hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Yaaa bu oğlak burçlarını mı beni çekiyor ben mi onları anlamadım.Hayran olduğum kişiler hep oğlak çıkıyor. Sağol moral için.

Yaaa bu oğlak burçlarını mı beni çekiyor ben mi onları anlamadım.Hayran olduğum kişiler hep oğlak çıkıyor. Sağol moral için.

Öyle hayran olduğum falan deyince utandım ama
Ben de seviyorum ama oğlak burçlarını da burcumu da, biraz zor insanlar oluyoruz ama bir sürü güzel özelliği de var ..

femde en iyi ikinci sınıftaydım ama kaynaklarından başka hiçbirsey işe yaramıyor.siz ilk kaçbini hedefliyorsunuz?

Ben en iyi sınıftaydım (proje değil) ama hiç soru soramıyordum.
.En iyi hocalar bizdeydi ama ben soru soramadıkdan sonra ne anladım ondan. Ofisleri bekle saatlerce günlerce sonra 10 dk soru sor.Konu anlatımları da çoğu zaman yetersizdi. Kardeşim de en iyi sınıftaydı tm'ydi o eve ağlayark geldi kaç kere o kadar bekledim soramadım diye. O da bıraktı zaten benim gibi bir süre sonra.heves falan kalmadı onda da.

Son düzenleme:
Öyle hayran olduğum falan deyince utandım ama
Ben de seviyorum ama oğlak burçlarını da burcumu da, biraz zor insanlar oluyoruz ama bir sürü güzel özelliği de var ..

Utanma utanma Seni örnek alıyorum ben ama senin kadar iyi olabileceğimi sanmıyorum açıkçası:/

Gün boyu böyle.Hatta gece bile. 2 saat olsa olmuyor acil işlerimiz falan oluyor bazen.En ideali bu
Değişik ama zor Benim ablamla aramda baya yaş var o yüzden sıkıntı yapmıyoruz biz hiç işimiz olunca müsade ediyoruz

aynı durum bendede oldu işte ilk sınıf 10 kişi diye beni ikinci sınıfa aldılar daha o zaman zaten bende ipler kopmuştu sinir olmuştum.ofis bkle bekle hoca yok hoca nerde yukarda çay içiyor ya da durmadan telefonla konuşuyordu.

Utanma utanma Seni örnek alıyorum ben ama senin kadar iyi olabileceğimi sanmıyorum açıkçası:/

Çok güzel bir şey o kadar iyi görmen ama değilim.
Emin ol eğer gerçekten istiyorsan olursun.
İşin sırrı tamamen yeterince istemekte.
Ben de zamanında çalışmıyorum, olmuyor, oturuyorum başına sıkılıyorum modundaydım o yüzden çok iyi anlıyorum.

Yer yok diye 2. sınıfa alınsaydım gitmezdim herhalde ben.Sinir oluyorum fem'e ya

peşin olarak kayıtta para ödenmişti ailemi zor durumda bırakmak istemedim.mecbur kaldım açıkcası.benide alsalardı o sınıfa ölürlerdi sanki

Sinirden söyledim bazen mecbur kalıyorsun malesef. Ağlardım sadece ben başka bir şey yapamazdım zaten=)

İyisin iyisin.Zaten insan kendini beğenmez.Bana da benden alt seviyedekiler iyisin dediğinde ben de değilim diyorum çünkü onlara göre iyiyim ama bana göre değilim.Senin durumunda aynı=)

Sinirden söyledim bazen mecbur kalıyorsun malesef. Ağlardım sadece ben başka bir şey yapamazdım zaten=)

ben baya direndim ama olmadı sanki mecliste karar çıkmışta anasaya maddesi gibi hiçbirsey yapmadılar zaten hocaları kaliteli değil bana göre bazı derslerde erkek hocalar daha iyi ama kaynaklarına laf yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…