hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Zaman denemesi çözdüm ama bittim resmen.
Ben daha önceki senelerinkini çözmüştüm daha önce şimdi 2012 çözdüm de sanki daha mı zordu.
Normalde 100 dakikayı pek geçmezdi benim denemelerim, 130 dakika sürdü.
Hele Türkçe neydi öyle ..
Ya uzunca bir süre zamandan uzak dururum ya da inatlaşıp netlerimi ne kadar arttıracağım diye uğraşır dururum bundan sonrası için bakalım ..

Türkçe : 36,25 Net ( Sonucum fena değil ama ne kadar uğraştığımı bir ben bilirim )
Sosyal : 32,5 Net ( Ben çözemedim ama gerçekten güzeldi bence )
Matematik : 34,25 ( Zor demeyeyim de gerçekten yorucuydu, zaten netimden belli benim zorlandığım)
Fen : 36,25 ( Normalde benim biyolojide yanlışım çıkmaz, onda bile çıktı ama çok beğendim fen sorularını gerçekten kaliteliydi.)

Toplam Netim : 139.25
Ygs 2 Puanım : 459

Son düzenleme:
Canım ztv yi öneririm sana. 6 aylık 32tl ama bence çok güzel anlatmışlar (fiizik ve biyolojiyi biliyorum) telefondan da üye olabiliyorsun sms ile.Bende tl yükleyip yapıcam 1-2 güne.

ztv üyeligi sınırsız mı bende teknofemin üyeligi vardı giremiyorum ama şu an.

ztv üyeligi sınırsız mı bende teknofemin üyeligi vardı giremiyorum ama şu an.

6 aylık 32 tl işte.Üye olunca istediğin kadar video izleyebiliyorsun sınır yok canım. 1 aylık 10tl,3 aylık 20 tl.Ben geçen sen üye olmuştum 30 tlydi ozaman 6 aylık.Ama çok az kullandım ders çalışmadığım için

canım nurten yılmazın bütün vieoları var orda eski müfredat diye eklemişler.Önceden internette yoktu yani.İşte örnek olarak nurten yılmazın videolarını verebilirim.sen de biliyormuşsun zaten.Ama ben yeni müfredatın hocasını dinlemedim hiç onu da başka bir hoca anlatıyor yani.Bir de yeni müfredat dersleri var.İStediğin kadar izleyebiliyorsun üye olduktan sonra sınır yok.Ama üye olduktan sonra hocaları hakkında yorum yaparım.Gerçi bu kişiye göre değişir belki benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz.Ama nurten hoca çok iyi bence.En azından intenetteki seçeneklere göre.

Son düzenleme:
bu teknofem hakkında bilgisi olan var mı benim üyelik ne oldu acaba yaS: sifremi unutmuşumS: sifremi unuttum diye birseyde yok.2000 küsür kredi vardı ya:S

bu teknofem hakkında bilgisi olan var mı benim üyelik ne oldu acaba yaS: sifremi unutmuşumS: sifremi unuttum diye birseyde yok.2000 küsür kredi vardı ya:S

Bir de onlar süreli diye biliyorum benim de vardı ama dersanedeyken süresi bitince kullanılamıyordu diye hatırlıyorum. Belki yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Ben de çok beğeniyorum nurten hocayı, açıkçası bütün videolarını izleyemiyorum uzun geliyor ama problemli konularımı mutlaka dinliyorum, eğer yorum yaparsan çok sevinirim, soru çözümleri falan da var değil mi ?

Bir ara diğer forumda okumuştum geçen senin üyelikleri silinmiş teknofemde.

teknofem ya da ztv den birine üye olayım bari de hangisine ztv sınırsızmış da hocaları nasıl acaba.birde körfez mi vardı ne:S

bilmiyorum ki dershane isini ne yaptın sen bu arada

Dersane mi özel dersi soruyorsan onu daha ayarlamadım hem sorularım biriksin diye hem de iyi hocalar bulabilmek için bekliyorum henüz.Sen ne yapacaksın etüt merkezine mi gideceksin özel ders için?ya da vazmıgeçtin?

Son düzenleme:
Dersane mi özel dersi soruyorsan onu daha ayrlamadım hem sorularım biriksin diye hem de iyi hocalar bulabilmek için bekliyorum henüz.Sen ne yapacaksın etüt merkezine mi gideceksin özel ders için?ya da vazmıgeçtin?

uygun bir yer bulursam bir ay sonra falan gitmeyi düsünüyorum biraz çalışıp konuları ilerlettikten sonrada henüz bir yer yok ortada bir de sana sorayım dedim.

Evet konuyu anlatıyorlar sonra soru çözümü için ayrı videoları oluyor.Yeni müfredatı bilmiyorum dediğim gibi.Ama üye olunca ikisini de izleyebiliyorsun zaten.Söylerim ben sana üye olduktan sonra canım.

Son düzenleme:
Dersane mi özel dersi soruyorsan onu daha ayarlamadım hem sorularım biriksin diye hem de iyi hocalar bulabilmek için bekliyorum henüz.Sen ne yapacaksın etüt merkezine mi gideceksin özel ders için?ya da vazmıgeçtin?

Elitt ben geçen bir konu açıldı diğer forumda takibe aldım biri cevap yazar mı diye istanbulda özel ders veya etüt merkezi olarak ama tatmin edici cevap yoktu, eğer her hangi bir şey duyarsam aklımdasın.

teknofem ya da ztv den birine üye olayım bari de hangisine ztv sınırsızmış da hocaları nasıl acaba.birde körfez mi vardı ne:S

Körfez ücretsiz ama pek kullanmadım açıkçası, tek yerden de zor aslında bütün hocaların iyi olduğu yer var mıdır ki ?

uygun bir yer bulursam bir ay sonra falan gitmeyi düsünüyorum biraz çalışıp konuları ilerlettikten sonrada henüz bir yer yok ortada bir de sana sorayım dedim.

Canım bende aynen senin gibi düşünüyorum.Senin önceden gittiğin fizik için demiştin ya hani özel ders aldım 100 tlydi (iyi olanını diyorum bir de beğenmediğin vardı ya onu değil) o hangi semtteydi merkezde miydi yoksa hoca kendi mi veriyordu özel dersi?

Evet konuyu anlatıyorlar sonra soru çözümü için ayrı videoları oluyor.Yeni müfredatı bilmiyorum dediğim gibi.Ama üye olunca ikisini de izleyebiliyorsun zaten.Söylerim ben sana üye olduktan sonra canım.

Tamam ben senden haber bekliyorum, acelem yok zaten benim, bir süre kendim halledip, sonrası için tekrar olsun gibisinden düşünebilirim diye.

bir merkezde veriyordu da biraz pahalı o.benim okul ücreti falan derken başka bir yer bakıcam artık da neresi olabilir ki anadolu yakasında arıyorum ben.

Donanımı diyorsan ben baktım birşey bulamadım malesef. Ama sağol canım görürsen söylersin biryerlerde:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…