Canım ztv yi öneririm sana. 6 aylık 32tl ama bence çok güzel anlatmışlar (fiizik ve biyolojiyi biliyorum) telefondan da üye olabiliyorsun sms ile.Bende tl yükleyip yapıcam 1-2 güne.
ztv üyeligi sınırsız mı bende teknofemin üyeligi vardı giremiyorum ama şu an.
Video olarak sadece nurten yılmaz ( fizik ) ve anti b ( biyoloji ) ve behzat rasuli ( matematik ) dinliyorum.
Kimya için de şöyle güzel birisi olsa iyi olur ama ben bulamadım.
Çok da incelemedim açıkçası, bunlar biraz şansıma denk geldi.
Çözümlü soruları dinlemek benim çok işime yarıyor, kitaptan da anlıyorum problem yok ama bu tekrar gibi olup tam oturuyor.
Konuları bitirmedim daha, baya da var ama son zamanlarda baya konu bitirdim ama baktım çok hızlı gidiyor, bu hafta biraz ara verip geniş bir tekrar ve soru çözümü yapayım istedim.
Ztv'ye üye olduğunda konuların video isimlerini, kaç video ne kadar sürüyor ayrıntılı bilgi verebilir misin ?
Ben de düşünebilirim.
bu teknofem hakkında bilgisi olan var mı benim üyelik ne oldu acaba yaS: sifremi unutmuşumS: sifremi unuttum diye birseyde yok.2000 küsür kredi vardı ya:S
bu teknofem hakkında bilgisi olan var mı benim üyelik ne oldu acaba yaS: sifremi unutmuşumS: sifremi unuttum diye birseyde yok.2000 küsür kredi vardı ya:S
Bir de onlar süreli diye biliyorum benim de vardı ama dersanedeyken süresi bitince kullanılamıyordu diye hatırlıyorum. Belki yanlış hatırlıyor da olabilirim.
canım nurten yılmazın bütün vieoları var orda eski müfredat diye eklemişler.Önceden internette yoktu yani.İşte örnek olarak nurten yılmazın videolarını verebilirim.sen de biliyormuşsun zaten.Ama ben yeni müfredatın hocasını dinlemedim hiç onu da başka bir hoca anlatıyor yani.Bir de yeni müfredat dersleri var.İStediğin kadar izleyebiliyorsun üye olduktan sonra sınır yok.Ama üye olduktan sonra hocaları hakkında yorum yaparım.Gerçi bu kişiye göre değişir belki benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz.Ama nurten hoca çok iyi bence.En azından intenetteki seçeneklere göre.
Ben de çok beğeniyorum nurten hocayı, açıkçası bütün videolarını izleyemiyorum uzun geliyor ama problemli konularımı mutlaka dinliyorum, eğer yorum yaparsan çok sevinirim, soru çözümleri falan da var değil mi ?
Bir ara diğer forumda okumuştum geçen senin üyelikleri silinmiş teknofemde.
bilmiyorum ki dershane isini ne yaptın sen bu arada
Dersane miözel dersi soruyorsan onu daha ayrlamadım hem sorularım biriksin diye hem de iyi hocalar bulabilmek için bekliyorum henüz.Sen ne yapacaksın etüt merkezine mi gideceksin özel ders için?ya da vazmıgeçtin?
Ben de çok beğeniyorum nurten hocayı, açıkçası bütün videolarını izleyemiyorum uzun geliyor ama problemli konularımı mutlaka dinliyorum, eğer yorum yaparsan çok sevinirim, soru çözümleri falan da var değil mi ?
Bir ara diğer forumda okumuştum geçen senin üyelikleri silinmiş teknofemde.
Dersane miözel dersi soruyorsan onu daha ayarlamadım hem sorularım biriksin diye hem de iyi hocalar bulabilmek için bekliyorum henüz.Sen ne yapacaksın etüt merkezine mi gideceksin özel ders için?ya da vazmıgeçtin?
teknofem ya da ztv den birine üye olayım bari de hangisine ztv sınırsızmış da hocaları nasıl acaba.birde körfez mi vardı ne:S
uygun bir yer bulursam bir ay sonra falan gitmeyi düsünüyorum biraz çalışıp konuları ilerlettikten sonrada henüz bir yer yok ortada bir de sana sorayım dedim.
Evet konuyu anlatıyorlar sonra soru çözümü için ayrı videoları oluyor.Yeni müfredatı bilmiyorum dediğim gibi.Ama üye olunca ikisini de izleyebiliyorsun zaten.Söylerim ben sana üye olduktan sonra canım.
Canım bende aynen senin gibi düşünüyorum.Senin önceden gittiğin fizik için demiştin ya hani özel ders aldım 100 tlydi (iyi olanını diyorum bir de beğenmediğin vardı ya onu değil) o hangi semtteydi merkezde miydi yoksa hoca kendi mi veriyordu özel dersi?
Elitt ben geçen bir konu açıldı diğer forumda takibe aldım biri cevap yazar mı diye istanbulda özel ders veya etüt merkezi olarak ama tatmin edici cevap yoktu, eğer her hangi bir şey duyarsam aklımdasın.
Körfez ücretsiz ama pek kullanmadım açıkçası, tek yerden de zor aslında bütün hocaların iyi olduğu yer var mıdır ki ?
bir merkezde veriyordu da biraz pahalı o.benim okul ücreti falan derken başka bir yer bakıcam artık da neresi olabilir ki anadolu yakasında arıyorum ben.
Tamam ben senden haber bekliyorum, acelem yok zaten benim, bir süre kendim halledip, sonrası için tekrar olsun gibisinden düşünebilirim diye.