- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
konu nedir bilmiyorum ama hiçbir şey hayallerinden geleceğinden önemli değil sen yeterki vazgeçme istersen bir yolunu bulup hayalini gerçekleştirirsin er geç
bazen insanın elinde olmuyor işte çevre baskısı gibi faktörlerde var.baskı değilde onların cevap bekleyen soruları yetiyorda artıyor bile
şimdi olmasa bile ileride mutlaka olur canım sen gerçekleştirmek istedikten sonra neden olmasın
teşekkür ederim güzel sözlerin için:) hayat ne getiriyorsa onu yaşayıp görcez artık.
içimde 5 yıl boyunca belkide ömrüm boyunca bunun pişmanlığını yaşamaktan çok korkuyorum
Sorularını kime çözdürdün canım? Basınç üstelik:)Dün tekrar ve soru günümdü, gayet de güzel oldu.
Basınç tekrarı yaptım ve 60 soru çözdüm, güzel sorular vardı çözemediklerimle baya uğraştım çözdürdüm.
2. dereceden denklemlere fem dergiden tekrar çalışıp 40 soru çözdüm, bu derginin sorularını mutlaka çözeceğim ayrıca tekrar yaparlen de soru tiplerine tekrar bakmayı düşünüyorum, çözümlü testinde tüm soru tipleri var neredeyse.
Basit Makinanın konu tekrarını yaptım.
Atomların konu tekrarını yapıp 25 soru çözdüm.
Hücrenin konu tekrarını yapıp 12 soru çözdüm.
Dünyanın şekli ve hareketlerine eşimle çalıştık her şey üstünde tek tek durdum, sözellerden de olabildikçe az soru kaçırmak istiyorum.
Isı ve sıcaklığın da konu tekrarını yapıp 60 soru çözdüm.
Bu arada maç izlemeye gittik üstüne pes oynadık. Sanırım artık günü verimli kullanmayı öğrendim. Her şeye zaman ayırabiliyorum.
Sorularını kime çözdürdün canım? Basınç üstelik:)
Sorum olduğunda forum tr veya donanım haberde çözdürüyorum.Bazen buraya da yazıyorum.Biraz uzun sürebiliyor ama genelde çözülüyor iyi oluyor.
Sen ne yaptın başladın mı çalışmaya ?
Hadi hayırlı olsun,tabi ki sorabilirsin. Forumda isim vs vermekten pek hoşlanmıyorum yanlış anlamazsan ..Biraz önce başladım hatta kafama bir şey takıldı ya Türkçeden. sana sorabilir miyim? Bu arada benim adım Merve.Seninki ne?
Hadi hayırlı olsun,tabi ki sorabilirsin. Forumda isim vs vermekten pek hoşlanmıyorum yanlış anlamazsan ..
Sorun değil tabiki. Sadece bazen bir şey söyleyeceğim ama hm22 demek tuhaf geliyor:) ondan sormuştum.
Ne zaman yastığa koysam başımı geceleri
Memleket hasreti çöker birden üstüme
Buradaki belirteçleri ve türlerini soracaktım.
Bu konulara henüz çalışmadım o yüzden eksiğim, yanlışım olabilir ama bildiğim kadarıyla cevap vereyim. geceleri zaman zarfı, birden durum zarfı. Koysam fiil. Ne zaman koysam ? Geceleri dedim. Zaten cümlenin ögelerinde de zarf tümleci olur.Çöker fiil. Nasıl çöker birden. Nasıl çöktüğünü ifade ediyor. Zarf sorduğunda fiilleri bularak onlara sorular soruyorum.
Kızlar çalısırken dershaneye gidiyor musunuz ya da özel ders alıyor musunuz yoksa kendiniz mi ?Bir dee hm22 sen evliymişsin ya ne güzel böyle bayanlar çok hoşuma gidiyor benim evlendim diye bırakıyor çogu insan eğitimin peşini..
3. girişim olacak ama hiç bu kadar kararlı olmamıştım ben bu sınav için sırf hazırlanabilmek için işimi bırakıyorum dershaneye yazılacağım henüz fırsat bulup kaydımı yaptıramadım çünkü işten persembe günü ayrılacağım umarım bu sene istediğimiz gibi olur..Ben dersaneye gitmiyorum gitmeyi de düşünmüyorum.Ama özel ders almayı düşünüyorum hem sorularımı çözdürmek için hem de yapamadığım konularda yardım almak için.Ama maalesef hoca bulabilmiş değilim hala=( Sen de mi hazırlanıyorsun bu sene?
3. girişim olacak ama hiç bu kadar kararlı olmamıştım ben bu sınav için sırf hazırlanabilmek için işimi bırakıyorum dershaneye yazılacağım henüz fırsat bulup kaydımı yaptıramadım çünkü işten persembe günü ayrılacağım umarım bu sene istediğimiz gibi olur..
Evet bende sayısalım.. Hangi bölümü istiyorsun peki ?Hemen hemen aynı durumdayız seninle.Sayısal mısın?
Evet bende sayısalım.. Hangi bölümü istiyorsun peki ?
Buradaki ''ne zaman'' soru zarfı mıdır sence? Diğerlerine ben de senin gibi dedim. Doğrudur onlar o zaman. Ama işte o ''ne zaman'' kafamı karıştırdı. Bak mesela ''beni kimin aradığını söylemedin'' cümlesindeki ''kimin'' soru zamiri olarak kabul ediliyor cümle soru cümlesi olmasa da. Bu da öyle mi acaba?
Kızlar çalısırken dershaneye gidiyor musunuz ya da özel ders alıyor musunuz yoksa kendiniz mi ?Bir dee hm22 sen evliymişsin ya ne güzel böyle bayanlar çok hoşuma gidiyor benim evlendim diye bırakıyor çogu insan eğitimin peşini..