Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hemşireyim canım ama sınav iyi geçer iyi de bir puan alırsam ne olurum bilmiyorum bakıcaz artık yıl sonu :)Beslenme ve Diyetetik canım sen?
Bence değildir ama tabi yanlış da yönlendirmek istemem, açıkçası ben soru zarfı diye pek sınıflandırdığımı hatırlayamadım ama dediğim gibi bunlar 5 senelik falan bilgiler çok eskidi o yüzden yanlışım olabilir. Konu anlatımına baktın mı orada soru zarflarını nasıl anlatmış ?
Bu arada internetten bir sürü video indirdiğimden sayfada gönder butonu bir türlü çıkmadı, o yüzden biraz beklettim kusura bakma.
..
Çok doğru söylüyosun yaşı yok eğitimin.. Sen hangi bölümü istiyorsun?Bence değildir ama tabi yanlış da yönlendirmek istemem, açıkçası ben soru zarfı diye pek sınıflandırdığımı hatırlayamadım ama dediğim gibi bunlar 5 senelik falan bilgiler çok eskidi o yüzden yanlışım olabilir. Konu anlatımına baktın mı orada soru zarflarını nasıl anlatmış ?Bu arada internetten bir sürü video indirdiğimden sayfada gönder butonu bir türlü çıkmadı, o yüzden biraz beklettim kusura bakma.Ben kendim çalışıyorum, dersane özel ders yok.Teşekkür ederim, insanın hayalleri devreye giriyor burada sanırım biraz da kimisi için evlilik evlenip ev bark çocuk sahibi olma hayalleridir, benim için ise sadece hayatımda çok sevdiğim birisi olduğu ve sürekli beraber olmak istediğimiz için olan bir durum. Çocuk vs hayali de yok, o yüzden farklı hayallerimizi gerçekleştirme konusunda uğraşıyoruz ve konu açıldıkça hep söylüyorum eğitimin, okumanın hiç yaşı yok, önemli olan hala kendine bir şeyler katıp yeni bilgiler öğrenmek istiyor musun ..
Ben hemşireyim canım ama sınav iyi geçer iyi de bir puan alırsam ne olurum bilmiyorum bakıcaz artık yıl sonu :)
Sorun değil canım.Hatta sağol ilgilendiğin için. Soruda ''Ne zaman'' a soru zarfı dersem doğru oluyor çünkü başka soru zarfı yok ama ben de emin olamadım. Konu anlatımında buna benzer bir örnek de bulamadım malesef Fem dergide var bu soru..
Çok doğru söylüyosun yaşı yok eğitimin.. Sen hangi bölümü istiyorsun?
Mesleğimi seviyorum aslında hemde çok ama o kadar zor bir meslekki ve ben özel sektörde çalışıyorum daha bir stresli..Şu an çalışıyorum ama istifamı verdim perşembe gecesi son nöbetimi tutucam ve bitecek aldığım son maaşıda dershaneye yazılmak için harcayacağım babamda destek olacak bana böyle işte yani benim düşündüğüm şu gecem gündüzüm belli değil benim evli olsam eşimin yüzünü zor görücem ama bir yandanda seviyorum bu işi her şey kafamı karıştırıyor hastane ortamı çok farklı sen çırpınıyorsunki o ufacık çocuğun ateşi düşsün annesi babası seni suçluyor her şey için bir yerden sonra çileden çıkıyor insa psiklojim dayanmaz hale gelebiliyor fazla stresli bir ortam burası ..Mesleğini yapıyor musun bir taraftan ? Memnun mu değilsin ?Ben de aynı durumdayım da ..Soru zarfı örnekleriAkşam eve kaçta gelirsin?O nasıl konuşuyor öyle?Siz ne biçim konuşuyorsunuz?Daha ne kadar bekleyeceğiz?Niçin bunları bana veriyorsun?Bu saate ne gezip duruyorsunuz?İşleri ne zaman bitireceksiniz?İnternette bu şekilde buldum.Fem derginin ilk sayılarındayım o yüzden bilmiyorum nasıl güzel anlatmış mı ? Sen neden türkçeden başladın bu arada ? Direk sözcük türlerinden mi başladın ?
