hm22'nin YGS - LYS günlüğü

İyi oluyor bak böyle kaldırınca ders çalışmaya oturursun hem, kardeşin de hazırlanıyor mu sınava ? Beraber hazırlanmak da güzel olur.

Yok canım onda heves bir kaçtı tam kaçtı.Hiç gitmeyecekti üniversiteye ama evde ne yapcaksın sıkılırsın falan dedik.Öylesine okumak için ilahiyat yazdı genel kültür olsun diye. İstanbul Üniversitesi'nde şimdi hazırlık okuyor.

Davulun sesi uzaktan hoş gelir canım. Buradan hiç de tatlı durmuyor.Şimdi tv izliyor.Her an gelebilir.Gelmeyebilir de tabi.Belli olmaz=)

:))) doğru ilahiyatında puanları yüksek başka birşey yazmadı mı kardeşin ne istiyordu ki

ben baya direndim ama olmadı sanki mecliste karar çıkmışta anasaya maddesi gibi hiçbirsey yapmadılar zaten hocaları kaliteli değil bana göre bazı derslerde erkek hocalar daha iyi ama kaynaklarına laf yok.

Aynen.(Ya bu 15 karakter yaz kısmına gıcık oluyorum sadece aynen yazamıyorum buraya ne saçma)

:))) doğru ilahiyatında puanları yüksek başka birşey yazmadı mı kardeşin ne istiyordu ki

Senenin başında hukuk istiyordu.Sınfında ondan kötü olanlar gitti zaten hep. ilahiyat o kadar da yüksek değil ygs6 dan tercih etti.Onun puanı rahat yetiyodu bence bırakmasaydı istediğini yapardı. Kısmet diyorum ama.

Belki o da senden görüp heveslenir belli olmaz.

lys ye mi çalışmadı kardeşin

Belki o da senden görüp heveslenir belli olmaz.

1-2 gün önce benim de senin gibi çok istediğim bir yer olsaydı tekrar hazırlanırdım dedi. Ben bunu istediğimi bulana kadar 3 yıl geçti onunki için ne kadar süre lazım acaba:)

1-2 gün önce benim de senin gibi çok istediğim bir yer olsaydı tekrar hazırlanırdım dedi. Ben bunu istediğimi bulana kadar 3 yıl geçti onunki için ne kadar süre lazım acaba:)

İstediği şeyi bulur umarım o da, bu arada senin istediğin bölüm de çok güzel bence.

İstediği şeyi bulur umarım o da, bu arada senin istediğin bölüm de çok güzel bence.

Bence de.Bu bölümü seçmeden önce neler yaptım neler. Face de hiç tanımadığım insanlara mesaj gönderdim bu bölümde okuyan.İyi niyetli olanlar sağolsunlar sorularıma cevap verdiler.Çok istiyorum bu bölümü tam bana göre.İçim kıpır kıpır oluyor bahsettikçe zaten.

insan bazen istediklerini çok geç farkediyor umarım onun içinde geç olmaz kız mı erkek mi bu arada kardeşin

Çok güzel bir his işte bu, ben de öyleyim aynen, çok çok çalışayım, sene sonu gelsin, sınav olsun, kazanayım, başlasın istiyorum.
Zaten çok sabırsız bir insanım, bir an önce olsun bitsin istiyorum, muhtemelen sen de öylesin oğlak burcu olarak ..

Öyleyim ama bunlara ek olarak korkularım da var.Çalıştıkça azalacağını düşünüyorum korkularımın.Kendime uygun hocaları da bulursam o zaman keyfime diyecek olmaz:)

Öyleyim ama bunlara ek olarak korkularım da var.Çalıştıkça azalacağını düşünüyorum korkularımın.Kendime uygun hocaları da bulursam o zaman keyfime diyecek olmaz:)

Azıcık olacak tabi o korkular da, çalışmaya yeni başlanılıyor, zamanla azalacaktır ..
Hoca konusunda bir gelişme var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…