden de 64 soru soru çözdüm, geometri notlarımı da tekrar ettim, çözemediklerimi sormak istemiyorum, bugün tekrar uğraşacağım üstünde eğer yine olmazsa sorma yoluna gideceğim mecburen.
Matematikten de 20 soru çözdüm.

bugün dene yine burada çözelim geometriyi olmazsa.

bugün dene yine burada çözelim geometriyi olmazsa.

Aklımda burası da şöyle de bir problem var telefon bozuldu, soruları direk atamıyorum.
Çizim konusunda da çok beceriksizim ama çözemezsem uğraşacağım çizip atmak için.

Kızlar ben bazı kitaplar almaya karar verdim. Bu kitaplar hakkında bir bilginiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.Çünkü bunları alıp o derste çoğunlukla bunlardan ilerlemeyi düşünüyorum.Sadece simetrilerle olacak gibi değil.Bu kitapları ygs için bitirmeyi düşünüyorum.Lys için ayrı soru bankaları alrırım artık İnşallah.

Geometri:
1-) Karekökün mps 1. ve 2. kitabı

Biyoloji:
1-)FDD konu anlatımlı kitap(bunun hakkında bir bilginiz var mı donanımda 23 bine giren ve tekrar hazırlanmakta olan biri önerdi)
2-)Palme soru bankası
Biyoloji için bir de yeşil bir kitap varmış onu çok övüyorlar ama ikisi arasından hatta palmeyle üçü arasından bunu al dedi bana.(konu anlatım için)

Mat1:
1-)Karekök ygs soru bankası (buna da aynı kişi çok kaliteli bir kitap mutlaka herkes çözmeli demiş)
2-)Fem konu özetli soru bankası(bunun birazını geçen sene çözmüştüm güzel bir kitap ama bu sene diğer kitabı bitirdikten sonra yeni alıp çözmeli miyim karar veremedim henüz)

Türkçe.
1-)Karekök ygs soru bankası
2-)Esen ygs soru bankası(diğeri bitince bunu almayı düşünüyorum)

Fizik:
1-)Körfez ygs-lys soru bankası (dvd çözümlü)
2-)Palme ygs-lys fizik soru bankası

Kimya:
Kimya için 3 kitap arasında kararsızım elimde simetri ygs-lys var ve kesinlikle memnun değilim.hatta şıklarda yanlışlık bile vardı.Dersaneye gittiğim sene vermişlerdi sinir olmuştuk zaten hepimiz.Yetersiz bence.
-Güvender(bunun ygs olanı için harika demiş)
-Palme
_Karekök
Bunlardan birini almayı düşünüyorum hangisini alacağıma kara veremedim.
Soru bankası olarak da Palmeyi almayı düşünüyorum
Yazım uzun oldu ancak okuyan varsa yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Aynı konuyu bir de foruma mı açsam acaba?

bak ben sana aldıklarımı yazayım tavsiyeler üzerine aldım hep.

kimya karekök soru bank
fizik palme sor bank ve fem mavi soru bank
geometri karekök soru bank
mat 1 karekök soru bank fem mavi konu anlt
biyolojiyi palme alcam henüz almadım
türkçe fem simetri aldım.

bunun dışında fizik kimya bio fem simetri aldım.

MAt1 karekökü çözdün mü nasıl?

Ben kendimce yorumlarımı yapayım.

Karekökün mps 5i var ama henüz başlamadım ama karekök bence çok kaliteli bir kitap, evet 1-2 bence çok doğru bir tercih olmuş.

Biyoloji için fddyi hiç duymadım ama palme gayet güzel, finalin yeşil kitabını gamze önermişti NORAM olan.Ben de çözmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda, bir de bence biyoloji için fen bilimleri çözülmeli, bunun için biriyle konuşmuştum, ygs lys 2 biyolojim de full demişti. Fen bilimleri çözmüş.

Mat1 için karekök soru bankası da güzel bence Bu arada yaprak test düşünürsen formül çözmeye başladım mat1'i güzel.Fem konu özetli hakkında bilgim yok hiç.

Türkçe için ben kitap çözmek yerine deneme çözme taraftarıyım kapsül türkçe gibi diğer yayınların da varsa sırf türkçelerini alabilirsin.

Fizik için körfezi bilmiyorum ama dvd çözüm olayı gayet güzel. İhtiyacım olacak mı bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda ben de dvd çözümlü bir kitap düşünebilirim. Palmenin kitabını da çok beğendim tavsiye ederim.

Kimya olarak da palme almalısın bence, karekök için çok gereksiz sorular diye okumuştum, güvenderi de bilmiyorum ama güvender tarzını kimyaya yakıştıramadım.

Yorumların çok güzel canım çok teşekkür ederim.Dikkate alarak kitap listemi yeniden düzenleyeceğim.:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…