Dershaneye yazılacağım çünkü 2014 kpssye de gireceğim benEczacılık istiyorum ben ..Artık nasıl bir istiyorsam söylerken bile heyecanlanıyorum.Sen dersaneye özel derse gidecek misin ?
Mesleğimi seviyorum aslında hemde çok ama o kadar zor bir meslekki ve ben özel sektörde çalışıyorum daha bir stresli..Şu an çalışıyorum ama istifamı verdim perşembe gecesi son nöbetimi tutucam ve bitecek aldığım son maaşıda dershaneye yazılmak için harcayacağım babamda destek olacak bana böyle işte yani benim düşündüğüm şu gecem gündüzüm belli değil benim evli olsam eşimin yüzünü zor görücem ama bir yandanda seviyorum bu işi her şey kafamı karıştırıyor hastane ortamı çok farklı sen çırpınıyorsunki o ufacık çocuğun ateşi düşsün annesi babası seni suçluyor her şey için bir yerden sonra çileden çıkıyor insa psiklojim dayanmaz hale gelebiliyor fazla stresli bir ortam burası ..
Mesleğini yapıyor musun bir taraftan ? Memnun mu değilsin ?
Ben de aynı durumdayım da ..
Soru zarfı örnekleri
Akşam eve kaçta gelirsin?
O nasıl konuşuyor öyle?
Siz ne biçim konuşuyorsunuz?
Daha ne kadar bekleyeceğiz?
Niçin bunları bana veriyorsun?
Bu saate ne gezip duruyorsunuz?
İşleri ne zaman bitireceksiniz?
İnternette bu şekilde buldum.
Fem derginin ilk sayılarındayım o yüzden bilmiyorum nasıl güzel anlatmış mı ? Sen neden türkçeden başladın bu arada ? Direk sözcük türlerinden mi başladın ?
Fem 5. dergide var.Anlatımı idare eder bence. Ben en uyuz olduğum konudan başladım (sözcük türleri). Türkçeden başladım çünkü hayatım boyunca hiç Türkçe çalışmadım. Bu sene önemli benim için o yüzden çalışmam lazım
Mantıklı bir yöntem, ben de geometriyi bitirerek başladım aynı mantıkla çok da iyi oldu.
Fem dergiden falan takıldığımız olursa da sorabiliriz bak birbirimize.
Ben de bu hafta içinde bakarım o zaman 5 dergiyi bitirip 6. dergiye geçmeyi planlıyorum bu hafta
Dershaneye yazılacağım çünkü 2014 kpssye de gireceğim ben
Henüz belli değil :/ Ben kampüsle görüştüm çok beğendim sistemlerini ama bi dershane var babamın tanıdıgıymıs oraylada bi görüşelim dediği için kayıt yaptırmadım ama ben babamın dediği yeri istemiyorum çünkü kampüsü çok beğendim :/Hangi dersaneye gideceksin?
Tamam çok iyi olur. Sen 1 günde tüm derslerden çalışıyor musun?
1 günde bütün dersler demeyeyim de 1 haftada bütün derslerden çalışmış oluyorum.
Konuları hızlı geçmek içime sinmiyor o yüzden 1 gün en fazla 3 konu bitirebiliyorum o bile fazla oluyor. İçime sinen 2 konu ( Konuyu çalışıp sorularını çözüyorum, bazen farklı kaynaklardan bakıyorum ama zaten simetri çok uzun anlattığından oldukça zamanımı alıyor, bir de not çıkarıyorum. ) artı başka konulardan soru veya deneme çözmek.
hafta sonu 2 gün zaten hiç yeni konu çalışmıyorum. Tekrar ve soruya ayırıyorum.
Henüz belli değil :/ Ben kampüsle görüştüm çok beğendim sistemlerini ama bi dershane var babamın tanıdıgıymıs oraylada bi görüşelim dediği için kayıt yaptırmadım ama ben babamın dediği yeri istemiyorum çünkü kampüsü çok beğendim :/
Yok canım ben AntalyadayımKampüsü ilk defa duydum. İstanbul'da mısın sen?
Yok canım ben Antalyadayım