hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Daha önce gitmiş miydin dersaneye peki?
Gittim ama o zaman okul vardı ve staj yapıyordum bir de dershaneye yetemedim hiç bir anlamı olmadı bir de tecrübeliyim artık dershaneler konusunda daha titizim.

Aslında yeni konu olarak dediğim gibi 3'ü geçmiyor ama kimi zaman konu tekrarı oluyor, kimi zaman soru çözümü onları da yazınca daha çok duruyor tabi. Zaten soru çözülmese unutulur o yüzden mutlaka soru çözmeye çalışıyorum. Aslında iyi bir şey bence konuyu tam anlamıyla kavradığına emin olmak, insanın içi rahat olur. Türkçe konusunda iş bol soru çözmekte, deneme sonuçlarımı gördüysen genelde türkçem çok iyi değil şimdilik bazı kuralları unutmuşum ama geçmiş tecrübelerime dayanarak söylüyorum, paragraf, anlam konuları için ya şimdiye kadar bol kitap okumuş olmak gerek olmadı bol soru, bu bilgileri de yine çalışıp soruyla pekiştirirsen türkçede kimse tutamaz seni ama diğer dersler için ben de konular biriktikçe nasıl bol tekrar yapılır unutulmaz konusunda düşünüyorum açıkçası.

Gittim ama o zaman okul vardı ve staj yapıyordum bir de dershaneye yetemedim hiç bir anlamı olmadı bir de tecrübeliyim artık dershaneler konusunda daha titizim.

Dersaneler konusunda ben kendimin üzerine tanımıyorum.En sonunda bana göre olmadıklarına karar verdim 94'lüsün sen sanırım.

Ben bu unuturum konusunu düşündükçe deli oluyorum.Düşünmemeye çalışıyorum o yüzden:/ Sen sabahları kaçta kalkıyorsun? Kaçta ders çalışmaya başlıyorsun merak ediyorum mesela kaçta yatıyorsun?

Dersaneler konusunda ben kendimin üzerine tanımıyorum.En sonunda bana göre olmadıklarına karar verdim 94'lüsün sen sanırım.
Evet 94lüyüm. İyi bir yer bulmak lazım son gittiğim yeri baya beğendim ben bakalım oraya yazılacak gibiyim ama..

Unuturum konusu için bence çalışırken mutlaka not çıkar, sonra üzerinden tekrar yapmak çok daha kolay oluyor.
Aslında son 1 haftadır düzenim şaştı biraz, normalde sabahları 7de kalkıp duruma göre en geç 10da çalışmaya başlamış oluyor 12 gibi yatıyordum ama bu hafta eşim evdeydi, düzenim tamamen şaştı. Sabah kaçta kalkacağım hiç belli olmadı. Dün gece 5di en son uyuyacağımızda saat. 3'e kadar falan çalıştım mesela .. En ideal düzen benim için 7de kalkmak ama durum değiştiğinde de duruma göre uyarlamak çok sıkıntı çıkarmıyor.

Evet 94lüyüm. İyi bir yer bulmak lazım son gittiğim yeri baya beğendim ben bakalım oraya yazılacak gibiyim ama..

Senin için hayırlısı olur inşallah ama ben kimseye dersaneyi tavsiye etmiyorum. Ama belli olmaz belki senin ihtiyacını karşılayabilirler.Sen kardeşimle yaşıtsın.Ben 93'lüyüm bu arada:)

Senin için hayırlısı olur inşallah ama ben kimseye dersaneyi tavsiye etmiyorum. Ama belli olmaz belki senin ihtiyacını karşılayabilirler.Sen kardeşimle yaşıtsın.Ben 93'lüyüm bu arada:)
Çok yakınmış yaş aralığınız kardeşinle

hangi dershanelere gitmiştin bundan önce cnm merak ettim

Ben not çıkarmadan hayatta çalışamam zaten üstelik onlarla öyle uğraşıyorum ki görmen lazım beni.Tipik oğlak burcu düzeni yani Ben de yarın 8 de yürüyüşe gideceğim komşularla başlıyoruz.1 saat falan yürüyeceğiz. Sonra duruma göre kaçta başlarım bilmiyorum çalışmaya. İnşallah senin gibi ben de oturturum düzenimi. Gerçi sen düzenin bozulsa da çalışıyormuşsun maşallah:) Allah bana da senin gibi çalışabilmeyi nasip eder inşallah..

Çok yakınmış yaş aralığınız kardeşinle

Evet çok kötü bir durum.Mesela bilgisayarda tek saatler onun çift saatler benim sıram.Eğer ben unutursam saatinin geldiğini beni aniden kaldırır pc den.Size cevap veremeyebilirim. Buradan duyurmuş olayım bunun aracılığıyla:d

Ben de oğlak burcuyum anlıyorum
Yalnız bir bilgi okumuştum ondan sonra bu konuda yöntemimi değiştirdim ve gerçekten doğru olduğunu farkettim. Not çıkarıp güzel yazacağım derken çalıştıklarını öğrenmek çok zor oluyor. O yüzden çok gelişigüzel not alıyorum hafta sonu da bu notları temize çekip arkasından tekrarını yapıyorum çok iyi oluyor.
Yürüyüş işi de iyi olmuş, gün içinde enerji verir.
Düzel olarak da moral vereyim o zaman. Ben bir kaç ay önce ilk çalışmaya başladığımda maksimum yarım saat çalışabiliyordum kaç kere ara vererek o da. Sonra 15 dakikaya aldım zamanı ama asla ara vermeden ve masadan kalkadan, sonra yarım saat, 1 saat , 2 saat derken şimdiki tempomu yakaladım, yoksa birden hızlı başlamak hem zor hem sıkılmayı sağlar.

Ahaha çok güldüm ya yani birer saat mi takılabiliyorsunun oturunca

femde en iyi ikinci sınıftaydım ama kaynaklarından başka hiçbirsey işe yaramıyor.siz ilk kaçbini hedefliyorsunuz?
Böyle bir sınır koymadım kendime hatta puan sınırı da yok yapabileceğimin en iyisi diyorum ben..Hangi bölümü istiyorsun peki sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…